دوست عزیز
بررسی کردم مشگلی ندیدم مشگلتان هرجا هست به آن قسمت اشاره کنید تا دوباره بررسی شود.
دوست عزیز
بررسی کردم مشگلی ندیدم مشگلتان هرجا هست به آن قسمت اشاره کنید تا دوباره بررسی شود.
با سلام
ممنون از زحماتتون
من دو تا مشکل دارم، اول اینکه تلویزیونم سری H هست 48h6390، ولی راه حل شما برای سری E و F هست
دوم اینکه من قبلا( تاکید میکنم قبلا) یه برنامه خیلی خیلی مهم مربوط به کارم رو ضبط کردم، چطور میتونم اونو ببینم؟
لطفا راهنماییم کنید چون به شغلم و کارم مربوطه
سلام .میشه از روی کامپیوتر نرم افزار اسکایپ رو بریزم روی tv؟آخه چون هر کار میکنم وارد samsung apps نمیشه
در ضمن مدل TV
UA40ES7000/7770 هست روی TV جواب میده؟
Last edited by e.s7; 08-01-2015 at 09:55.
دوست عزیز
برای این منظور باید وارد قسمت تنظیمات اسمارت هاب تان شده و ثبت نام کنید این کار را وقتی در منوی اسمارت هاب هستید از روی کنترول و کلید TOOLS انجام داده و پس ازثبت نام وارد منوی APPS شده و نرم افزار مربوطه را نصب کنید.
با سلام
مدل تلویزیون من ua40h6390 می باشد و همانند سایر مدل های دیگر فیلمهای ضبط شده توسط این tv نیز کد شده می باشد .
لطفا اگه برای این مدل نیز راه حلی همانند مدل های e , f وجود دارد اینجانب را راهنمایی فرمائید .
با سپاس
با سلام
من در قسمت app ها ویجیت skype را نصب ندارم و با اسمارت هاب هم نمی توانم ویجیت را از طریق اینترنت پیدا کرده و نصب کنم
آیا راهی هست که نرم افزار را ابتدا از طریق pc و اینترنت از سایت خاصی دریافت کنم و سپس بر روی فلش بریزم و بعد آن را نصب کنم ؟
در نهایت سوالم این است که من توسط تلویزیون هوشمند اشاره شده در پست قبلی هیچ نرم افزار خاصی را نصب ندارم و آن هم به دلیل آپدیت کردن تلویزیون اتفاق افتاد حالا چطور می تونم نرم افزار های گفته شده را نصب کنم ؟
با سپاس![]()
دوست عزیز
متاسفانه نرم افزار ریشه کردن تلویزیون مر بوط به سری h به دلایلی موجود و قابل دسترس نیست و شما نمی توانید از این روش استفاده کنید در صورت دسترس قرار گرفتن حتما در پست اول آن را ویرایش خواهیم کرد.
سلام
خبری از راه حل برا سری h نشد ؟!
تلویزیون 48h6430 ، فیلم ضبط میشه ولی نمیتونم تو لپ تاپ بینمش و سیستم دستور فرمت فلش رو میده !![]()
سلام
لطفا برای سری H یک فکری بکنید آخه به برخی از فیلم های ضبط شده توسط TV نیاز مبرم دارم
لطفا یک کمکی کنید
باسپاس
با سلام اگه ميشه راه ديگه اي پيدا كنيد اين راه خيلي طولانيه و بايد مداوم مودم با تلويزيون در ارتباط باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)