پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعدادي "پين" كه چماق به دست هم هستند رو همراه با يك توپ "بولينگ" مي بينم كه بي خيال داره مسير خودش رو مي ره و از همه جا هم بي خبر!
به نظر من عكس به وضوح كمين گيري و احساس انتقام جويي رو نشون ميده...آدم ها با تمام توان شون در كمين هستند كه از كساني كه يك عمر به شون ضربه زدن انتقام بگيرن.
ويرايش:
حتي مي تونه مفهوم يك حركت انقلابي براي از ميان برداشتن ولي به صورت پنهاني هم باشه...
اگر نطر من بي ربط با عكس هست...بگيد به من!
Last edited by - Saman -; 24-11-2013 at 22:42.
پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تير ها از پشت به شخص اصابت كرده...پس يعني مي تونه بيان گر نقل قول معروف از پشت خنجر زدن باشه...
از طرفي در آغوش كشيدن مفهوم دل جويي و شايد هم احساس پشيماني باشه...گرچه بي احساس بودن فرد ضارب رو از روي صورت ايشون مي شه فهميد، در صورتي كه شخص مضروب چهره غم ناكي داره.
باز هم اگه نظر من خوب نيست...بگيد ها!
به جای تحلیل متن زیر رو که یکی از دوستانم، خانم علی نژاد برام ارسال کردن که به تصویر هم نا مربوط نیست، میذارم با اجازتون.
وقتی پرنده ای زنده است، مورچه ها را میخورد.
وقتی میمیرد، مورچه ها او را میخورند!
زمانه و شرایط در هر موقعی میتواند تغییر کند.
در زندگی هیچکس را تحقیر یا آزار نکنید.
شاید امروز قدرتمند باشید اما یادتان باشد، زمان از شما قدرتمند تر است!!!
یک درخت میلیون ها چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد، فقط یک چوب کبریت برای سوزاندن میلیون ها درخت کافیست.
پس خوب باشید و خوبی کنید.
پست 148
تیرانداز بعد از تیراندازی از پشت، با خونسردی کسی رو که هدف قرار داده، بغل کرده. یعنی فقط وقتی حاضره برای طرف مقابلش ارزش قائل بشه (اونهم نه از ته دل و شاید در حدی که خودش به دشمن نوازیش افتخار کنه) که مغلوب و بی اثرش کرده باشه. از طرفی هم شخص تیرخورده سر گزاشته روی شونه (از نظر عاطفی پناه برده به) کسی که عمدا باعث مرگش شده.
محتوای مخفی:
اگه اشتباه نکنم داره دود (آتش) از روی کتاب زبانه میکشه؛
در این صورت معنیش اینه که بعضی آتش افروزی ها ریشه ی ایدئولوژیک دارن.
محتوای مخفی: مثل...
از پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من اين طور برداشت مي كنم...
كتاب تفكرات و انديشه هاي يك ذهن آدمي است...وقتي شما يك كتاب رو آتش مي زنيد يعني داريد تفكرات و انديشه هاي يك ذهن انسان رو نابود مي كنيد...دانش و معلومات از بين مي رن...زمان صرف شده نگارش به هدر مي ره.
حتي قطرات خون هم در پايين كتاب ديده مي شه...آتش زدن كتاب مانند ارتكاب جنايت و محو كردن يك نويسنده مي مونه.
لغات و كلمات رو در شعله آتش مي بينيم كه با اين وجود از كتاب بيرون اومدند و دارند مي سوزند...و كم كم دارند پاك مي شن.
من برخلاف دوستان برداشت منفی از تصویر ندارم بلکه به نظر من طراح یک مفهوم رو به نمایش گذاشته به این معنی که
اگر یه حجم اتش رو در نظر بگیریم، انچه که باعث گرما بخشی و نور دادن میشه شعله های اتش هست و در این تصویر، کتاب به عنوان یک حجم اتش در نظر گرفته شده و شعله که قسمت گرما و نور بخشی هست شامل حروف، لغات، کلمات و مفاهیم هست
به طور کلی مفاهیم و مندرجات کتاب گرما بخش و روشنی بخش در نظر گرفته شده نه اینکه تصویر نشان دهنده سوزاندن کتاب باشه البته این نظر منه و ممکنه کاملا غلط باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)