توی همین تاپیک یکی از بچه ها اپدیت 120 مگی رو نصب کرده بود و راضی نبود و میگفت براش مشکل ساز شده. توصیه میکنم اول صفحات قبل رو بخونید و بعد آپ کنید!
توی همین تاپیک یکی از بچه ها اپدیت 120 مگی رو نصب کرده بود و راضی نبود و میگفت براش مشکل ساز شده. توصیه میکنم اول صفحات قبل رو بخونید و بعد آپ کنید!
سلام
چرا very low بازی کنم اکثرا رو high بوده اگه اشتباه نوشتم کلمه انگلیسیش رو ببخشید
اونایی هم که کیفیت very high بوده لگ داشته
بازی Modern Combat 4 Zero Hour رو صبح نصب کردم و اجرا کرد
هر بازی هم که دوستان بگن من تست میکنم
همین بازی 2 گیگ دیتا داشت
سلام دوستان
من 600 تومن پول دارم میخوام تبلت بخرم
این memopad نظرمو جلب کرده اما با خوندن این تاپیک دیدم بعضیا میگن مشکل خاموش شدن و دیگه روشن نشدن داره ظاهرا!!!!
الان دو دلم و lenovo ida pad a3000 هم یکی از گزینه ها هست
به نظرتون چیکار کنم کدوم بهتره؟
یا اصلا گزینه بهتری هم هست با این پول؟؟
خیلی ممنون![]()
من که فرستادم واسه سایت دادن گارانتی احتمالا 10 روز دیگه دستم برسه ...منم خیلی تحقیق کردم اما تبلت خوبیه هنوز استفاده نکردم اما اونایی که استفاده کردن ازش تعریف کردن
یعنی شما هم همین مشکلو داشتی؟؟
میشه توضیح بدی مشکل چی بود؟ از دیجیکالا خریدی؟
نه دوست عزیز از دیجی کالا نخریدم کاش از دیجی خریده بودم اونا 7 روز واسه تعویض دارن همون لحظه تعویز میکنن من خریدم زدم شارژ بعد از 8 ساعت اومدم روشن کنم هر کاری کردم روشن نشد فرستادم به خودشون اونا فرستادن گارانتی گفتن تبلت جزو اون دسته کالا ما نیست که تعویض کنیم باید بره گارانتی ... اما قول دادن یه نو بفرستن
خیلی ممنون از جوابتون
ایشالا مشکلش حل شه
اما اگه پولتون میرسه برید asus nexus 7 رو بگیرید الان 32 گیگ تو دیجی کالا قیمت جدید زده 699 تومن ...عالیه
آره دیدم
اما ظاهرا فقط گرافیکش از این بیشتره تا اونجایی که من فهمیدم، تازه LCD هم هست!! نه led
و چون منم بازی نمیکنم فک کنم بس باشه همین برام. اگه مثلا بزرگتر بود یا مزیت دیگه ای داشت اونو میگرفتم ولی اونطور که فهمیدم نداره
تازه کارت جانبی هم نمیخوره ،اندروید 4.1 نصبه روش! ایسوز ممو بهتر از اینه/
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)