[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم یه بدبختی دیگه خدا این شرکت عصر بازی رو به عصر یخبندان ببرتش![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم یه بدبختی دیگه خدا این شرکت عصر بازی رو به عصر یخبندان ببرتش![]()
یکی از دوستان هست به نام kamyar anathema که بیچاره تحت فشار روحی شدید توسط فیفا 14 قرار گرفته.
یه صحبت باهاش بکن، ثواب داره.![]()
بابا من الان خودم داغون داغونم وووو له لهم وووو
انصافا یکی نیست کمک کنه ای بابا الان چیکار بایستی کنم
داداش، منم عصر بازی خریدم. از اول اجرا شد، کرک 4 هم ریختم مشکلاتش بر طرف شد.
مشکلت چیه؟
یکی نسخه ی 4 کرک اسکیدرود رو امتحان کنه،اگه مشکلی نداشت اطلاع بده...
نه بابا، طرف از بازی خوشش نیومده. redeem code داره.
من امتحان کردم، مشکلی نداشت.
حالا یه سری میگن مشکل توپ غول اسا داره که فردا چکش میکنم.
داداش نمیدونم چی بگم ببین من اولا که اولش هرکاری میکردم بازی اجرا نمیشد یعنی آیکن موس رو صفحه میزد که داره لود میشه که بره تو بازی ولی نمیرفت اون هیچی خلاصه با کمک داداش جی جی آلکس عزیز دونستم که تو بحث آپدیت درست عمل نمیکردم ولی خب راهو که رفتم خداروشکر یه قدم به رفتن تو بازی نزدیک شدم حالا کرک 4 هم اگه عکسارو همه نگاه کرده باشی کپی کردمو همونجام اجراش کردم بعدش روی فایل بازی که کلیک کردم ازم میخواست که origin رو نصب کنم نصبش کردم آپدیت هم شد وقتی زدم که بره تو بازی دیدم طبق عکس بهم اجازه نمیده و ازم همینی رو میخواد که تو عکسا دیدی خلاصه دیگه نمیدونم چیکار بایستی کنم
چنتا بازی با این کرک کردین؟
من 4 تا با نسخه 3 بازی کردم فکر کردم دیگه مشکلی نیس اما بازی 5می لرزش دوربین اتفاق افتاد
خب بهش بگو بدتش به من منم در قبالش دعا میکنم مدیران EA سوسک شن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)