واسه من موقع نصب اپدیت کونامی این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد خصوصیات اپدیت کونامی چی هست ؟
واسه من موقع نصب اپدیت کونامی این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد خصوصیات اپدیت کونامی چی هست ؟
دقیقا همین ارور رو به منم میده
بعد که ردش میکنی میزنه بازی یه بار پچ شده و درسته ولی وقتی میری تو بازی میبینی هیچی تغییر نکرده
شهروز جان درست شد مارو هم خبر کن![]()
پس چرا من رو این حالت و حتی پایین تر لگ دارم ... میشه یه عکس از قسمت speciftion بزاری؟
ممنون
برا من pes2014 با لپ تاپ گاهی اوقات ریپ میزنه(روی high) البته بیشتر رو تصاویر حاشیه بازی مثل ورود بازیکنان و.. نه تو خود بازی ، در صورتی که 2013 رو با بالاترین گرافیک به راحتی اجرا می کرد، گرافیک اصلی رو هم هر کاری کردم توی setting نتونستم بشناسونم، وقتی با کلیک راست run with graphics processor گزینه High performance رو میزنم بازم نمیشناسه، گرافیک لپ تاپم gt540 هست، آپدیت هم کردم درایور گرافیکو بازم فرقی نکرد، البته میشه روی High انتخاب کرد ولی نمیدونم مشکل از setting بازیه که ریپ میزنه یا سیستم ضعیفه یا خود بازی مشکل داره؟
هر سال باید pes انگار که یه مشکلی داشته باشه
سلام من نصب کردم بازیو ولی اولا گرافیکمو نشناخته دوما این ارور رو میده the program cant start because d3dx9_43.dll.is missing from your computer .خواهشا هر کی میدونه مشکل از کجاس کمک کنه دارم میترکم....![]()
اتفاقا منم همین مشکل نشناختن گرافیک دوم رو دارم ...تمام کارایی که برای 2013 میکردیم و درستمیشد انجام دادم ولی درست نشد و همچنان مشکل باقیست...درایور جدید رو هم نصب کردم ولی درست نشد..!
directx 9 رو نصب کن، اگر هم اجرا نشد ناراحت نشو چون بدترین pes تاریخ همینه، عجب گندی زده konami، چند دست بازی کردم اما انقدر بد بود نتونستم باهاش مچ بشم، بریم همون 2013 خودمون رو بازی کنیم نخواستیم
منم مشکل نخوندن gpu اصلیم دارم
اینتل لعنتی
منم همین مشکل دارم
راهی برای شناخت gpu اصلی اینتل وجود نداره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)