این فایل مربوط به نسخه 32 بیتی هست و مشکل ما رو که 64 بیتی هستیم برطرف نمیکنه
قبلا هم بحث شده که این به درد ویندوز 64 بیتی نمی خوره
با تشکر
این فایل مربوط به نسخه 32 بیتی هست و مشکل ما رو که 64 بیتی هستیم برطرف نمیکنه
قبلا هم بحث شده که این به درد ویندوز 64 بیتی نمی خوره
با تشکر
برا من که جواب میده ، حتی موقعی که جویس رو دوباره بیرون میکشم بعد از اجرای دوباره بازی ، موس و کیبورد کار نمیکنن ! شما قبل از اجرای بازی باید جویس رو وصل کنی . یک بار هم از my document پوشه Battle 4 رو پاک کن . امتحان کن .
البته من یه فایل یا بهتر بگم یه سرویس هم قبلش نصب کردم که به تنهایی جواب نداد ، شاید مکمل این دو با هم برای من جواب داده :
فایل زیرو نصب کن و بعد سیستم رو ریست کن . بعد پوشه ای که گفتم رو پاک کن ، جویستیک رو به سیستم بزن و بازی رو اجرا کن ، برای من که بخوبی جواب داده تا الان : punkbuster
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان توجه کنید منم همون مشکل دایرکسو داشتم (نسخه درایورم میزد)ویندوز 7 64 اون کرکی رو که اون دوستمون صفحه قبل گزاشتو منم دانلود کردم ریختمش و با کمال تعجب دیدم بازی اومد بالا
فقط این کرک ماله 32 بیت هست اما برای من که اجرا شد برید دانلود کنید 90% درست میشه. و در اخر پس مشکل ماله کرک بود
فقط یه مشکل جدید کیفیت صفحش از 1024 پایین تر نمیاد باسه همین ماله من لگ میزنه منم که کارت گرافیکم خاوره
راه حلی نداره؟
Last edited by ea.ali; 13-11-2013 at 11:03.
سلام من بتلفید فول انلوک رو دانلود کردم.وقتی میخوام نصبش کنم از من درخواست اکتیو کد میکنه.
میشه لطفآ راهنمایی کنید
دوستان سلام .
من چندین جور مشکل برخوردم که هر دفعه یه جور برطرف شد .
مشکل آپدیت نبودن کارت گرافیک : وارد بازی میشد، اما بلافاصله قبل از صفحه ورود اصلی خارج میشد .
کارت گرافیک رو آپدیت کردم و مشکل حل شد ! اما وقتی لود بازی تموم میشد که میخواست وارد بازی بشه، بازهم از بازی خارج می شد و همون اروری که خیلی اینجا عکسشو گذاشتن میومد.
الان که گرافیک آپدیت شده، دایرکت10 هم نصب کردم و کرک های BF4 Reolded v1.1 fix رو هم کپی کردم، کلا اصلا بازی دیگه حتی اجرا نمیشه . یعنی فایل ها رو اجرا میکنه، توی تسک منجر میاد، اما هیچ اتفاقی نمی افتته . نه CPU و نه Ram هم مشغول نمی شن.
سیستم من
Laptop 5110 i5 - 8G RAM
Graphic : "Interl 3000 Mobile + NVidia GT 525M
Last edited by iranh00; 13-11-2013 at 14:41.
منم همون اپیدیت رو که میریختم بازی اجرا نمیشد! الان بدون اپدیت دارم بازی میکنم!
این که خیلی وقته گذاشتند برای دانلود این جواب نمی ده
برای من که درست شد البته احتماله اینم هستش که این ارور یه چیزه کلی باشه و برای هر کسی یه مشکلی وجود داشته باشه.
کرکی درست برای 64 بیت ورژن Reloaded نیومد؟
اون کرکی که در پست 2 گفته شد لینک مستیمی دارید ازش؟
کار نمیکنه
گرافیک فاجعس!
Last edited by Devicestreet; 14-11-2013 at 11:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)