من هرچی میخوام با بازی های تیمه ملی ارتباط برقرار کنم نمیشهبابا ما تو استقلال داریم میزنیم تو سر خودمون امیرخان بیک زاده رو بازیش نده بعد کیروش میزاردش تو تیم ملی ... ماهینی که بوق بوق .. دریغ از یه حرکت ترکیبی یه بازیسازی درست
الان بین دونیمه بازی انگلیس لهستانه دارم فکر میکنم به همین انگلیسی که منتقدای هاچسون میگن تیمش بد بازی میکنه بخوریم چی میشه
بعد 12-13 سال تو کشورمون از تایلند گل خوردیم ...
به خدا بازیکنای بهتری میشه تو خوده ایران گشت وپیدا کرد تا بعضی از این دورگه ها بختیار رحمانی اخه چیش کمتر از بیت اشوره ؟ مگه میشه تیمه صدر جدول حتی یه نیمکت نشین تو تیم ملی نداشته باشه... همین علیرضا جهانبخش تا تو لیگ بود خیلی هم خوب بازی میکرد کسی نگاشم نمیکرد حالا که رفته هلند شد بازیکن ملی...
کلا هرکی میخواد تیمه ملی باشه باید یه برند همراهش باشه اونم یا دو رگه باشه یا تو اروپا باشه حتی اگه شده لیگ محلی اونجا...
من اصن کاری به حرفای خداداد عزیزی یا امیر قله نوعی ندارم ولی قاطعانه میگم شانس اونم بیشتر از اونی که فکرشو بکنیم دخیل بود تو حضور مستقیم ما تو جام جهانی با این وضعم بریم اونجا میشیم سن مارینوگل خوردمون بالای تعداد انگشتای دست و پامون