دوستان بازی رو کسی تونسته تو مشهد بخره؟؟اصن اومده؟؟
دوستان بازی رو کسی تونسته تو مشهد بخره؟؟اصن اومده؟؟
دوستان من هنوز اینو بازی نکردم و هنوز هم دارم سیمز 3 بازی میکنم.
سیمز 3 به همراه dlc هاش اینقدر خوب و کامل بود که دیگه نمیتونم تصور کنم که مثلا چه چیزی میخوان به شماره ی 4 بازی اضافه کن!!!
به نظرتون چیزی بیشتری نسبت به سیمز 3 داره که من بخوام اینو دانلود و بعدش نصب کنم؟
Last edited by sub▬zero; 15-09-2014 at 15:28.
منم دارم الان نسخهSims 3 Complete Collection رو میگیرم . نسخه 4 رو اصلا دیگه سمتش نرفتم با این اوصاف . اونطور که دوستان چه ایرانی ها و چه تو تاپیکهای خارجی میگن تنها چند مزیت داره نسبت به نسخه قبل و بقیه چیزا اکثرا برداشته شده یا تغییری نکرده .
مثلا بازی سبک تر شده و اجراش روونتره . گرافیکش یکی میگه بهتر شده یکی میگه بدتر شده . احساسات خیلی میگن پیشرفت کرده . ولی به طور کلی به همه هنوز هم دارن sims3 رو میزنن تو سر این sims . بماند که دیگه sims 2 رو باز سرتر 3 میدونن . من از هر کی پرسیدم گفت اصلا سمت sims4 نیا .
نمیدونم با ملت چه کار کرده اما خیلی تو ذوق طرفدارها خورده .
جستجو در اینترنت کنید هست مثلا در ایسام
آقا این ارور unable to start اعصاب منو بهم ریخته
چند بار بازی رو از اول دانلود کردم چند بار origin رو از اول نصب کردم دانلود کردم هیچی به هیچی
یه بار بازی کردم دفعه بعدی رفتم دیگه هی unable to start میده درست هم نمیشه
کسی راه حلی داره ؟
بعضیا گفتن درایو اوریجین و بازی رو یکی کن کردم نشد اوریجین از اول نصب کن نشد
اصلا کلا رو اعصابه
C:\Users\M\Documents
فایلی به نام
electeronic arts
بر اساس تجربه :نوشته شده توسط Crawling In MySkin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول بهتره اورجین رو با یور اینستالر پاک کنی
دوم فایل TS4.par رو به اسم The.Sims.4.Launcher.par تغییر بده
بر اساس تجربه :نوشته شده توسط Crawling In MySkin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول بهتره اورجین رو با یور اینستالر پاک کنی
دوم فایل TS4.par رو به اسم The.Sims.4.Launcher.par تغییر بده
با قند شکن اوریجین رو باز کن .نوشته شده توسط Crawling In MySkin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)