100% خبر دروغه
اولا که چلسی به هیچ عنوان وینگر احتیاج نداره چون همین الانم اندازه کل لیگ بازیکن واسه وینگر داریم
حداقل اگه یه مهاجم بود میشد یکم قبول کرد که اونم رونی رو از شما میگیریم
کلا ترانسفر چلسی تموم شدست(بجز رونی)
100% خبر دروغه
اولا که چلسی به هیچ عنوان وینگر احتیاج نداره چون همین الانم اندازه کل لیگ بازیکن واسه وینگر داریم
حداقل اگه یه مهاجم بود میشد یکم قبول کرد که اونم رونی رو از شما میگیریم
کلا ترانسفر چلسی تموم شدست(بجز رونی)
با کدوم منبع؟چلسی به دنبال ویلیان
وینگر تیم آنژی ماخاچ قلعه
به احتمال زیاد این بازیکن به زودی تاتنهام می پیونده و دیروز توی رسانه های انگلیسی این شنیده میشد
چلسی الان اصلا توی اون سه تا هافبک هجومی به بازیکن نیاز نداره و همین الان هم شاید یکمی ترافیک توی این سه پست وجود داره!
یه مقطعی شاید چلسی ویلیان رو می خواست ولی با وجود این همه هافبک خلاقی که داریم ویلیان چیز اضافه تری رو از اونا نمی توه ارائه کنه
الان مورینیو سخت به دنبال یه مهاجم هدفه که به نظر می رسه به رسم جوان مردی پیشنهاد آخرش برای رونی رو بعد از بازی با منچستر ارائه کنه که بعدا نگن برای تیم ما حاشیه درست کردی
بعد اگه نتیجه نداد احتمالا باز یکی دو تا گزینه مثل جکسون مارتینز یا به احتمال کمتر لواندوفسکی رو هم در نظر داره و به اونا پیشنهاد میده...
Last edited by vahidgame; 22-08-2013 at 22:38.
به هر حال premier league فقط یه دونه جام داره و یه لیگ 20 تیمیالبته این تجربه بدی شده که اول هر فصل همین حرف ها رو میزنیم ولی آخر فصل یه جام حذفی میگیریم .. امسال فکر میکنم قضیه فرق داشته باشه ..
بقیه تیمها هم که سر جاشون نمیشینن که ما بیایم جام رو برداریم بریم
کار سخته؛ مخصوصا رقابت با منچستریها
سوال: چرا سوارز نه؟!
Last edited by Reza31001; 22-08-2013 at 22:51.
چلسی وارد مراحل نهایی مذاکرات با ویلیان شد
به گفته خبرگزاری معتبر اسکای اسپورتس که رابطه ای نزدیک با باشگاه ها دارد، چلسی در مراحل پیشرفته مذاکرات برای جذب ویلیان، مهاجم آنژی ماخاچ قرار دارد.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، پس از این که ویلیان برای مذاکره با تاتنهام به لندن، مسئولان چلسی برای خرید او دست به کار شده اند.
تاتنهام آماده است که 30 میلیون پوند برای این بازیکن پرداخت کند و پیشنهادی 5 ساله برای حضور در وایت هارت لین به او داده شده است.
ولی این بازیکن برزیلی 25 ساله، درها را برای انتقال به باشگاهی دیگر نیز باز گذاشته است.
چلسی تا کنون با خرید آندره شورله با مبلغ 18 میلیون پوند و مارکو فان خینکل با 8 میلیون پوند عملکرد خوبی در بازار نقل و انتقالات تابستانی داشته است. به نظر می رسد پلن بی که مورینیو از آن در صورت عدم موفقیت در جذب رونی یاد کرده بود، همین ویلیان باشد. مورینیو همچنین گفته بود که چلسی پلن سی نیز دارد. باید دید که در روز ها آتی چه اتفاقاتی در لندن رخ خواهد داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا ویلیان دیگه کم کم داشته می رفته که تست های پزشکی تاتنهام رو بده که چلسی اونو توی لندن قاپیده
ویلیان بیشتر به عنوان هافبک و وینگر چپ بازی می کنه همین طور هافبک نفوذی و میشه گفت دقیقا هم پست بازیکنایی مثل هازارد و ماتا هستش
توی این پستا ما تراکم بازیکن داریم و امیدوارم به همه بازی برسه که یکمی بعیده!
من خودم به شخصه توی هافبک های هجومی که داریم همه رو خیلی دوس دارم و فقط موسز برام این شرایط رو نداره و احتمالا هم این وسط موسز باید قربانی بشه
مورینیو: ویلیان احتمالا می آید، ماتا هم می ماند
به نظر می رسید که تاتنهام ویلیان را به خدمت بگیرد، ولی حالا پیوستن این بازیکن برزیلی به چلسی احتمال خیلی بیشتری پیدا کرده است.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، شب گذشته شایعاتی به طور ناگهانی در خبرگزاری های انگلیسی منتشر شد. آن ها ادعا می کردند که چلسی برای خرید ویلیان آماده است.
حال تمام این ادعاها درست از آب درامده، مورینیو در کنفرانس خبری امروز بعد از ظهر خود تایید کرد: "فکر می کنم ویلیان تصمیم خود را گرفته است. نمی خواهم قبل از قطعی شدن چیزی صحبت کنم چون فوتبال غیر قابل پیش بینی و دیوانه کننده است. ولی می دانم ویلیان چه چیزی می خواهد و ما نیز نمی توانیم امکان انتقال او به چلسی را رد کنیم."
"ویلیان یکی از اهداف اضافی چلسی در نقل و انتقالات است، باید تست های پزشکی را انجام دهیم."
دیشب همچنین شایعاتی شنیده می شد که ماتا با وین رونی معاوضه می شود، با این حال مورینیو چنین چیزی را تکذیب کرد.
مورینیو گفت: "ماتا بازیکنیست که همه ما دوستش داریم و همه ما می خواهیم نگهش داریم. نه، او از چلسی نمی رود، همه این ها شایعه و حدس و گمان بودند. ما کیفیت بیشتری می خواهیم، نه کیفیتی کمتر!"
مورینیو: ویلیان به چلسی می آید، نه تاتنهام
تاتنهامی ها در این تابستان با خرید پائولینیو و سولدادو، دو خرید رکوردشکن انجام داده بودند، قصد داشتند ویلیان برزیلی را هم با انتقالی هنگفت به خدمت بگیرند
سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، اعلام کرد که ویلیان، هافبک آنژی ماخاچ قلعه، تصمیم گرفت که به جای رفتن به تاتنهام، به چلسی بیاید و تاکید کرد که خوان ماتا در این تابستان استمفوردبریج را ترک نخواهد کرد.
تاتنهامی ها در این تابستان با خرید پائولینیو و سولدادو، دو خرید رکوردشکن انجام داده بودند، قصد داشتند ویلیان برزیلی را هم با انتقالی هنگفت به خدمت بگیرند اما به نظر می رسد پیشنهاد 37 میلیون یورویی چلسی، مسیر این بازیکن را به سمت تغییر استمفوردبریج تغییر داد.
مورینیو امروز در گفتگو با خبرنگاران، در پاسخ به سوالی در مورد نهایی شدن انتقال ویلیان، گفت:" او هدف دیگر ما، به جز رونی، است. باید تست های پزشکی را پشت سر بگذارد.
من از بازیکنانی که در اختیار دارم، خوشحالم اما همه مربیان این را می گویند. اما همه ما تا پیش از بسته شدن بازار نقل و انتقالات، به دنبال بازیکنان جدید هستیم."
ویلیان روز چهارشنبه، پیش از اینکه دو باشگاه تاتنهام و آنژی بر سر مبلغ انتقال او به توافق برسند، در تست های پزشکی باشگاه لندنی شرکت کرد؛ اتفاقی که مورینیو آن را یک اقدام نادرست از سوی تاتنهامی ها توصیف کرد.
" حضور در تست پزشکی پیش از توافق مالی، یک خطر است.
من به دنبال تیمی با 22 بازیکن هستم. اگر بازیکنی به تیم اضافه شود، یک نفر می رود. ما نیاز به فروش نداریم؛ احتمالا بازیکن مان را قرض می دهیم.
ماتا بازیکنی است که ما علاقه زیادی به او داریم و می خواهیم او را حفظ کنیم. ما به دنبال کیفیت بیشتر در تیم مان هستیم."
از قدیم گفتن چاه نکن بهر کسی! اگه درست یادم باشه همین تاتنهام یکی دوتا از خریدای لیورپولو قاپید، حالا یکی دیگه اومد خرید خودشو ازش قاپیدظاهرا ویلیان دیگه کم کم داشته می رفته که تست های پزشکی تاتنهام رو بده که چلسی اونو توی لندن قاپیده![]()
ویلیان رسما به چلسی پیوست
Willian moved to Chelsea for a fee rumoured to be around £30 million.
الان این نقل و انتقالات داره منو اذیت میکنه
چندتا هافبک آخه؟!
اون از اون پارسال که اسین و میرلس رو فرستادن این ور و اون ور و مجبور بودیم میکل رو تحمل کنیم اینم از امسال که اگه تو 6 تا جام هم همزمان بازی کنیم بازم به بعضی هافبک ها بازی نمیرسه
این جور که شرایط تیم پیش میره و عدم کارایی لازم مهاجمهامون بوی ترکیب 4-6-0 میاد
پ ن:از دل هم نمیشن تورس رو بفرستن بره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)