تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 68 اولاول ... 61213141516171819202666 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | فصل 2013-2014

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

از شانس بد ما و میلان , آباته در بازی دیشب مقابل بلغارستان مصدوم شد !
    کلا شانس نداریم ... فقط امیدورام مصدومیتش جدی نباشه چون که به شدت به اون نیاز داریم . مخصوصا الان که دی سیلیو هم مصدومه و کسی رو نداریم در سمت راست استفاده کنیم .
    البته زاکاردو هست ولی همه ما سطح کیفیتش رو میدونیم .

به هر حال امیدوارم مشکل آباته و دی سیلیو زودتر برطرف بشه

2. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 73_POUYA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    Iran-Azari

پيش فرض

گتوزو: آلگری را سرمربی ایتالیا کنید !
    -
    گتوزو آلگری را انتخاب کرد

جنارو گتوزو معتقد است ماسیمیلیانو آلگری گزینه مناسبی برای هدایت تیم ملی ایتالیاست.

آلگری هفته گذشته در اظهار نظری گفته بود دوست دارد به زودی بر روی نیمکت آتزوری بنشیند، با توجه به اینکه چزاره پراندلی گویا قصد دارد بعد از جام جهانی ۲۰۱۴ از سمت خود کناره گیری کند.
    گتوزو که در حال حاضر سرمربی تیم پالرموست، در گذشته زیر نظر آلگری برای میلان به میدان رفته است. او در این مورد به اسکای اسپورت ایتالیا گفت:
    “آلگری به خوبی قابلیت و توانایی انجام این کار را دارد. هدایت ایتالیا مسئولیت بزرگ و سنگینی است اما مکس نشان داده که سرمربی بسیار خوبی است. اگر این سمت به او داده شود، به خوبی از پس آن برخواهد آمد”

“هدایت ایتالیا هدف من می باشد ؟ در حال حاضر به پالرمو و صعود به سری آ فکر می کنم. من هم مانند آلگری می گویم رسیدن به چنین سمتی را آرزو دارم و یکی از اهدافم است اما من تازه شروع کردم و راهی طولانی در پیش دارم. در آینده می توانم به آن فکر کنم. من ۱۱ سال در آتزوری بودم و می دانم بودن در رختکن لا نازیوناله چه سعادتی است …”

گتوزو ۳۵ ساله در جام جهانی ۲۰۰۶ همراه با ایتالیا قهرمان جهان شد و در ۷۳ بازی، یک گل برای تیم ملی کشورش به ثمر رساند.

منبع : forza italianfootball

ولی انصافا هر دوشون(پراندلی،آلگری) تو تیمای خودشون خوب کار میکنن نباید پراندلی پس از جام جهانی کنار بکشهتا جا برای آلگری تو تیم ملی باز بشه...

4. 5 کاربر از 73_POUYA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    Iran-Azari

پيش فرض

کاکا : اشتباهاتم کمتر شده است
    .
    هنوز کاملا اماده نیستم

ریکاردو کاکا در بازی عصر روز گذشته ی میلان پس از 4 سال دوری با بازوبند کاپیتانی به میدان رفت.
    کاکا که در سال 2009 میلان را ترک کرده بود در آخرین لحظات فصل نقل و انتقالات از رئال جدا شد و به روسونری پیوست.

وی پس از پایان بازی گفت :
    " میلان خیلی خوب به نظر می رسد و خوشحالم که امشب به میدان رفته ام."

"من کمی از شرایط آرمانی به دور هستم و نیاز به بهبود شرایط دارم.اما میلان آن چیزی را که می خواهد انجام بدهد را در اختیار دارد.در سن 31 سالگی چیز های بیشتری یاد گرفته ام و می توانم پاس های بهتر با خطای کمتری بدهم."

میلان در این بازی حریفش را با 4 گل شکست داد.

منبع : Mediaset

6. 8 کاربر از 73_POUYA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    Iran-Azari

پيش فرض

رده بندی باشگاه های جهان
    -
    میلان دوازدهم جهان

سایت فوتبال دیتابیس footballdatabase روز گذشته جدیترین رده بندی تیم های باشگاهی جهان را اعلام کرد که طبق رده بندی هفته گذشته،تیم های بایرن،رئال و باسلونا همچنان در صدر هستند. اما در بین تیم های ایتالیایی یوونتوس با ۳ پله صعود درمکان پنجم قرار داردو میلان با ۲ پله صعود در مکان دوازدهم ایستاده است. ناپولی نیز به عنوان سومین تیم برتر ایتالیا در جایگاه هفدهم قرار دارد. ترتیب ۱۰ تیم اول: ۱-بایرن مونیخ ۲-رئال مادرید ۳بارسلونا ۴-دورتموند ۵-یوونتوس ۶-چلسی ۷-پورتو ۸-منچستریونایتد ۹-پاری سن ژرمن ۱۰-آرسنال ده تیم برتر ایتالیا ۵-یوونتوس ۱۲-میلان ۱۷ ناپولی ۲۲-فیورنتینا ۲۶-اودینزه ۳۲-رم ۴۰-لاتزیو ۷۶-اینتر ۱۰۸-کالیاری ۱۲۶-کاتانیا

منبع : footballdatabase

8. 5 کاربر از 73_POUYA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    Iran-Azari

پيش فرض

کاکا : بستن بازوبند کاپیتانی لرزه بر اندامم انداخت
    .
    بستن بازوبند کاپیتانی لرزه بر اندامم انداخت

کاکا پس از چهار سال نخستین مسابقه ی خود را برای میلان انجام داد.

وی به اسکای گفت :
    "این یک آخر هفته ی فوق العاده برای من بود."

" در این بازی دوستانه بستن بازوبند کاپیتانی باعث شد که لرزه بر اندامم بیوفتد و البته این یک سوپرایز بزرگ بود.انتظار نداشتم که مارکو آملیا این حرکت بزرگ را انجام بدهد و بازوبند را به من بدهد."

" ما فکر کردیم که این مسئله برای ما و تیم خیلی بهتر است."

کاکا که شب گذشته در مسابقات فرمول یک شرکت کرده بود در شب مراسم ازدواج لئوناردو با اسکای به مصاحبه پرداخته بود.

منبع : Sky Sport

10. 4 کاربر از 73_POUYA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    Iran-Azari

پيش فرض

دستمزد های بازیکنان میلان در فصل پیش رو
    میلان بار دیگر هزینه های خود را کاهش داد
    از کاهش دستمزد روبینیو تا افزایش دستمزد الشراوی // میلان بار دیگر هزینه های خود را کاهش داد

میلان که فصل گذشته دستمزد بازیکنانش را با فروش تیاگو سیلوا و ایبراهیموویچ و همچنین تمدید نکردن قرارداد بازیکنان با سابقه اش بیش از 40 میلیون یورو کاهش داده بود این بار نیز دستمزد سالیانه ی بازیکنانش را نسبت به سال گذشته کاهش داده است.

دستمزد سالیانه ی بازیکنان میلان در فصل گذشته بیش از 120 میلیون یورو بود که در فصل جاری 105 میلیون یورو پرداخت خواهد کرد.

این در حالی است که میلان در فصل گذشته 27 بازیکن در لیست خود می دید و اکنون 29 بازیکن در اختیار دارد.

الکس پاتو با دستمزد 4 میلیون یورو بواتنگ با 2.5 کرکیچ ، آمبروسینی و فلامینی با 1.5 میلیون یورو باکایا ترائوره با 1.2 ، لوکا آنتونینی ، یپس با 1 میلیون یورو ، دیداچ ویلا و مصباح با 600 هزار یورو و البته آچربی با 800 یورو میلان را ترک کرده اند تا بیش از 16 میلیون یورو از دستمزد بازیکنان میلان کم تر شود.

البته در این میان نیز روبینیو نیز با تمدید قراردادش با میلان 1.5 میلیون زاپاتا و آباته با 200هزار و بونرا با 700 هزار و و امانوئلسون 0.4 میلیون یورو از دستمزد خود کاهش داده اند تا کاهش هزینه های میلان به بیش از 20میلیون یورو برسد.

در لیست جدید نام کاکا و بالوتلی با 4 میلیون یورو ، ماتری با 2.5 سیلوستره با 1.1 میلیون پولی با 1.3 میلیون ، بیرسا و ساپونارا با 600 هزار یورو و البته کریستانته با 240 هزار یورو و ورگارا و کوپولا با 200 هزار یورو دیده میشود. تا ورودی های جدید 14.5 میلیون یورو دریافت کنند.

البته دستمزد الشراوی نسبت به فصل گذشته چیزی در حدود 1.5 میلیون یورو افزایش پیدا کرده است.

در صدر جدول نام بالوتلی ، مکسس و کاکا با دستمزد سالیانه 4 میلیون یورو دیده می شود.

رده ی دوم در اختیار مونتولیو با 3.5 و در رده ی سوم نام دی یانگ با 3 میلیون یورو دیده می شود.

رده های بعدی عبارتند از:

پاتزینی 2.7
    روبینیو و ماتری 2.5
    استفان الشراوی 2.4
    آباته 1.8
    نوچرینو و مونتاری 1.5
    زاپاتا ، بونرا و پولی 1.3
    سیلوستره وامانوئلسون 1.1
    آملیا ، دی شیلیو و کنستانت 1
    زاکاردو و نیانگ 0.8
    ساپونارا و بیرسا 0.6
    گابریل 0.5
    کریستانته 0.24
    ورگارا و کوپولا 0.2

منبع : اختصاصی سایت

12. 4 کاربر از 73_POUYA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    Iran-Azari

پيش فرض

میلان تایید کرد دی شیلیو زیر تیغ می رود
    دی شیلیو زانویش را به تیغ جراحان خواهد سپرد
    بحران در خط دفاع میلان

مدافع جوان میلان به دلیل آسیب دیدگی از ناحیه ی هلالی زانو به زودی مورد عمل جراحی قرار خواهد گرفت و دکتر شنوبر وی را عمل خواهد کرد.
    دی شیلیو که تنها 20 سال سن دارد در چهار بازی رسمی تیمش تنها یک بار به میدان رفته است

به نظر می رسد که وی تا دو ماه نمی تواند میلان را همراهی کند.
    گفتنی است دیگر مدافع کناری میلان ایگناسیو آباته نیز دچار آسیب دیدگی است و در دیدار تیم ملی ایتالیا دچار کشیدگی عضله شده است.

منبع : football italia

14. 3 کاربر از 73_POUYA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مصدومیت دی سیلیو خیلی برای میلان بد شد .
    یکی از بهترین مدافعان کناره حال حاضر سری آ است و یکی از مطمئن ترین بازیکنان میلانه . تاثیرش رو هم در بازی مقابل PSV و قبل تر از اون در مقابل یووه دیده بودیم .
    واقعا خیلی بد شد ... دست کم باید سه ماه منتظر باشیم تا دی سیلیو ریکاوری بشه و همون بازیکن سابق بشه .

16. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

یه زمانی،میلان...

18. 5 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

الشعراوی: نیمار بهترین بازیکن دنیاست

از مسی، رونالدو و ریبری به عنوان نامزدهای جایزه توپ طلای امسال یاد می شود اما الشعراوی معتقد است نیمار از هر سه این بازیکنان بهتر است.

سایت گل- استفن الشعراوی، مهاجم جوان میلان، معتقد است که نیمار، ستاره برزیلی بارسا، بهترین بازیکن حال حاضر دنیاست.

از مسی، رونالدو و ریبری به عنوان نامزدهای جایزه توپ طلای امسال یاد می شود اما الشعراوی معتقد است نیمار از هر سه این بازیکنان بهتر است.

او به خبرنگاران گفت:" باید بگویم که به نظر من، نیمار بهترین بازیکن حال حاضر دنیاست. من در دیدار ایتالیا- برزیل در ژنو مقابل او بازی کردم. او با توپ عالی کار می کند."

الشعراوی همچنین از کاکا، دل پیرو و توتی به عنوان الگوهای دوران نوجوانی اش یاد کرد و گفت:" من چند الگو داشتم. واقعا فوق العاده است که بازیکنانی مانند کاکا یا دل پیرو را هر هفته ببینید. توتی هم یکی دیگر از الگوهای من بود. اینکه اکنون می توانم مقابل او بازی کنم برایم دیوانه کننده است."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Neymar is the best player in the world, says El Shaarawy

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

20. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •