تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 249 اولاول ... 61213141516171819202666116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نه خبری نیست.من به خاطر نیومدنش زیاد ناراحت نیستم ولی احساس میکنم موندنش و بازی در لیگ امارات تبعات منفی برای ایران داره
    نمیدونم چرا میترسه که اگر بازی نکنه محروم میشه(و جام جهانی را از دست میده) وخب محروم هم بشه اتفاقی نمی افته.اینقدر ادم ها بودن که به خاطر اسم و خاک کشور از جونش گذشتن ولی این آقا و امثالشون از دست دادن جام جهانی و موفقیت شخصی براشون از کشورشون مهمتره؟!!!
    اگر شد بتونه رضایت بگیره که خیلی خوبه ولی اگر نتونست باید از این تهدیدی که ایجاد شده فرصت بسازه تا بشه بازی کردنش توی اون لیگ نتیجه عکس بده
    واقعاً باید این جمله رو طلا گرفت.
    اما بودنش در تیم هم خیلی می تونه به حرکت رو به جلوی تیم کمک کنه مخصوصاً الآن که فانتزی باز یا طراح نداریم.درسته که خلعتبری طراح نیست اما حرکاتش همیشه رو به جلو بوده
    Last edited by وین رونی; 24-07-2013 at 20:01.

2. 4 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

من از جذب خلعتبری به شدت استقبال می‌کنم ...
    اگه چنین کاری صورت بگیره، بازیکن به خاطر دینی که به باشگاه داره هم از جون مایه می‌ذاره و دیگه نمی‌تونه ادعای مالی کلان داشته باشه، چون از یه ننگ نجاتش دادیم ...

+

امیدوارم امشب بازی خوبی از تیم دایی ببینیم ...
    حاشیه که مسلماً زیاد داره، اما جدای از نتیجه، امیدوارم تیم از نظر تاکتیکی حرفی برای گفتن داشته باشه تا بتونیم به آینده امیدوار باشیم ...

ترکیب احتمالی من هم شبیه ترکیب بقیه بچه هاست :

نیلسون

میثم حسینی ........... جلال حسینی .......... محسن بنگر ........... حسین ماهینی

قاسم دهنوی ....... رضا حقیقی

محمد نوری

پیام صادقیان ................... غلامرضا رضایی

سید صالحی

که البته احتمال حضور علی عسگر به جای رضایی و البته تعویض سید صالحی با عباس زاده هم هست ...
    فکر می‌کنم نوری بین دو هافبک دفاعی و دو وینگر بازی کنه ... احتمالاً‌ دایی میونه‌ی زمین رو بهش می‌سپاره تا هم در بازی سازی نقش اصلی رو داشته باشه و هم به کمک هافبکای دفاعی بیاد ...

4. 7 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

کاظميان:هواداران پرسپوليس به گردنم حق دارند

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به سمت هواداران مي‌روم، آنها به گردنم حق دارند.
    جواد کاظميان در مورد اينکه آيا قبل از بازي به سمت نيمکت پرسپوليس مي‌رود، گفت: به سمت علي دايي مي‌روم و براي او گل مي‌برم، مشکلي نداريم.

به گزارش فارس، وي افزود: به سمت هواداران پرسپوليس مي‌روم آنها براي من سنگ تمام گذاشتند و به گردن من حق دارند.

یادش رفته با مصاحبه هاش باعث شد یعقوب کریمی نتونه بیاد پرسپولیس و به پرسپولیس ضربه زد و الان انتظار تشویق شدن هم داره...

6. 2 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کفاشیان واسطه انتقال خلعتبری به پرسپولیس!

ظاهرا قرار است وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال بخشی از قرارداد خلعتبری و پرسپولیس و همچنین بخشی از قرارداد نکونام و استقلال را به منظور جلوگیری از حضور این دو ستاره در لیگ جعلی امارات می پردازد.
    افکار ، علی کفاشیان که نقش غیرقابل انکاری در منصرف شدن جواد نکونام از مذاکره با باشگاه اماراتی شارجه داشت، پس از آن که مانع انتقال کاپیتان تیم ملی به لیگ جعلی امارات شد، تلاش خود برای بازگرداندن خلعتبری از عجمان را آغاز کرد بعد از پشیمانی خلعتبری از قرارداد با عجمان کفاشیان در گفت و گوی تلفنی از خلعتبری پرسید در صورتی که قراردادش با عجمان فسخ شود، ترجیح می دهد در کدام تیم ایرانی بازی کند؟

گویا خلعتبری جواب داده بازی در پرسپولیس و همکاری با دایی را به سایر گزینه ها ترجیح می دهد و کفاشیان هم بلافاصله با رویانیان جلسه گذاشته و از او خواسته برای بازگرداندن خلعتبری از لیگ جعلی امارات وارد عمل شود. ظاهرا قرار است وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال بخشی از قرارداد خلعتبری و پرسپولیس و همچنین بخشی از قرارداد نکونام و استقلال را به منظور جلوگیری از حضور این دو ستاره در لیگ جعلی امارات می پردازد.

8. 7 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

یه خبرهایی این روزها پخش شده که مثلا رویانیان باعث شده فلان بازیکن زودتر بره توی فلان تیم.
    نمیدونم سن فوتبالی نویسنده این خبرگزاری ها و افرادی که با این خبرها احساس مسرت میکنن چقدره؟
    ولی در آینده میفهمن چه کلاهی گشادی سرشون رفته و معانی این صحبتها چی هست.جالبه یکی از این افراد(مسئول تیمها) میخواست مقابله به مثل کنه ولی خودش رو انداخت توی چاه

10. 3 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

من از جذب خلعتبری به شدت استقبال می‌کنم ...
    اگه چنین کاری صورت بگیره، بازیکن به خاطر دینی که به باشگاه داره هم از جون مایه می‌ذاره و دیگه نمی‌تونه ادعای مالی کلان داشته باشه، چون از یه ننگ نجاتش دادیم ...

+

امیدوارم امشب بازی خوبی از تیم دایی ببینیم ...
    حاشیه که مسلماً زیاد داره، اما جدای از نتیجه، امیدوارم تیم از نظر تاکتیکی حرفی برای گفتن داشته باشه تا بتونیم به آینده امیدوار باشیم ...

ترکیب احتمالی من هم شبیه ترکیب بقیه بچه هاست :

نیلسون

میثم حسینی ........... جلال حسینی .......... محسن بنگر ........... حسین ماهینی

قاسم دهنوی ....... رضا حقیقی

محمد نوری

پیام صادقیان ................... غلامرضا رضایی

سید صالحی

که البته احتمال حضور علی عسگر به جای رضایی و البته تعویض سید صالحی با عباس زاده هم هست ...
    فکر می‌کنم نوری بین دو هافبک دفاعی و دو وینگر بازی کنه ... احتمالاً‌ دایی میونه‌ی زمین رو بهش می‌سپاره تا هم در بازی سازی نقش اصلی رو داشته باشه و هم به کمک هافبکای دفاعی بیاد ...

..................

خلعتبری بیاد واقعا بار هجومیمون تکمیل میشه . یه جورایی میشیم پرسپولیس واقعی ! اینکه آندو و نکونام به تیم ما نیومدن : بسیار عالی ! نیازی توی این پستها نداریم !!! به قدر کافی با همچین توانایی هایی جذب کردیم

فقط توی حمله یکم کمبود داریم که انشاا... توی همین هفته ها براش چاره بشه

12. 8 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگر بازی یه قل دو قل نگاه می کردم خیلی قشنگ تر از این بازی بود!!
    منتخب معتادان تبریز 0 - منتخب معتادان تهران 0
    نه بار فنی داره بازی نه زیبایی داره نه هیچ چیزی که قابل بحث کردن باشه!!!

14. 3 کاربر از kingmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

این محمد نوری چرا اینجوری بازی میکنه؟؟؟؟؟

16. 4 کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

اگر بازی یه قل دو قل نگاه می کردم خیلی قشنگ تر از این بازی بود!!
    منتخب معتادان تبریز 0 - منتخب معتادان تهران 0
    نه بار فنی داره بازی نه زیبایی داره نه هیچ چیزی که قابل بحث کردن باشه!!!
    اول فصله و تیمهایی که بدنسازی کردن فعلا سنگین بازی میکنن که شامل حال هر دو تیم میشه ولی در کل خیلی بازی بدی بود نیمه اول
    داور هم بازی رو خراب کرده.پنالتی که معلوم نشد چی شد.توی تصویری که نشون دادن واضح نبود بازیکن دستش رو باز کرده بود یا نه ولی خوب خدا را شکر که گل نشد
    توی یک دو مورد افسایدهایی که باید میگرفت رو نگرفت و از اون ور اونهایی رو که نباید میگرفت رو گرفت!!! شاید داورها هم دوران بدنسازیشون رو تازه تموم کردن

18. 6 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

این محمد نوری چرا اینجوری بازی میکنه؟؟؟؟؟

محمد نوری همین حالت عادی وسط زمین داره تلو تلو میخوره چه برسه الان که مثلن تو دوران بدنسازی و آماده سازی تیم بوده - این رضا حقیقی هم با این ضربه پنالتی که از دست داد یاد اون پنالتی فینال جام حذفی باز برامون زنده کرد-

20. 6 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •