ممکنه بگید دراز و نشست چه خطرهایی داره؟
این هم که ذکر شده بود.
ممکنه بگید دراز و نشست چه خطرهایی داره؟
این هم که ذکر شده بود.
طناب زدن در کنار حرکت شکم خوبه ؟
اگه شما وقت روزی 1-2 ساعت ورزش رو داری ، یه باشگاه بدنسازی ثبت نام کنی بهتره چون هم شکمت و هم عضلات دیگه ی بدنت شکل می گیره.هم اینکه زیر نظر مربی تمریناتت رو انجام می دی.
کسی هم بهت نمی گه دراز و نشست ورزش خطرناکیه.
دراز و نشست مثل هر ورزش دیگه ای اگه به درستی انجام بشه خطری نداره . ولی برای تازه کار ها جزو ورزش های سنگین تره و در صورت زیاده روی ممکنه به ورزشکار آسیب بزنه و ورزش های سبک تری هم برای تقویت عضلات شکم وجود داره. بنده هم توصیه کردم با یک متخصص مشورت کنند.
منبع :دراز و نشست بعنوان روشی برای تقویت عضلات شکم مورد توجه قرار گرفتهاست. اما اگر عضلات شکم ضعیف باشند بجای فعال شدن و تقویت عضلات شکم ، عضلات ستون فقرات فعال شده و اگر این تمرین بدرستی انجام نپذیرد، با افزایش قوس کمر و فشار به دیسک میتواند به ستون فقرات کمر آسیب وارد کند. در افرادی که مفاصل آنها شلی بیش از حد دارد بخصوص در کودکان باید این نکته در نظر گرفته شود.
علاوه بر این حلقه کردن دستها به پشت سرعلاوه بر تحت فشار قراردادن کمر، باعث آسیب مهرههای گردن نیز میشود.
برای انجام دراز و نشست در افرادی که این ورزش ممنوعیت خاصی ندارد زانو ها باید خم باشند و دراز و نشست بصورت آهسته انجام شود. نباید پاها به جائی گیر داشته باشند زیر گیردادن پاها باعث میشود بجای فعال شدن عضلات شکم، عضلات کمر فعال شوند. در صورت ضعف نسبی عضلات شکم میتوان یک بالشت کوچک را در پشت شانه قرارداد و دست ها بجای آنکه پشت سر قرار گیرند، در جلو نزدیک زانوها باشند. چرخاندن ستون فقرات در آخر دراز نشست ( رساندن دست راست به زانوی چپ و برعکس) نباید انجام شود. یکی از حرکات مضر برای کمر خم شدن همراه با چرخش کمر است. در هر حال میتوان بجای دراز نشست از حرکات جایگزین استفاده نمود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده تو همون پست اولم ذکر کردم که دراز و نشست باید اصولی انجام بشه.این ورزش هم اگه اصولی انجام بشه و توش افراط وجود نداشته باشه به هیچ وجه ورزش سنگینی نیست.
در ضمن نمی شه گفت به دلیل اینکه اگه یه ورزش رو درست انجام ندیم خطر داره پس بهتره به جاش یه ورزش دیگه بکنیم.اگه بخوایم اینجوری فکر کنیم پس طناب زدن خطرش از دراز و نشست بیشتره چون ممکنه طناب به پامون گیر کنه و با صورت به زمین بخوریم. یا بارفیکس هم خطرناکه جون ممکته میله بارفیک از جاش در بیاد و بیفتیم زمین و ...
این نقل قولی که ذکر کردید هم فقط روش های نادرست دراز و نشست رو خطری برای سلامتی دونسته نه خود دراز و نشست رو.
من دوچرخه سواری رو بهتون پیشنهاد میکنم...
البته پاهارو قوی میکنه و عضلانی اگه پاهاتون هم چاقی داره
باید در کنارش با مربی یا دکتر تغذیه مشاروه کنید
این بادی گروم ها چطوره مجید جان؟
زیاد نمیکنه موها رو بدتر
من با همین موزر ها یه بار کوتاه کردم ( از ته هم نه با شونه !) بدتر دو برابر شد![]()
بادی گروم تقریبا مثل تیغ عمل میکنه و از ته میزنه...اما رشد موها رو کم یا زیاد نمیکنه ... بادی گروم هم گزینه مناسبیه.
شنیدم استفاده زیاد از اپیلیدی برای موهای زائد ( زیر بغل و سینه) خوب نیست. موجب حساسیت زیاد و حتی رشد غده و رشد زیر پوستی مو میشه. نظرتون چیه. مارک خوب چی هست و حدود قیمتش توی بازار چند هست؟
واقعا؟
مطمئنی؟
آخه تیغ و ماشین من هر وقت زدم پدرم در اومده
بعد در میاد تیغ تیغی در نمیاد؟ باید مرتب زد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)