بالاخره معدل مستقيم شد ...همون طور كه در قسمت نظرات سايت نوشته بود اين بي عدالتيه محضه ...
بالاخره معدل مستقيم شد ...همون طور كه در قسمت نظرات سايت نوشته بود اين بي عدالتيه محضه ...
دوستان یک سوال دارم ازتان من کنکور 92 بودم متاسفانه مجاز نشدم یعنی رتبه ام خوب نشد . حالا بماند که چند شد
ولی می خواهم بخونم دوباره و شروع بکنم
رشته ای ریاضی فیزیک هستش .
الان کتاب های اختصاصی برای ریاضی و فیزیک و شیمی را بگویید
کتاب های توپی باشند
دوست عزیز تاریخ خبر برای اردیبهشت هست
چون من چند روز پیش تو همین سایت خوندم که رییس سازمان سنجش گفته تاثیر سوابق تحصیلی به صورت مستقیم برای سال 93 به بعد هست
بعد رییس کمیسیون اموزش مجلس یه چیز دیگه گفته
رییس کمیته فلان یه چیز دیگه میگه
هنوز نمیشه قطعی نظر داد که به چه صورت هست
باید منتظر اعلام رسمی باشیم
یعنی چی ؟![]()
یعنی اگه بعضی از درسا نمرت پایین شده ، میتونه تاثیر منفی رو درصدت بزاره![]()
این طوری احتمالا بیشترین نمرهی منفی نصیب رتبههای تک رقمی کنکور خواهد شد!
دوستان تا به حال هیچ خبری برای کنکور 93 اعلام نشده و همه اخبار گمانه زنی میباشد .....
تنها اخبار اعلامی رسمی جنبه عملی دارد .....
احتمال اين كه امسال مستقيم بشه وجود داره. بالاخره رئیس کمیته آموزش عالی مجلس همچين درخواستي از سازمان سنجش كرده ديگه، قصاب و بقال سركوچه كه اين حرف رو نزده.
ولي به نظرمن احتمالش كمه يعني در حد 10-20 درصد.
به هر حال مستقيم شدن تاثير معدل واقعا ظلم هست كه كسايي كه بعد از 84 ديپلم گرفتن چون هيچ فرصتي براي جبران ندارن ! اصلا هم نمرات 2-3 سال پيش نميتونه دليل و معيار سنجش دانش آموزا باشه. چون اون موقع كه دانش آموزاي اون موقع داشتن امتحان نهايي سوم رو ميدادن بهشون گفته شده بود تاثير مثبت هست و اونها هم زياد جدي نگرفته بودن امتحانات رو و در حد تاثير مثبت برنامه ريزي كرده بودن. وگرنه اگر گفته ميشد تاثير مستقيم هست حتما دانش آموزا هم طور ديگه اي برنامه ريزي ميكردن و نمرات ديگه اي كسب ميكردن.
به هر حال مستقيم شدن نمرات نهايي چيزي جز ظلم به نيمي از داوطلبان كنكور نيست.
اين كامنت واقعا صحيحه و من تاييدش ميكنم
این قانون بی عدالتی در حق کسایی هست که چندسال پیش دیپلم با معدل پایین گرفتن و نمیتونن از طریق کنکور معدلشون رو جبران کنن.
جالبه که کسایی که سوابق تحصیلی ندارن ( قبل از 84 دیپلم گرفتن ) یعنی چیزی حدود 5% داوطلبان کنکور از این قانون معاف هستن و فرصت جبران از طریق کنکور رو دارن ولی کسایی که از 84 تا 92 دیپلم گرفتن نمیتونن از طریق کنکور سابقه پایین خودشون رو جبران کنن.
این یعنی بی عدالتی و تبعیض
یک سوال د ارم در این زمینه
اگر کسی سال دیگر امتحان بدهد . 25 درصد تاثیر مستقیم داشته باشد . بالاخره 75 درصد نیز هست درسته .
می شود روی اون 75 درصد کار کرد
چون معدل کتبی ام پایین هست .
و بعد امسال کنکور دادم و نتیجه دلخواهم را نیاوردم می خواهم سال دیگر بخونم
مثلا کسی سال دیگر شیمی را خودش بزند 40 درصد از 75 درصد اون 25 درصد چه طور می شود اگر مثلا نمره اش 11 باشد
در اخر لطفا دوستان کتاب های تخصصی در زمینه رشته ی ریاضی برای هر سه درس پیشنهاد بکنید با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)