ساکن کجایید
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
ساکن کجایید
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
ساکن تهران هستم.
سلام دوستان، قصد دارم برای نصب ویندوز یه ssd بگیرم که سرعت کلی سیستم بره بالا
اول چون بودجم زیاد نیست میخواستم 64 بگیرم ولی چندجا خوندم توی ssd هرچقدر که ظرفیت میره بالا به یه نسبتی هم سرعت میره بالا و برعکس! اول اینکه این مورد تا چه حد درسته؟؟
دوم برای خرید 128 گیگ چه پیشنهادی دارید؟ من سرعت بوت خیلی برام مهمه فکر کنم باید سرعت دسترسیش خوب باشه دیگه؟
از بین SSD Hard Transcend SSD720 - 128GB و SSD Hard ADATA SP920 - 128GB کدوم بهتره ؟ مورد بهتری هست که راحت گیر بیاد و فروشگاههای آنلاین هم داشته باشن؟
ممنون
کاملا درسته، ۶۴ گیگ سرعت کمی داره و بعد اینکه ویندوز و برنامه هارو درش ریختید تقریبا پر میشه و این هم از سرعتش کم میکنه.
این مدل با توجه به قیمتش بنظر من ارزش خرید خوبی داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان دیگه نظری ندارن؟ مخصوصا در مورد اینها
Kingston HyperX 3K 120GB SATA3 SSD
ADATA SSD SX900 128GB SATA3
Plextor M5 Pro 128GB SATA3
راستی اینها داخل خودشون کابل ساتا3 دارن یا جدا باید تهیه بشه؟
دوستان سلام
دنبال یه ssd برای لپتاپ هستم فقط برای نصب ویندوز میخوام استفاده کنم و هارد با drive caddy جایگزین دی وی دی کنم
بودجم تا 300 تومنه و بین این دو مدل کدوم پیشنهاد میکنید،اگه مدل دیگه ای هم هست ممنوم میشم!
AData XPG SX900 64GB
Intel® 520 Series 120GB
سلام
بنظر من اصلا سراغ ۶۴ گیگ نرین.
همون اینتل گزینه ی خیلی خوب و ارزونی هست. این مدل هم در همون حده
Crucial MX100 128GB : 300,000
من همون اینتل رو پیشنهاد میکنم چون ارزون تره.
منم بیشتر نظرم رو اینتله ولی گارانتیش معلوم نیس چی هست باز adata سه سال گارانتی داره!
بین اینها 100% نظر من روی Plextor M5 Pro 128GB هست ، البته الان نسخه جدیدترش وارد بازار شده Plextor M6 Pro 128GB قیمتش حدود 360 هست
من تا حالا دو مدل Crucial M550 و Corsair Force GT خریدم هیچ کدوم کابل ساتا نداشتن
یه مدت گارانتی شرکتی بود یه مدت هم با گارانتی الماس وارد بازار شد
سلام
من یه هارد اکسترنال با ظرفیت 128g میخام نظر خودم روی ssd است.بودجه
حدود 400 تومن قابلیت هاش مثل trim و ... کیفیت برام مهمه احتمالا یه تبدیل ساتا به usb هم لازم دارم.
نظر خودم بین adata sx910 و Samsung 840 Evo است.
2- آیا هارد ssd رو میشه به گوشی اندروید وصل کرد (fat - ntfs) ؟
لطفا نظر خودتون رو بیان کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)