تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 103 اولاول ... 61213141516171819202666 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 1027

نام تاپيک: ✪ بحث و مشاوره انیمه

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

بسی من بچه بدی هستم ....می خواستم این لیست انیمه های فصل بهار رو بزارم به کل یادم رفت.
    کد:
    http://thecartdriver.com/wp-content/uploads/2010/08/Spring-2011-v3.jpg
    تا اینجاش که بیشتر انیمه ها رو نمی دونم دقیقا چیه
    البته دو تا مشهور توش هست یکی apple seed xiii هست که همه میشناسین( البته نمی دونم بر اساس نسخه سینمایی اش هست یا اینکه یک نسخه جدید از سری قدیم انیمه اش هست....)
    دیگری x-men که ورژن ژاپنی همان نسخه کارتونی هست
    اخریش هم sket dance که من مانگاشو چند چپتر اولش رو خوندم ولی فعلا گذاشتم تو لیست انتظار که در اینده بخونم (به طبع انیمه اش هم میره تو لیست انتظار.)

البته تو لیست ova ها اسامی اشنا بیشتر هست باسه من .
    از انیمه های بهاری یکی همین Sket Dance قشنگه و دوتای دیگه Hana-Saku Iroha و Deadman Wonderland قشنگن....Hana-Saku Iroha رو اکثر کسایی که دیدن ازش خوششون اومده، خودم هنوز وقت نکردم بیبنم

2. این کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اسم اصلی اش رو کسی می دونه چیه؟
    فیلمه : 昆虫物語 みつばちハッチ〜勇気のメロディ〜
    محصول 2010

4. 5 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

من که هیچ وقت از این هاچ!×! خوشم نمیومد اون موقع هم
    البته واقعا کارتون هایی که اون موقع بعهه خورده ما میدادن انگشت شمار بود بیشتر وقتشون رو با عروسک بازی داخلی پر میکردن

دوستان امروز هم Incredibles رو دیدم ندیده بودم بد نبود جالب بود

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

دوستان من 3-4 تا انیمه ای که به پشنهاد دوستان گرفتم لنگ زیرنویساشونم
    کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه
    تک تک تو اینور اونور هست ولی پکی باشه خوشمزه تره
    انگلیسی ترجیحا فارسی هم خوبه البته اگه خوب ترجمه شده باشه

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

بچه ها منم چند صد تا انیمه انتخابیدم بگیرم ببینم چه مزه ایه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    shigurui هم که گزاشت سره کار ما رو

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

دوستان این death note رو کی به من معرفی کرده سر از یوزرش جدا کنم؟!×!
    چیه آخه این بچه بازی؟ به گروهه خونیه من نمیخوره که این

منم 3-4 قسمته death note رو دیدم تا به حال ولی برخلاف اونی که حدس میزدم و تعریفش رو شنیده بودم کاملا خسته کننده و یه جوزایی بچه گونه هست داشتانش
    کلا با فیلم و انيمه هایی که زیاد dialog داشته باشن و اکشن درست حسابی نداشته باشن حال نمیکنمنمیدونم چرا اینو به من معرفی کردن الکی 7 گیگ دانلود کردم

9. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Animation Deliberation Morteza4SN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

دوستان این death note رو کی به من معرفی کرده سر از یوزرش جدا کنم؟!×!
    چیه آخه این بچه بازی؟ به گروهه خونیه من نمیخوره که این
    خب میدونی دقیقا نکته اش کجاست؟
    شما مثل یک موجود ناشناخته هستید که از وسط آسمان افتاده و میگه گشنمه
    بعد هر چی جلوش میزارن یه ذره نخوره میگه اخ پیف اینا چیه از بوش خوشم نیومد نمخوام از اونا میخوام !

سه چار قسمت دث نوت رو دیدی در مورد کل مجموعه اش نظر "الکی" میدی
    نتورک کارتون می بینی اما حوصله دیالوگ های زیاد رو نداری بعد "بچه گونه" هم یک حرفی است که در در نقدتون بکار می برید!

از چیزهایی که خوشتون اومده و نیومده چیز زیادی نمیگین انتظار پیشنهادات عالی دارید؟
    به هر حال شما از گونه های ناشناخته و خطرناکی هستید که حداقل خودم سعی میکنم اصلا چیزی بهش پیشنهاد ندم :دي ...

11. 3 کاربر از Morteza4SN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

مرتضی جان با تمامه احترامی که برات قائلم ولی از روی این پستت میشه حدث زد که به مقدار زیادی تعصبی با موضوع برخورد میکنی
    من قبلا گفتم که از afro samaurai و shigurui که اونم دوستان همینجا معرفی کردن خوشم اومده ولی اصلا اون دو تا به این یکی مرتبت نیستند(اصلا شباهتی ندارن)

الان هم که تا قسمت 9 اش دیدم صرفا به دلیل اون یه هفته "الکی" روشن بودنه سیستمم و حجم کمتر کاریم هست و اینکه حداقل از این یه هفته یه استفاده ای شده باشه

نتورک کارتون می بینی اما حوصله دیالوگ های زیاد رو نداری بعد "بچه گونه" هم یک حرفی است که در در نقدتون بکار می برید!
    کارتون نتورک هم جای خود داره انیمه هم جای خود، در کنار اینها متال هم گوش میدم جای خود دارهاینا دخلی به هم ندارن برادر، اهله فیلم هایی که dialog زیاد و خسته کننده داشته باشن نیستم کلا آدم میبینه که سرگرم بشه کتاب و فلسفه نمیخونه که

من انیمیشن ها و انیمه هایی که دیدم و خوشم اومده هم یه نگاهی بندازید عنوان کردمدوستان هم معرفی کردن دوره هم هستیماگر شما جبهه گیری شدیدی نکنید برای انیمه مورد علاقتون، فکر نکنم مشکل خاصی پیش بیاد (البته فکر کنم مشکل اصلی شما با اون کلمه "بچه بازی" باشههمه ی ما بچه ایم برادر، اصل دله)

منم حالا تا آخرش سعی میکنم ببینم این انیمه رو (البته سخته واقعا چیه آخه این!×!) بعد نظرم رو بگم ولی خوب من رکن های مثبت صنعت انیمیشن و انیمه رو چیز دیگه ای میدونم که تقریبا این انیمه تا به حال 80+ درصدش رو نداشته (بیشتر به سریال های جنایی و پلیس بازی و ... میخوره)
    Last edited by DaRiOuShJh; 10-05-2011 at 18:12.

13. 2 کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Animation Deliberation Morteza4SN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

بحث تعصب نیست شاید یه کم بد منظورمو گفتم ؛
    من هنوز نمیدونم شما از اون انیمیشن و انیمه هایی که خوشتون اومده به چه دلیل بوده
    شما خیلی مختصر میای در این تاپیک در یک جمله میگی از این خوشم اومد و اصطلاحات خاصی میگی
    که هیچ کمکی به بقیه در شناخت سلیقه ی شما نمیکنه
    در همین پست قبل باز چند نکته جدید از سلیقه شما متوجه شدم
    اما مثلا هنوز نمیدونم " رکن های مثبت صنعت انیمیشن و انیمه " از دید شما چیه
    جبهه گیری من در مورد نوع انتظار و این سبک بحث های شماست .

در صفحه ول همین تاپیک من پیشنهاد دادم دوستان از سلایق انیمیشنی خودشون بنویسن
    ولی بعدا به این نتیجه رسیدم که این سلایق رو باید در نوشته ها و نظرات مختلف هر فرد در مورد آثار مختلف پیدا کرد
    در تاپیک هایی مثل "آخرین انیمیشنی که دیدم" ، نقد و معرفی ...

به هر حال همیشه در نقد و تحلیل دوستان از نظرهای منفی و حتی اونهایی که خلاف نظرم بوده تشکر کردم بدون "جبهه گیری شدید" ! مشکلی هم نداشتم .
    در نهایت شما میتونی بعد از اینکه اون انیمه رو تا آخرش دیدی ،
    نظرت رو کاملتر و با دلایل بیشتر در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یـا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگی ،
    حتی اگر موافقش نباشم، نظر مستدل بقیه محترمه و زحمتی که برای نوشتن صرف شده حداقل جای تشکر داره .

15. 3 کاربر از Morteza4SN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

ای بابا
    وقتی دارم میگم دقیق که mature باشه خون و خون پاشی داشته باشه و یه نمه بزنن همدیگه رو نصف کنن دوستانه بخندیم دور هم و ... و storyline قوی دیگه تابلو میشه ها یه نمه هم ته مایه طنز داشته باشه جه بهتر چون انیمیشن به طنزش برای من انیمیشنه

خوب در مورد رکن های اصلی همونطور که بارها اشاره کردم ایناس از نظر من:

1. گرافیک خوب و متناسب با داستان (ترجیحا دارک!) - میتونم بگم تا اینجا shigurui از نظر گرافیک جزوه کارای واقعا خوب بوده تو این مورد
    2. داستان پویا، منسجم، غیرتکراری و کلیشه ای - داستان های mythical و اسطوره ای و بعضا تاریخی قدیم در اولویت هستند برام
    3. اگر تخیلی هستن (که اکثرا هستن و به نظرم مفهوم انیمیشن اینه) دیگه توشون سعی نشه از دنیای واقعی خیلی الگو برداری بشه ( که این مورد توی death note خیلی رو مخمه)
    4. طنز (نمک) به مقدار کافی (این موضوع چیزیه که در کنار داستان آدم احساس انس بیشتری با داستان میتونه بکنه مثله afro samurai و خیلی اینیشمن و انیمه های دیگه که یکی دو نفر جوکر دارن)
    5. خون و خون پاشی یا Gore و رزم های Epic به اندازه بیشتر از کافی
    6. رده سنی mature یا بزرگسال - ( همین موضوع خیلی محدود میکنه انتخابام رو و رو همین حساب اکثره چیزای teenager ای رو که تو high-school و ... اتفاق میافته رو نمیپسندم)
    7. زیان انگلیسی (توی انیمه ها متاسفانه بیشتر زیرنویسش هست تا خودش)
    8. dialog کم و کافی - ماجرا و action و adventure به مراتب بیشتر
    9. پایانی که ترجیحا خیلی drama نباشه (البته بنا به داستان کلی بود هم خوبه)

خوب تا اینجا حضورذهن دارم که کلیت چیزایی که دوست دارم این موارد رو باید داشته باشن، حالا بعضی بیشتر و کمتر مشکل خاصی نداره ولی اون مورد باید به حدی باشه که بقیه رو جایگزین کنه

مثلا داستان shigurui اونقد برام جالب بود که تا 6 صبح بیدار موندم دو شب و از خوابم زدم تا ببینمش (هر چند آخرش تموم نمیشه و ازش شاکیم ما رو گزاشته سره کار)

در مورد تاپیک هاشونم ممنون ولی من کلا اهله نقد و ... نیستم چون در این مورد صاحب نظر هم نیستم، هدف اولی که چه فیلم چه انیمیشن رو میبینم تفریح و break بین کارهای روزانمه در نتیجه هیچ وقت دنبال مواردی که زیاد مخ رو به کار بخواد بگیره و آدم فکر کنه که چی نماد چی بود و ... نیستم، میخاوم مخم یه استراحتی هم جدا از سرگرمی بکنه

البته همونطور که در جریانید تازه به دنیای انیمه هم وارد شدم
    Last edited by DaRiOuShJh; 10-05-2011 at 21:56.

17. 3 کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •