سلام
فرمت swf رو میتونی با flash player باز کنی ، یه سرچ بکنی لینکای دانلودشو میتونی پیدا کنی ، تو بخش نرم افزارها هم هست
موفق باشی
یا علی
سلام
فرمت swf رو میتونی با flash player باز کنی ، یه سرچ بکنی لینکای دانلودشو میتونی پیدا کنی ، تو بخش نرم افزارها هم هست
موفق باشی
یا علی
سلام،
اینم لینک دانلود فلش پلیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه عزیزان
تمامی این پلاگ این های trapcode با ورژن CS3 سازگار هست یا خیر؟
ممنون
سلام دوستان دوباره من يه مدتي سفر بودم نتونستم جواب سوالاتو بدم
در خدمتم
با سلام به همه ی دوستان
دوستان عزیز این تاپیک بسیار خوبه . چون پلاگین ها در افتر افکت خیلی کارها رو زیبا جلوه میدن . لطفا پلاگینی دارید برای دانلود قرار دهید . البته پلاگین هایی را که برای دانلود قرار می دهید ذکر کنید که برای کدوم ورژنه . چون من یه سری پلاگین دارم که تو شاخه ی پلاگینهام بردم اما موقع باز کردن از اون پلاگین ها ارور گرفت . پس یادتون نره . ذکر کنید .ممنون
سلام
ممکنه کرک بقیه ی پلاگین های trapcode مثل form و horizon رو قرار بدید؟
سلام من پک 720p رو دارم هرکه خواست برام پیغام بزاره.
این هم تصویری از Video_Thumbnails :
![]()
توی فروشگاه همینجا واسه فروش هست.هر جند که من دانلودش کردم.
سلام
ممکنه از محصولات digital juice
تمامی افکتهای motion design elements را به صورت پکیج قرار دهید این محصول فوق العاده است
ممنون
حالا بحت پلاگین شد خیلی خوبه . چون این مدتی که من دارم با افتر کار میکنم میفهم که از یه یک تکستچر با اعمال افکت می تونی چه کارایی در بیاری . خوب دوستان عزیز یه مشکلی من یه سری پلاگین برای افتر سی اس 3 نصب کردم ، زمانی که میخوام از افکتها استفاده کنم ارور میده که شما باید سریال نامبر را وارد کنید . سریال نامبرو دارم اما دقیقا نمیدونم کجا باید وارد کنم >؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)