دوست عزیز
متاسفانه چون این مدل را از نزدیک بررسی نکردم نمی توانم مشگلتان را حل کنم ولی با دوستان دیگر در رابطه با این مدل در حال بررسی هستم که در صورت حل مشگل حتما آن را به اطلاع دیگر دوستان خواهم نهاد.
دوست عزیز
متاسفانه چون این مدل را از نزدیک بررسی نکردم نمی توانم مشگلتان را حل کنم ولی با دوستان دیگر در رابطه با این مدل در حال بررسی هستم که در صورت حل مشگل حتما آن را به اطلاع دیگر دوستان خواهم نهاد.
دوست عزیز
این راه حل را انجام دهید و جواب آن را اعلام کنید .
در سری H شما از این راه حل می توانید منطقه زمانی و تیونرتان را تغییر دهید .
1- در حالت نرمال تلویزیون را روشن کنید.
2-بوسیله کنترول دست ساز و با یک پخش کننده مانند موبایل - لپ تاپ - کامپیوتر - و یا هر مدیا پلیر دیگر فایل صوتی INFO_FACTORY_inv را اجرا کنید.
حالا دیگر منوهای مربوط فعال و قابل تغییر است
روش دوم
شما باید این مرحله را به سرعت انجام دهید.
1- در حالت نرمال تلویزیون را روشن کنید.
2- از روی کنترول معمولی دکمه INFO را فشار و بعد بوسیله کنترول دست ساز و با یک پخش کننده مانند موبایل - لپ تاپ - کامپیوتر - و یا هر مدیا پلیر دیگر فایل صوتی FACTORY_inv و یا FACTORY_from_REMOTE_inv.wav را اجرا کنید.
اگر باز نشد این عمل را دوبار پشت سر هم انجام دهید.
فایلهای ضمیمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by matinpour; 02-12-2014 at 10:14.
سلام خدمت جناب متین
با روش اول هیچ عملی انجام نمیشه ولی با روش دوم دو بار پشت سر هم انجام دادم .منو مخفی باز شد که در منو OPTION سه گزینه مخفی که یکی local set بود باز شد که در روشهای قبلی مخفی بود که در آن ed-Iran نبود بلکه ea-Iran بود که به ea-INA تغییر دادم و tuner گزینه auto ندارد و در گزینه MRT OPTION همچنان منوهای lanuage و region هنوز مخفی هستند ممنون از توجه جنابعالی
دوست عزیز
از همان روش دوم دوباره استفاده کنید و حالا از فایل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید ببینید حالا در گزینه MRT OPTION همچنان منوهای lanuage و region هنوز مخفی است؟
و اگر نشد این روش را هم امتحان کنید.
در حالت خاموش با کنترول معمولی این دکمه ها را بترتیب و سریع وارد کنید.
mute--> 1--> 8--> 2--> power on
و در آخر درlocal set آیا گزینه ED-Asia دارد ؟ اگر بله روی آن تنظیم کنید و با فعال سازی region و بردن روی آیتم مربوطه دیجیتال تان هم فعال می شود.
این راه حل را انجام دهید و جواب آن را اعلام کنید .
Last edited by matinpour; 02-12-2014 at 10:19.
سلام جناب متین پور عزیز.در تکمیل صحبت های دوستان باید بگم این تلویزیون به تازگی وارد ایران شده (چند ماهی بیشتر نیست) و محصول کشور مصر هست که تا حالا خبری از اون نبود.شاید دلیل تفاوتش با سایر مدل های سامسوتگ همین باشه که احتمالا فناوری ساختش کمی با بقیه فرق داره. ضمنا اگه دقت کرده باشید سامسونگ تا حالا سایز 48 نداشت که البته این خودش نشان دهنده تمایز این مدل از بقیه است.قیمت این مدل هم نسبت به مدل های مشابه محصول مالزی مناسب تر هست!!!! به نظرتون دلیل این ارزونی چیمیتونه باشه؟>؟
دوست عزیز
با مقایسه بین مالزی و مصر هیچ تفاوتی ندیدم و هردو با یک قابلیت و یک سیستم هستند. و فکر می کنم دلیل ارزانی آن فقط مربوط به این است که در کجا اسمبل شده است و اینکه با چه ارزی و با چه مبلغی خریداری و وارد ایران شده است.
دوست عزیز
لطفا در پستهایتان کلمه ما- هو- اره را حذف کنید .
ببخشید جناب متین پور در پست های قبلی یکی از کاربرهای سایت گفته :
سلام
من سفارش دادم به سایت زیر برام کنترل رو درست کردن و فرستادن در خونه
یه جعبه مناسب هم داره و سیماشم بیرون نریخته
کابل مبدل سریال به USB هم دادن که تونستم به لپ تاپم وصل کنم
قیمتشم خیلی مناسبه.
با هزینه ی ارسالش کمتر از 10 هزار تومن شد.
برخوردشونم خیلی خوب بود و راضی بودم.
پیشنهاد میکنم زحمت جمهوری رفتن و خرید کردن و لحیم و هویه رو نکشین و بیخودی وقتتون رو تلف نکنن
میخواستم ببینم آیا چنین چیزی واقعا صحت داره.بیشتر منظورم اون قسمته که میگه کابل مبدل سریال به usb بهش دادن.من که نمی فهمم منظورش چیه.یعنی کنترلش فرق میکنه؟؟ آخه فایل صوتی که نمیتونه از طریق usb پخش بشه!!!؟؟؟
در مورد آدرسی که داده بعید میدونم راست گفته باشه من خودم سرچ کردم به جایی نرسیدم.فقط به یه سایت خارجی الکی بر خوردم
چشم.ببخشید.حواسم بود فقط نمیتونستم جور دیگه ای بیانش کنم.
یک کاربر دیگه هم به اسم raha2020 پست این کاربر رو تأیید کرده و گفته من هم گاز همین سایت گرفتم و خیلی خوب بود...!!!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)