تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: اگر 2 مهاجم در مقابل دروازه بان باشند و دفاعی بین آنها نباشد، پاس دادن یک مهاجم به دیگری آفساید است

راي دهنده
21. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

8 38.10%
  • خیر

4 19.05%
  • بستگی به شرایط دیگر دارد.

9 42.86%
صفحه 16 از 21 اولاول ... 6121314151617181920 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 209

نام تاپيک: تاپیک جامع پرسش و پاسخ ورزشی

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

به جز دراز و نشست ورزش های بهتر و کم خطر تری هم برای تقویت عضلات شکم وجود داره که بهتره با یک متخصص مشورت کنید
    دراز و نشست رو هم باید به شکل صحیح انجام بدید تا آسیب نبینید
    ممکنه بگید دراز و نشست چه خطرهایی داره؟
    این هم که ذکر شده بود.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

طناب زدن در کنار حرکت شکم خوبه ؟

3. 2 کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

طناب زدن در کنار حرکت شکم خوبه ؟
    اگه شما وقت روزی 1-2 ساعت ورزش رو داری ، یه باشگاه بدنسازی ثبت نام کنی بهتره چون هم شکمت و هم عضلات دیگه ی بدنت شکل می گیره.هم اینکه زیر نظر مربی تمریناتت رو انجام می دی.
    کسی هم بهت نمی گه دراز و نشست ورزش خطرناکیه.

5. این کاربر از SADEGH 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ممکنه بگید دراز و نشست چه خطرهایی داره؟
    این هم که ذکر شده بود.
    دراز و نشست مثل هر ورزش دیگه ای اگه به درستی انجام بشه خطری نداره . ولی برای تازه کار ها جزو ورزش های سنگین تره و در صورت زیاده روی ممکنه به ورزشکار آسیب بزنه و ورزش های سبک تری هم برای تقویت عضلات شکم وجود داره. بنده هم توصیه کردم با یک متخصص مشورت کنند.

دراز و نشست بعنوان روشی برای تقویت عضلات شکم مورد توجه قرار گرفتهاست. اما اگر عضلات شکم ضعیف باشند بجای فعال شدن و تقویت عضلات شکم ، عضلات ستون فقرات فعال شده و اگر این تمرین بدرستی انجام نپذیرد، با افزایش قوس کمر و فشار به دیسک می‌تواند به ستون فقرات کمر آسیب وارد کند. در افرادی که مفاصل آنها شلی بیش از حد دارد بخصوص در کودکان باید این نکته در نظر گرفته شود.

علاوه بر این حلقه کردن دستها به پشت سرعلاوه بر تحت فشار قراردادن کمر، باعث آسیب مهر‌ه‌های گردن نیز می‌شود.

برای انجام دراز و نشست در افرادی که این ورزش ممنوعیت خاصی ندارد زانو ها باید خم باشند و دراز و نشست بصورت آهسته انجام شود. نباید پاها به جائی گیر داشته باشند زیر گیردادن پاها باعث می‌شود بجای فعال شدن عضلات شکم، عضلات کمر فعال شوند. در صورت ضعف نسبی عضلات شکم می‌توان یک بالشت کوچک را در پشت شانه قرارداد و دست ها بجای آنکه پشت سر قرار گیرند، در جلو نزدیک زانوها باشند. چرخاندن ستون فقرات در آخر دراز نشست ( رساندن دست راست به زانوی چپ و برعکس) نباید انجام شود. یکی از حرکات مضر برای کمر خم شدن همراه با چرخش کمر است. در هر حال می‌توان بجای دراز نشست از حرکات جایگزین استفاده نمود.
    منبع :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. 2 کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دراز و نشست مثل هر ورزش دیگه ای اگه به درستی انجام بشه خطری نداره . ولی برای تازه کار ها جزو ورزش های سنگین تره و در صورت زیاده روی ممکنه به ورزشکار آسیب بزنه و ورزش های سبک تری هم برای تقویت عضلات شکم وجود داره. بنده هم توصیه کردم با یک متخصص مشورت کنند.

دراز و نشست بعنوان روشی برای تقویت عضلات شکم مورد توجه قرار گرفتهاست. اما اگر عضلات شکم ضعیف باشند بجای فعال شدن و تقویت عضلات شکم ، عضلات ستون فقرات فعال شده و اگر این تمرین بدرستی انجام نپذیرد، با افزایش قوس کمر و فشار به دیسک می‌تواند به ستون فقرات کمر آسیب وارد کند. در افرادی که مفاصل آنها شلی بیش از حد دارد بخصوص در کودکان باید این نکته در نظر گرفته شود.

علاوه بر این حلقه کردن دستها به پشت سرعلاوه بر تحت فشار قراردادن کمر، باعث آسیب مهر‌ه‌های گردن نیز می‌شود.

برای انجام دراز و نشست در افرادی که این ورزش ممنوعیت خاصی ندارد زانو ها باید خم باشند و دراز و نشست بصورت آهسته انجام شود. نباید پاها به جائی گیر داشته باشند زیر گیردادن پاها باعث می‌شود بجای فعال شدن عضلات شکم، عضلات کمر فعال شوند. در صورت ضعف نسبی عضلات شکم می‌توان یک بالشت کوچک را در پشت شانه قرارداد و دست ها بجای آنکه پشت سر قرار گیرند، در جلو نزدیک زانوها باشند. چرخاندن ستون فقرات در آخر دراز نشست ( رساندن دست راست به زانوی چپ و برعکس) نباید انجام شود. یکی از حرکات مضر برای کمر خم شدن همراه با چرخش کمر است. در هر حال می‌توان بجای دراز نشست از حرکات جایگزین استفاده نمود.
    منبع :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بنده تو همون پست اولم ذکر کردم که دراز و نشست باید اصولی انجام بشه.این ورزش هم اگه اصولی انجام بشه و توش افراط وجود نداشته باشه به هیچ وجه ورزش سنگینی نیست.
    در ضمن نمی شه گفت به دلیل اینکه اگه یه ورزش رو درست انجام ندیم خطر داره پس بهتره به جاش یه ورزش دیگه بکنیم.اگه بخوایم اینجوری فکر کنیم پس طناب زدن خطرش از دراز و نشست بیشتره چون ممکنه طناب به پامون گیر کنه و با صورت به زمین بخوریم. یا بارفیکس هم خطرناکه جون ممکته میله بارفیک از جاش در بیاد و بیفتیم زمین و ...
    این نقل قولی که ذکر کردید هم فقط روش های نادرست دراز و نشست رو خطری برای سلامتی دونسته نه خود دراز و نشست رو.

9. 2 کاربر از SADEGH 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه faz2rap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ایران - تــهران

پيش فرض

من دوچرخه سواری رو بهتون پیشنهاد میکنم...

البته پاهارو قوی میکنه و عضلانی اگه پاهاتون هم چاقی داره

باید در کنارش با مربی یا دکتر تغذیه مشاروه کنید

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

این بادی گروم ها چطوره مجید جان؟
    زیاد نمیکنه موها رو بدتر
    من با همین موزر ها یه بار کوتاه کردم ( از ته هم نه با شونه !) بدتر دو برابر شد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این بادی گروم ها چطوره مجید جان؟
    زیاد نمیکنه موها رو بدتر
    من با همین موزر ها یه بار کوتاه کردم ( از ته هم نه با شونه !) بدتر دو برابر شد
    بادی گروم تقریبا مثل تیغ عمل میکنه و از ته میزنه...اما رشد موها رو کم یا زیاد نمیکنه ... بادی گروم هم گزینه مناسبیه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_yazdani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شنیدم استفاده زیاد از اپیلیدی برای موهای زائد ( زیر بغل و سینه) خوب نیست. موجب حساسیت زیاد و حتی رشد غده و رشد زیر پوستی مو میشه. نظرتون چیه. مارک خوب چی هست و حدود قیمتش توی بازار چند هست؟

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

بادی گروم تقریبا مثل تیغ عمل میکنه و از ته میزنه...اما رشد موها رو کم یا زیاد نمیکنه ... بادی گروم هم گزینه مناسبیه.
    واقعا؟
    مطمئنی؟
    آخه تیغ و ماشین من هر وقت زدم پدرم در اومده
    بعد در میاد تیغ تیغی در نمیاد؟ باید مرتب زد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •