دوست عزیز
طبق اصول سیستمتان از هارد اکسترنال استفاده کنید.
دوست عزیز
طبق اصول سیستمتان از هارد اکسترنال استفاده کنید.
سلام
اقای متین پور ممنون از پاسخ های شما واقعا..خسته نباشید
نمیشه یه راهی رو بگید که مشکل تی وی ال جی حل بشه..فلش گیگ رو وارد می کنم میگه از ماشین زمان...پشتیبانی نمیکنه
اگه مشکل از فلش هست چیکار کنم؟
دوست عزیز
راه حل ارائه شده در این تایپیک برای تلویزیون سامسونگ می باشد و در تلویزیون ال جی برای متفاوت بودن عملکرد سیستم آن باید از هارد اکسترنال استفاده کنید
با سلام
در تلویزیون ال جی باید ظرفیت فلش 16 گیگ به بالاتر باشه تا جواب بده .
موفق باشید
سلام دوست عزیز
شما فلش 16 گیگ رو امتحان کردی و جواب داده؟ سرعت فلش مهم نیس؟
سلام
و تشکر بابت برنامه
TV مورد استفاده من Samsung Smart TV 42 هستش که دکمه رکورد روی کنترول رو هم داره .
فلش رو به TV متصل میکن م.. دکمه قرمز رو میزنم چیزی نمایش داده نمیشه ..
2 تا پورت داره : HDD / USB 2 هر دو امتحان شد ..
چون دیدم عمل نمیکنه روی PC اجرا کردم و همون ارورو دوستمون که عکس گذاشته نشون داده میشه که میگه اول باید در TV فرمت بشه .. ولی مشکل اینجاست که TV پاسخی به دکمه نمیده . !
مشکل کجاست ؟
مدل : HP 16G
ممنون
Last edited by e4lyas; 20-03-2014 at 04:31.
دوست عزیز
باید روی کانال دیجیتال و روی یک برنامه در حال اجرا باشید و آن وقت دکمه ضبط را بزنید و اگر فلش تان فرمت نشده باشد از شما می خواهد که فرمت را انتخاب کنید و بعد از آن آنوقت باقی مراحل را از پست اول این تایپیک انجام دهید.
ممنون
روی کانال دیجیتال هستم و دکمه رکورد رو می زنم ولی اتفاقی نمی افته .
فلش خالی و فرمت شده .. ( اگر این فرمت کامپیوتری نباید میشد .. الان باید چی کار کنم ؟ ) > باید فایل بریزم و بعد متصل کنم ؟
فلش توسط TV به عنوان یک Storage شناسایی میشه و میشه داخل اون فایل ها رو دید .. ( بار ها متصل شده ولی نه به هدف ضبط ( قبلا ) )
دوست عزیز
کافیست که از منبع روی USBرفته و آن را انتخاب کنید و سپس از دکمه tools روی کنترول وارد منوی آن شده و usb را فرمت کنید و باقی مطلب را از پست اول ادامه دهید
چطوری میشه در تلویزیون ال جی دکمه رکورد رو فعال کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)