تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 752 اولاول ... 61213141516171819202666116516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حالا سوال من اینه : بین Sony EX85 و Sennheiser CX300 که توی رنج قیمت مشابه هستن کیفیت کدوم بالاتره؟ دوستانی که این دو مدل رو تست کردن ممنون میشم راهنمایی کنن.
    بازم به نظرم CX300 بهتره ... ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم همین جواب رو دادم)
    شما استاد مایی اما چون Ex85 رو از نزدیک تست کردم و دیدم دارم عرض می کنم..فقط قسمت سیلیکنیش وارد گوش میشه و بقیه می مونه بیرون ! الان یه Ex32 دارم طوری داخل گوش گم میشه که انگار نه انگار هدفن تو گوشمه
    خب من هم که از دور(!) تست نکردم ... من هم تست اش کردم ...

ضمن اینکه بخش اصلی قضیه (در مورد هدفون ، کیفیت بسیار مهمتر از ظاهره) همچنان پابرجاست ...

2. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mory_fun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    فارسی موبایل

پيش فرض

منم با این نظر موافقم

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

سلام بچه ها اقا من یه هدفون میخوام که تا سقف 40 تومن باشه و کیفیتشم خوب باشه البته بشه باهاش ورزش کرد در حد دویدن اروم. یعنی طوری نباشه که بعد 10 دقیقه که باهاش بدویی ملاج سرت از فشار له بشه البته بگم از این مدل هایی که تو گوش میرن نمیخام اصلا ازشون خوشم نمیاد.
    خواهشا هر چی پیشنهاد دارین بدین تا من برم ببینم چطورین؟
    در ضمن یه جوری هم باشه که زود ول نشه از رو گوش بیوفته یعنی در اثر دویدن لق لق بخوره اروم اروم.
    با تشکر.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم یادم رفت
    هدفون هایی وجود داره که خودشون حافظه داشته باشن و اهنگ اجرا کنن البته من شنیدم که فقط برای گوش دادن اهنگ هستن و فیش میش هم ندارن.
    اگه هست زیر 40 تومن هم پیدا میشه؟
    مدل معرفی کنین لطفا؟
    مرسی

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام بچه ها اقا من یه هدفون میخوام که تا سقف 40 تومن باشه و کیفیتشم خوب باشه البته بشه باهاش ورزش کرد در حد دویدن اروم. یعنی طوری نباشه که بعد 10 دقیقه که باهاش بدویی ملاج سرت از فشار له بشه البته بگم از این مدل هایی که تو گوش میرن نمیخام اصلا ازشون خوشم نمیاد.
    خواهشا هر چی پیشنهاد دارین بدین تا من برم ببینم چطورین؟
    در ضمن یه جوری هم باشه که زود ول نشه از رو گوش بیوفته یعنی در اثر دویدن لق لق بخوره اروم اروم.
    با تشکر.
    دوست خوب ، سوالت رو فقط توی یه تاپیک مطرح کن و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ادامه بده ... مطمئن باش من یا دوستان دیگه ای که بخوان جواب بدن ، همه این تاپیک ها رو می بینن ... مرسی ...
    ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم یادم رفت
    هدفون هایی وجود داره که خودشون حافظه داشته باشن و اهنگ اجرا کنن البته من شنیدم که فقط برای گوش دادن اهنگ هستن و فیش میش هم ندارن.
    اگه هست زیر 40 تومن هم پیدا میشه؟
    مدل معرفی کنین لطفا؟
    مرسی
    موجوده ... ولی مدلهای باکیفیتی نیستن و توصیه نمیشه ... اما اگه واقعا نمی خوای بیشتر خرج کنی و ضمنا احساس می کنی که با وجود چنین مدلی ، کارآیی ات در ورزش به شکل قابل توجهی بالا میره ، انتخاب بدی نیست ...

7. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

شرمنده اقای سیمور دیگه همینجا ادامه میدم.
    جناب سیمور اگه بتونم بودجه خودمو 20 تومن ببرم بالا چی پیشنهاد میکنید ؟
    یه هدفون خوب که با دوام و محکم باشه که با یه زمین خوردن توی صداش خش نیفته و زیر 60 تومن باشه .
    البته همونطور که گفتم بشه باهاش دوید اگه میشه اقای سیمور چند مدل بهم معرفی کنید؟
    بازم شرمنده من زیاد وارد نبودم واسه همین سوالمو توی 2 تاپیک گفتم بازم شرمنده.
    گفته بودید هدفون هایی که بند گردنی دارن برام خوبن ولی من هدفونی که بند گردنی داشته باشه و تو گوش هم نره in ear نباشه پیدا نکردم.
    خواهشا یه راهنمایی اساسی بکنید من منتظرم پیشنهاد های شما هستم که از بینشون یکیو برم زود بخرم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شرمنده اقای سیمور دیگه همینجا ادامه میدم.
    جناب سیمور اگه بتونم بودجه خودمو 20 تومن ببرم بالا چی پیشنهاد میکنید ؟
    یه هدفون خوب که با دوام و محکم باشه که با یه زمین خوردن توی صداش خش نیفته و زیر 60 تومن باشه .
    البته همونطور که گفتم بشه باهاش دوید اگه میشه اقای سیمور چند مدل بهم معرفی کنید؟
    بازم شرمنده من زیاد وارد نبودم واسه همین سوالمو توی 2 تاپیک گفتم بازم شرمنده.
    گفته بودید هدفون هایی که بند گردنی دارن برام خوبن ولی من هدفونی که بند گردنی داشته باشه و تو گوش هم نره in ear نباشه پیدا نکردم.
    خواهشا یه راهنمایی اساسی بکنید من منتظرم پیشنهاد های شما هستم که از بینشون یکیو برم زود بخرم.
    الان مساله بودجه چندان مطرح نیست ، شما با 40 تومن هم می تونی یه چیز خوب بخری ... مساله اینه که بگردی و پیدا کنی ... شما مدلهای فیلیپس رو چک کن (بازار رضا و پاساژ ایران نمایندگی اش رو دارن) ، ببین توشون مدلی که In ear نباشه و در عین حال بند گردن داشته باشه پیدا می کنی یا نه .. ضمنا نمایندگی های لاجیتک (پاساژ ایران - همون نمایندگی های کریتیو) رو هم چک کن و مشخصا هدفون های ورزشی ازشون بخواه ببین چیزی واسه عرضه دارن .. بعد اینجا مطرح کن تا به یه جمع بندی برسیم ...

* عکس این قضیه چندان جالب نیست .. یعنی من بگم هدفون X خوبه .. بعد حالا شما بگردی و X رو پیدا نکنی ..

10. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

شرمنده سیمور جان من یادم رفته بود بهت بگم من تهران نیستم توی این جوابی که ادرس دادی متوجه شدم که فکر کردی من teh هستم ولی من شهرستانم چند روز دیگه دارم میرم اصفهان میخوام از همونجا بگیرم ولی احتمال اینکه سفارش بدم برام از امریکا بیارن زیاده الان من خودم چند مدل دیدم خوشم اومده نظرت رو درباره این چند مدل میخواستم؟
    اگه قیمتشون هم داشتی لطف کن؟
    1. زن هایزر px100
    2. SONY MDR 710LP
    3. زن هایزر HD 202
    4.زن هایزر HD 201
    در ضمن در کل هدفون های بلوتوثی یا وایرلس بدرد منی که میخام در همه جا اهنگ گوش بدم ( فقط هدفون رو صرفا برای اهنگ گوش دادن می خوام ) بدردم میخواره یا کیفیت اون سیم داراش بهتره؟
    یه چیزی میخوام که کل گوش رو بگیره و خیلی راحت باشه؟
    اگه منظورمو فهمیدین چند مدل خوب بهم معرفی کنید لطفا
    ممنون از شما دوست عزیز جناب سیمور.

داره خودمونی میشه caruso's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ممد گونزو
    یه نگاهی به sennheiser px100 بنداز.
    نسبت به قیمتش از بهترین هاس. هم صدا هم دوام. تا خودت صراحتا نزنی نشکونیش چیزیش نمیشه.رو ی سر هم وای میسه .

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

px100 یکی از پرفروش ترین هدفون های سنهایزره. چون هم اندازه ش کوچیکه آدم میتونه همه جا با خودش ببره و هم قیمتش خوبه. (و البته کیفیتش).

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •