لطفا بگید چطور باید Lu Bu &DA JI & Orochi رو توی بازیWarriors orochi 1 اضافه کنم؟![]()
لطفا بگید چطور باید Lu Bu &DA JI & Orochi رو توی بازیWarriors orochi 1 اضافه کنم؟![]()
ایا لینکی برای دانلود بازی Samurai warriors Online یا برایDynasty warriors Online وجود دارد؟که بتونیم این بازی ها را انلاین یا شبکه ای بازی کنیم؟![]()
سلام خسته نباشید سوعالی داشتم میخاستم بدون چه جوری orochixتوبازی WARRIORS OROCHI2 برای پلی استیشن2هست آزاد کنم من تمام آدم های بازی رو آزاد کردم فقط مونده orochix خیلی خیلی ممنون جواب منو بدید
دوست عزیز شما بایدبعد از انلاک تمام شخصیت های بازی. تمام مراحل 8x که چهارتااست. رو داخل بازی.warriors orochi1 بازی کنی وبه خوبی به پایان برسانی انگاه Lu Bu&DA Ji&Orochi ازان شما خواهند بود![]()
Last edited by Zhao yun; 04-03-2014 at 17:25.
[QUOTE=Shin Sangoku;8135303]لطفا بگید چطور باید Lu Bu &DA JI & Orochi رو توی بازیWarriors orochi 1 اضافه کنم؟[/PHP][/SPOILER]
دوست عزیز شما بایدبعد از انلاک تمام شخصیت های بازی. تمام مراحل 8x که چهارتااست. رو داخل بازی.warriors orochi1 بازی کنی وبه خوبی به پایان برسانی انگاه Lu Bu&DA Ji&Orochi ازان شما خواهند بود![]()
دوست عزیز منم می خوام جواب این سوال رو بدونم.![]()
مگیم بیا دوتای به شرکت سازندش بمب بزاریم![]()
یعنی شماorochix روآزادکردی![]()
دوست عزیز منم دنبال راهی هستم برای ازاد کردنorochi x![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)