تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام گزینه عامل موفقیت تیم ملی فوتبال در راه صعود به جام جهانی بود؟

راي دهنده
196. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • حمایتهای مردم و روحیه امید

55 28.06%
  • کادر فنی و بازیکنان

78 39.80%
  • فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش

22 11.22%
  • خوش اقبالی و اشتباهات داوری

105 53.57%
Multiple Choice Poll.
صفحه 16 از 218 اولاول ... 61213141516171819202666116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 2174

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

من هرچی میخوام با بازی های تیمه ملی ارتباط برقرار کنم نمیشه بابا ما تو استقلال داریم میزنیم تو سر خودمون امیرخان بیک زاده رو بازیش نده بعد کیروش میزاردش تو تیم ملی ... ماهینی که بوق بوق .. دریغ از یه حرکت ترکیبی یه بازیسازی درست الان بین دونیمه بازی انگلیس لهستانه دارم فکر میکنم به همین انگلیسی که منتقدای هاچسون میگن تیمش بد بازی میکنه بخوریم چی میشه بعد 12-13 سال تو کشورمون از تایلند گل خوردیم ...
    به خدا بازیکنای بهتری میشه تو خوده ایران گشت وپیدا کرد تا بعضی از این دورگه ها بختیار رحمانی اخه چیش کمتر از بیت اشوره ؟ مگه میشه تیمه صدر جدول حتی یه نیمکت نشین تو تیم ملی نداشته باشه... همین علیرضا جهانبخش تا تو لیگ بود خیلی هم خوب بازی میکرد کسی نگاشم نمیکرد حالا که رفته هلند شد بازیکن ملی...
    کلا هرکی میخواد تیمه ملی باشه باید یه برند همراهش باشه اونم یا دو رگه باشه یا تو اروپا باشه حتی اگه شده لیگ محلی اونجا...
    من اصن کاری به حرفای خداداد عزیزی یا امیر قله نوعی ندارم ولی قاطعانه میگم شانس اونم بیشتر از اونی که فکرشو بکنیم دخیل بود تو حضور مستقیم ما تو جام جهانی با این وضعم بریم اونجا میشیم سن مارینو گل خوردمون بالای تعداد انگشتای دست و پامون

2. 5 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

برد، برده دیگه
    تبریک ...
    برای این جمله چند لظحه سکوت ...

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

والا کی روش خیلی خوشگل داره میگه لیگ ایران رو قبول ندارم
    چند درصد از افراد حاضر در این تاپیک لیگ رو قبول دارن؟

کی میتونه ادعا کنه دعوت کی روش از دورگه ها مستقیما (یعنی 100% !) تو صعود به جام جهانی موثر نبود

n سال هست داریم غر میزنیم و از همه چی ایراد میگیریم مطمئن باشید ترکیب دلخواه منتقدین هم برای تیم ملی بازی کنه باز موارد دیگه برای غر زدن پیدا میشه و البته فوتبالمون فوتبال نمیشه
    پس از بردهای تیم خوشحال بشیم و باختها رو سریع فراموش کنیم و البته به کیفیت بازی تیم اهمیت ندیم که فقط وقت خودمون رو تلف کردیم
    برای اولین بار از تایلند گل خوردیم تو تهران؟ خوب این که خوبه چون برای اولین بار به لبنان هم باخته بودیم پارسال!!!!

پ ن: الان انصافا وقتی پدیده ای به اسم شجاعی بازی میکنه (اونم بعد از اون شاهکارهای مقدماتی جام جهانیش!) خداییش من دلم به غر زدن هم نیومد بعد این بازی

5. 3 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

جدا از بازی خیلی بد تیم ملی ولی فقط دم خلعتبری گرم که هیچ وقت ندیدم بد بازی کنه تو رده ملی . همیشه بازیش عالی بوده .
    یکی اون یکی شجاعی که درسته اخیرا افت زیادی نسبت به سالهای قبلش داشته اما از استایلش خیلی خوشم میاد و به کی روش حق میدم هر چقدر دعوتش کنه . واقعا استایل و سبک بازیش حرفه ایه فقط بد بازی میکنه جدیدا ولی انصافا این بازی خیلی بد بازی نکرد .
    از دورگه ها من ایراد نمیگیرم و به نظرم فعلا بد نیست این کار اما این بازیکنایی که یا نیمکت نشین بودن یا مصدوم بودن و از میدون به دور بد جور امروز روی اعصاب بودن . واقعا دژاگه افتش نسبت به ماه های پیش زیاد بوده . یا گوچی و جهانبخش . امیدوارم توی تیماشون بتونن بالاخره ثابت بازی کنن .
    ولی خداییش جناب اقای کی روش ، نگو که اگه حتی اینا تا یه سال دیگه هم بازی نکنن تو جام جهانی دعوتشون میکنی اردوی بعدی معلوم میشه . ایا هنوز از مصدومان و نیمکت نشینها دعوت میکنه یا این قضیه فقط واسه این اردو بود .

7. 4 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

پس كيروش در اين همه سال هيچ تاثيري رو تيم ملي نگذاشته البته شايد باعث پس رفت شده!تيم رو هم دو رگه ها بردن جام جهاني(چندانم بي راه نيستا)

9. این کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

خداروشکر بعد از مدتها دیدیم یه کارشناس حرف دل مارو بزنه :

چراغپور در مورد اینکه بازیکنان تیم ملی می‌گویند چون بازی تدارکاتی و اردو نداشتند نتوانستند کیفیت خوبی ارائه کنند، اظهار داشت:
    این حرف برای کسانی که با فوتبال و ورزش آشنایی دارند منطقی و فنی نیست. وقتی هاشم بیک‌زاده و حسین ماهینی از هر نقطه صاحب توپ می‌شوند‌ سانتر می‌کنند و ریختن بلند توپ‌ها در دستور کارشان قرار دارد این موضوع هیچ ربطی به بازی تدارکاتی ندارد. مثل این است که یک خبرنگار مدتی مطلبی تهیه نکند و وقتی دوباره این کار را انجام داد یک سیستم قدیمی را اتخاذ کند آن وقت در بهانه اعلام کند چون مدتی کار نکرده بودم چنین اقدامی انجام دادم. وقتی جواد نکونام 25 پاس می‌دهد که 7 تای آن به سمت عقب و 15 تای آن بلند است و 7- 8 تا از آنها مستقیم به اوت می‌رود نمی‌توانیم دلیل این مسئله را بازی تدارکاتی بگذاریم. وقتی حسین ماهینی و سید جلال حسینی در مقابل دروازه و منطقه خطر اقدام به دریبل زدن می‌کنند و ساده‌ترین مسئله را از یاد می‌برند نمی‌تواند دلیلش نداشتن اردو باشد. این اشکال در روش بازی ما بود.

بازی تیم ملی را به عنوان تیمی که مجوز حضور در جام جهانی دارد نگاه کردیم. وقتی تیم‌های حاضر در مقدماتی جام جهانی در منطقه اروپا و سایر قاره ها را می‌بینیم‌ وقتی بررسی می‌کنیم و در هر جام جهانی تحولی را در سبک و تاکتیک فوتبال می‌بینیم، وقتی می‌بینیم بایرن‌مونیخ به همه اهداف خود می‌رسد اما با آوردن گواردیولا خواهان اضافه کردن فوتبال اسپانیا به تاکتیک خود است، وقتی بازی ایتالیا را می‌بینیم که دفاع 3 نفره را چقدر قشنگ و تازه کرده، وقتی می‌بینیم باز پس ‌گیری توپ به عنوان سرعت بازی در فوتبال امروز حساب می‌شود آن وقت با این نگرش‌ها بازی تیم ملی را نگاه می‌کنیم که یک فوتبال منسوخ و قدیمی را ارائه می‌کند کمی افسرده می‌شویم.

وی افزود: این فوتبال بسیار قدیمی است، رفتن به کناره‌ها و ارسال توپ از هر منطقه‌ای که صاحب توپ می‌شویم. زمانی حدود 14 سال علی دایی را داشتیم که آن توپ‌ها و ارسال ها را به گل تبدیل کند اما اکنون چنین توانی را هم در تیم ملی نمی‌بینیم، وقتی یک زمان به میانه میدان نگاه می‌کردیم و بازیکنانی مثل کریم باقری، حمید استیلی و ... را می‌دیدیم، وقتی می‌دیدیدم کریم باقری از فاصله 40 متری هر شوتی می‌زند درون چارچوب است و الان هافبک‌ها فقط توپ خراب می‌کنند واقعا ناراحت می‌شویم. پاس‌هایی که هافبک‌های ما می‌دهند بسیار قابل پیش‌بینی است با اینکه گزارشگر بازی اسم آنها را پاس بلند می‌گذارد اما به این دلیل که دقت ندارند نام آنها ریختن بلند توپ است. من 10- 15 دقیقه از نیمه اول را نگاه کردم و سپس مشغول دیدن برنامه تحلیلی در مورد مذاکرات 1+5 شدم ، پس از آن اواخر نیمه اول را دوباره دیدیم که بازی صفر بر صفر بود و دیگر نتوانستم ادامه بازی را تماشا کنم و تنها گل‌ها را از اخبار ورزشی دیدم.

11. 4 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من هرچی میخوام با بازی های تیمه ملی ارتباط برقرار کنم نمیشه بابا ما تو استقلال داریم میزنیم تو سر خودمون امیرخان بیک زاده رو بازیش نده بعد کیروش میزاردش تو تیم ملی ... ماهینی که بوق بوق .. دریغ از یه حرکت ترکیبی یه بازیسازی درست الان بین دونیمه بازی انگلیس لهستانه دارم فکر میکنم به همین انگلیسی که منتقدای هاچسون میگن تیمش بد بازی میکنه بخوریم چی میشه بعد 12-13 سال تو کشورمون از تایلند گل خوردیم ...
    به خدا بازیکنای بهتری میشه تو خوده ایران گشت وپیدا کرد تا بعضی از این دورگه ها بختیار رحمانی اخه چیش کمتر از بیت اشوره ؟ مگه میشه تیمه صدر جدول حتی یه نیمکت نشین تو تیم ملی نداشته باشه... همین علیرضا جهانبخش تا تو لیگ بود خیلی هم خوب بازی میکرد کسی نگاشم نمیکرد حالا که رفته هلند شد بازیکن ملی...
    کلا هرکی میخواد تیمه ملی باشه باید یه برند همراهش باشه اونم یا دو رگه باشه یا تو اروپا باشه حتی اگه شده لیگ محلی اونجا...
    من اصن کاری به حرفای خداداد عزیزی یا امیر قله نوعی ندارم ولی قاطعانه میگم شانس اونم بیشتر از اونی که فکرشو بکنیم دخیل بود تو حضور مستقیم ما تو جام جهانی با این وضعم بریم اونجا میشیم سن مارینو گل خوردمون بالای تعداد انگشتای دست و پامون

مطئنم خیلی از شماها مثل من تو بچگی به عینه این مساله رو لمس کردید که تو کشور ما به شدت حق خوری وجود داره و هیچ کس با شایستگی به جایی نمیرسه . من خودم تو بچگی عشق فوتبال بودم و چند تا باشگاه فوتبال هم رفتم و به عینه میدیدم که هر روز یه خری بلند میشد با مربی تیممون به صحبت میکرد بازی فلانی رو نگاه کن . هیچ وقت یادم نمیره یه پسری بود که پدر نداشت این بنده خدا هر کی فوتبالش رو میدید لذت میبرد حتی خود همین آقای مربیمون هم بارها گفت بهترین هافبک استان اینه . اما همین آقای مربی معلوم نیست از فلانیها چقدر پول گرفت که اسمش رو برای لیست اصلی حتی رد نکرد !
    من یادمه تو یه مصاحبه علی کریمی هم اقرار کرده بود که با پارتی وارد این فوتبال شده
    تو این کشور هیچ وقت شایسته سالاری نبوده و افراد با لیاقت باید کنج خونه غضه بخورند یا اینکه فرار کنند. حداقل از بین این همه بی لیاقت بهترینهاش انتخاب نمیشه آدم یکم نسوزه .

در مورد بیک زاده خدا از دهنت بشنوده انصافا ---------- ازین بازیکن تو زندگیم ندیدم . یعنی شاهکاره این بشر همه جوره .... تو همین ایران اگر یه مربی واقعا باشعور داشتیم بازیکنایی هستند که تیم ملی خوبی تشکیل بدیم و حتی به سبک روز بازی کنیم اما سرمربی ما و مسئولان ما تفکری دارند که نمیذاره.
    Last edited by Gilopa; 17-10-2013 at 15:20.

13. 3 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

مطئنم خیلی از شماها مثل من تو بچگی به عینه این مساله رو لمس کردید که تو کشور ما به شدت حق خوری وجود داره و هیچ کس با شایستگی به جایی نمیرسه . من خودم تو بچگی عشق فوتبال بودم و چند تا باشگاه فوتبال هم رفتم و به عینه میدیدم که هر روز یه خری بلند میشد با مربی تیممون به صحبت میکرد بازی فلانی رو نگاه کن . هیچ وقت یادم نمیره یه پسری بود که پدر نداشت این بنده خدا هر کی فوتبالش رو میدید لذت میبرد حتی خود همین آقای مربیمون هم بارها گفت بهترین هافبک استان اینه . اما همین آقای مربی معلوم نیست از فلانیها چقدر پول گرفت که اسمش رو برای لیست اصلی حتی رد نکرد !
    من یادمه تو یه مصاحبه علی کریمی هم اقرار کرده بود که با پارتی وارد این فوتبال شده
    تو این کشور هیچ وقت شایسته سالاری نبوده و افراد با لیاقت باید کنج خونه غضه بخورند یا اینکه فرار کنند. حداقل از بین این همه بی لیاقت بهترینهاش انتخاب نمیشه آدم یکم نسوزه .

در مورد بیک زاده خدا از دهنت بشنوده انصافا ---------- ازین بازیکن تو زندگیم ندیدم . یعنی شاهکاره این بشر همه جوره .... تو همین ایران اگر یه مربی واقعا باشعور داشتیم بازیکنایی هستند که تیم ملی خوبی تشکیل بدیم و حتی به سبک روز بازی کنیم اما سرمربی ما و مسئولان ما تفکری دارند که نمیذاره.
    یعنی خدا از دهنت بشنوه .
    یادم میاد بچه که بودم پسر خالم که فوتبالش توی زمین واقعا حرف نداشت رفته بود واسه نوجوانان استقلال (اگه درست یادم باشه) تست بده که از اخر با اینکه بین اون و یه نفر دیگه شک داشتن واسه انتخاب اون یکی دیگه رو انتخاب کردن . خودش بعدها که برام صحبت میکرد میگفت طرف باباش و داداشش رو اورده بود و به اونا پول داده بودن که پسرش رو قبول کنن که این قوم ما هم بیچاره هیچ کی رو نداشت و باباش هم کارگر بود و این هم اون روز تنها رفته بوده تست بده که سنش هم پایین بوده راحت حقش رو خورده بودن .
    بیچاره الان توی شیرینی پزی داره از صبح تا شب واسه یه لقمه نون کار میکنه و دیسک کمر هم گرفته و نون اور خانواده شده و باباش هم عمرش رو داد به شما . هر چند الان بعضی وقتها توی سالن محله فوتسال میزنن با بچه ها . اما با خودم میگم اگه این با همچین استعدادی اون زمان میشد که دستش رو لااقل توی یه تیمی بند کنه واقعا میتونست به تیم ملی هم برسه و الان اوضاعش این نبود . حیف که مملکت ما شایسته سالاری توش مرده .

15. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

خداروشکر بعد از مدتها دیدیم یه کارشناس حرف دل مارو بزنه :

چراغپور در مورد اینکه بازیکنان تیم ملی می‌گویند چون بازی تدارکاتی و اردو نداشتند نتوانستند کیفیت خوبی ارائه کنند، اظهار داشت:
    این حرف برای کسانی که با فوتبال و ورزش آشنایی دارند منطقی و فنی نیست. وقتی هاشم بیک‌زاده و حسین ماهینی از هر نقطه صاحب توپ می‌شوند‌ سانتر می‌کنند و ریختن بلند توپ‌ها در دستور کارشان قرار دارد این موضوع هیچ ربطی به بازی تدارکاتی ندارد. مثل این است که یک خبرنگار مدتی مطلبی تهیه نکند و وقتی دوباره این کار را انجام داد یک سیستم قدیمی را اتخاذ کند آن وقت در بهانه اعلام کند چون مدتی کار نکرده بودم چنین اقدامی انجام دادم. وقتی جواد نکونام 25 پاس می‌دهد که 7 تای آن به سمت عقب و 15 تای آن بلند است و 7- 8 تا از آنها مستقیم به اوت می‌رود نمی‌توانیم دلیل این مسئله را بازی تدارکاتی بگذاریم. وقتی حسین ماهینی و سید جلال حسینی در مقابل دروازه و منطقه خطر اقدام به دریبل زدن می‌کنند و ساده‌ترین مسئله را از یاد می‌برند نمی‌تواند دلیلش نداشتن اردو باشد. این اشکال در روش بازی ما بود.

بازی تیم ملی را به عنوان تیمی که مجوز حضور در جام جهانی دارد نگاه کردیم. وقتی تیم‌های حاضر در مقدماتی جام جهانی در منطقه اروپا و سایر قاره ها را می‌بینیم‌ وقتی بررسی می‌کنیم و در هر جام جهانی تحولی را در سبک و تاکتیک فوتبال می‌بینیم، وقتی می‌بینیم بایرن‌مونیخ به همه اهداف خود می‌رسد اما با آوردن گواردیولا خواهان اضافه کردن فوتبال اسپانیا به تاکتیک خود است، وقتی بازی ایتالیا را می‌بینیم که دفاع 3 نفره را چقدر قشنگ و تازه کرده، وقتی می‌بینیم باز پس ‌گیری توپ به عنوان سرعت بازی در فوتبال امروز حساب می‌شود آن وقت با این نگرش‌ها بازی تیم ملی را نگاه می‌کنیم که یک فوتبال منسوخ و قدیمی را ارائه می‌کند کمی افسرده می‌شویم.

وی افزود: این فوتبال بسیار قدیمی است، رفتن به کناره‌ها و ارسال توپ از هر منطقه‌ای که صاحب توپ می‌شویم. زمانی حدود 14 سال علی دایی را داشتیم که آن توپ‌ها و ارسال ها را به گل تبدیل کند اما اکنون چنین توانی را هم در تیم ملی نمی‌بینیم، وقتی یک زمان به میانه میدان نگاه می‌کردیم و بازیکنانی مثل کریم باقری، حمید استیلی و ... را می‌دیدیم، وقتی می‌دیدیدم کریم باقری از فاصله 40 متری هر شوتی می‌زند درون چارچوب است و الان هافبک‌ها فقط توپ خراب می‌کنند واقعا ناراحت می‌شویم. پاس‌هایی که هافبک‌های ما می‌دهند بسیار قابل پیش‌بینی است با اینکه گزارشگر بازی اسم آنها را پاس بلند می‌گذارد اما به این دلیل که دقت ندارند نام آنها ریختن بلند توپ است. من 10- 15 دقیقه از نیمه اول را نگاه کردم و سپس مشغول دیدن برنامه تحلیلی در مورد مذاکرات 1+5 شدم ، پس از آن اواخر نیمه اول را دوباره دیدیم که بازی صفر بر صفر بود و دیگر نتوانستم ادامه بازی را تماشا کنم و تنها گل‌ها را از اخبار ورزشی دیدم.
    همین چراغپور هم نگاهش پر از افراط و تفریط و اشتباهه

اصلا همچین چیزی نبود
    ماهینی و بیگ زاده مثل 99 درصد بازیکنا بد بودن اما اصلا روی سانتر اونم از وسط زمین اصرار نداشتن و اتفاقا خیلی کم هم اقدام به سانتر از وسط زمین کردن

سید جلال رو از این تیم جدا کنید قابل بحث نیست بهترین بازیکن زمین بود و حتی یک بار هم جلوی دروازه اقدام به دریبل نکرد که توپش رو بگیرن
    گل رو هم از سمت بیت آشور و منتظری خوردیم

این تیم اگه قبول نکنه که نیروی تازه نفس و آماده میخواد با فرگوسن هم توی جام جهانی به جایی نمیرسه
    این تیم باید اصول اولیه فوتبال رو رعایت کنه تا بتونه موفق بشه اونم اینه که بازیکن آماده تر رو به اردوهاش دعوت کنه
    همین
    به قول فرگوسن فوتبال ساده هستش اونایی که کمتر ازش میفهمن پیچیدش میکنن

17. 2 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

راستي حضور در جام جهاني اونم در كشور برزيل (مهد فوتبال)!آرزوي هر بازيكني هستاا!اعتبار فوق العاده اي داره سكوي پرتابي است با برد چندتا صفر اضافه در رقم قرار داد، بازي نكني و در كادر تيم باشي
    بازم افتخار هست!پيشنهادي هست كه هيچ كس نمي تونه ردش كنهنمي دونم ميخوام به چي ارتباطش بدمولي گفتم بگم با اين بازي محلاتي
    كه ارائه ميشه حداقل اين سود رو به بازيكناش در راس آن كيروش خواهد داشت و ما از جانب ايشان خوشحاليم كه ديگه از بوندس ليگا يا دسته دو اسپانيا به تيماي دسته

چندم ملحق نميشن ايران هم بيان ديگه جزو اون بازيكناي ميلياردي خواهند بود!برادر كيروش هم ميزنه به امارات و از ليگ عربستاني كويتي! خارج ميشه با يه كيف پر دلار بالاخره جام جهاني ديده و تو اون جو بوده با حداقل امكانات اونم!.... وااااااااي

كسي هم كاري نداره ايران زنگ تفريح شد و ال و بل شد، بين 32 تا كه بود!!بنا به منطق خاص فيفا كه با اين تعداد سهميه شگرف باعث پس

رفت فوتبال در ايران ميشه به نظر من البته!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •