تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 39 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 389

نام تاپيک: اپدیت سامسونگ f6450

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi-mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان امروز تلویزیون رو نصاب اومد نصب کرد برای آپدیت بهش گفتم گفت به هیچ وجه آپدیت نکن مشکل پیش میاد و کیفیت تصویر پایینتر میاد.بهش گفتم آپدیت میکنن کیفیت تصویر هم بالا میره
    گفت از این خبرا نیستش اگه بخوای آپدیت کنی باید نسخه امارات رو بگیری که اون هم با تلویزیونهای مونتاژ داخل مچ نیستش و مشکلهای زیادی رو ایجاد میکنه و کیفیت تصویر میاد پایین.
    چکار کنم؟

2. این کاربر از mahdi-mo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

دوست عزیز
    این سایت دانلود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و اینم طریقهای نصب ببین کدام روش کار ساز است
    آبدیت کردن فریمور
    سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
    در سری 6
    این گزینه موجود نیست ولی امکان آپدیت از طریق USB وجود داره و این کار رو طبق دستور العمل کاتالوگ سامسونگ انجام دهید.
    بعد از اینکه فایل رو تو فلش قرار دادید، ابتدا فلش را به تلویزیون وصل کنید و سپس تلویزیون رو روشن کنید. بعد از حدود دو دقیقه وارد منو - پشتیبانی - بروز رسانی نرم افزار - اکنون بروز رسانی شوید، در این لحظه خود تلویزیون فایل موجود در فلش را شناسایی کرده و پیغامی مبتنی بر اینکه آیا می خواهید بروز رسانی از طریق USB انجام شود یا خیر از شما می پرسد که شما باید تایید کنید. یعنی با اینکه در منوی تلویزیون بروزرسانی از طریق USB وجود ندارد اما در صورت موجود بودن فایل بروز رسانی روی فلش می توانید این عملیات را انجام دهید.

برای آپدیت از طریق USB در سری UA46F6450AM ابتدا به منوی تلوزیون رفته و گزینه تماس با سامسونگ را انتخاب کنید و نسخه نرم افزار نمایش داده می شود .

نام فایل موجود در USB باید همنام با این نسخه ویرایش شود تا برای تلوزیون قابل شناسایی باشد .و بعد از مسیر
    منو - پشتیبانی - بروز رسانی نرم افزار - اکنون بروز رسانیمرحل نصب را انجام دهید

lمرسی ولی اینجا چطوری باید فایل اپدیت تلئزیونم را بگیرم اخه مدل اف 6450 را هرچی سرچ کردم نداشت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان امروز تلویزیون رو نصاب اومد نصب کرد برای آپدیت بهش گفتم گفت به هیچ وجه آپدیت نکن مشکل پیش میاد و کیفیت تصویر پایینتر میاد.بهش گفتم آپدیت میکنن کیفیت تصویر هم بالا میره
    گفت از این خبرا نیستش اگه بخوای آپدیت کنی باید نسخه امارات رو بگیری که اون هم با تلویزیونهای مونتاژ داخل مچ نیستش و مشکلهای زیادی رو ایجاد میکنه و کیفیت تصویر میاد پایین.
    چکار کنم؟
    اگه اینطوریه که بیخودی برای نصب شدنش تقلا نکنیم!! من خیلی تلاش کردم 1119 رو نصب کنم ولی نشد

5. این کاربر از eleram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

lمرسی ولی اینجا چطوری باید فایل اپدیت تلئزیونم را بگیرم اخه مدل اف 6450 را هرچی سرچ کردم نداشت
    دوست عزیز
    آنهم توضیح دادم و لینک آبدیت را هم گذاشتم باز پیدا نکردید
    نام گذاری ایران برای تلویزیون شما f6450 و نام گذاری اصلی آن f6400 است و باقی مطلب را هم که گفتم

نوشته شده توسط
    matinpour [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز
    این سایت دانلود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و اینم طریقهای نصب ببین کدام روش کار ساز است
    آبدیت کردن فریمور
    سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
    در سری 6
    این گزینه موجود نیست ولی امکان آپدیت از طریق USB وجود داره و این کار رو طبق دستور العمل کاتالوگ سامسونگ انجام دهید.
    بعد از اینکه فایل رو تو فلش قرار دادید، ابتدا فلش را به تلویزیون وصل کنید و سپس تلویزیون رو روشن کنید. بعد از حدود دو دقیقه وارد منو - پشتیبانی - بروز رسانی نرم افزار - اکنون بروز رسانی شوید، در این لحظه خود تلویزیون فایل موجود در فلش را شناسایی کرده و پیغامی مبتنی بر اینکه آیا می خواهید بروز رسانی از طریق USB انجام شود یا خیر از شما می پرسد که شما باید تایید کنید. یعنی با اینکه در منوی تلویزیون بروزرسانی از طریق USB وجود ندارد اما در صورت موجود بودن فایل بروز رسانی روی فلش می توانید این عملیات را انجام دهید.

برای آپدیت از طریق USB در سری UA46F6450AM ابتدا به منوی تلوزیون رفته و گزینه تماس با سامسونگ را انتخاب کنید و نسخه نرم افزار نمایش داده می شود .

نام فایل موجود در USB باید همنام با این نسخه ویرایش شود تا برای تلوزیون قابل شناسایی باشد .و بعد از مسیر
    منو - پشتیبانی - بروز رسانی نرم افزار - اکنون بروز رسانیمرحل نصب را انجام دهید

7. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

من باخود tv دو ساعت طول کشید ولی بلاخره اپدیت شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من باخود tv دو ساعت طول کشید ولی بلاخره اپدیت شد
    کدوم نسخه؟ به 1117؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi-mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اساتید بهترین تنظیمات پیشنهادی برای رنگ و نور و... رو لطفا بگین

Sent from my K00E using Tapatalk

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

اساتید بهترین تنظیمات پیشنهادی برای رنگ و نور و... رو لطفا بگین

Sent from my K00E using Tapatalk
    دوست عزیز
    به این تایپیک رفته و آخر پست اول مطلب تعیین کنتراست را مطالعه کنید و عکس های آن را از ورودیهای که می خواهید از آن استفاده کنید به وسیله همان دستگاه های پخش و نسبت به نورمحیط زندگی تان انتخاب و استفاده کنید

Last edited by matinpour; 11-05-2014 at 20:13.

12. 3 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام.من میخوام مدل f6450 یا همون f6400 رو بخرم ولی اول میخوام طریقه آپدیتش رو بشناسم بعد اقدام به خرید کنم
    توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که مخصوص ایرانه هیچ فریموری برای این مدل پیدا نشد!ولی مشخصاتش کامل این مدل در این سایت هست و به عنوان ua40f6400am ازش نام برده شده.یعنی مدل موجود تحت گارانتی سام سرویس فقط با این نام وجود دارد!
    من دنبال آپدیت هاش گشتم و به چند نکته جالب برخوردم که جای تامل داره و نباید سرسری ازش گذشت:
    1-در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که برای سنگاپوره اسم این تی وی ua40f6400amxxs است.
    2-در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که برای استرالیاست اسمش ua40f6400amxrd است.
    3-در این یکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که باز برای استرالیاست اسمش ua40f6400amxxy است.
    بنظر شما کدوم آپدیت بدرد ما میخوره؟!
    فرق این سه فریمور در چیه؟
    چنتا از دوستان من از طریق خود تی وی آپدیت کردن و بعدش به مشکل خوردن مثل از کار افتادن فرمان صوتی کم شدن شدت روشنایی و....

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

اقا من فایل را دان کردم انزیپ کردم ریختم تو فلش به تی وی وصل کردم ولی هر چی منتظر موندم پیغامی برا اپدیت نیومد از قسمت بروزرسانی هم گزینه ای برا فلش نبود . چیکار کنم

نکته : فایل داخل پوشه باشه تو فلش اشکال نداره یا باید خود فایل در رورت اصلی فلش باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •