آقا کسی نبود!!!
تو رو خدا دارم دیوونه میشم![]()
آقا کسی نبود!!!
تو رو خدا دارم دیوونه میشم![]()
رشته های علوم کامپیوتر و نرم افزار با هم ارتباط و همکاری دارن ولی اختلافشون هم زیاده.
اصولا رشته های مهندسی و علوم فرق ذاتی با هم دارن ، حتی اگه توی یه زمینه باشن.
شما که به نرم افزار علاقه دارید به نظر من بهتره همین رشته رو توی یه دانشگاه سطح پایین تر ادامه بدید . رشته خیلی مهمتر از دانشگاه هست و جبران انتخاب رشته اشتباه خیلی سخته (برای خیلی از دانشجو ها غیرممکن).
راهنمایی و مشاوره - شهید بهشتی - روزانه
علوم قضایی تهران - روزانه ( این مصاحبه داره )
حقوق غیر انتفاعی علم و فرهنگ
آب و هوا شناسی - دانشگاه تهران - روزانه
اینا رشته هایی هستن که با رتبه ی حدود 1500 در کنکور 91 شانس قبولی بالایی داشتن
دوستان سلام!
یک سوال دارم،منی که شیرازم الان برم جهرم،بعد از چند وقت میتونم انتقالی بگیرم؟؟؟
شما اول درباره رشته ها کامل تحقیق کن و یه لیست از رشته هایی که دوست داری آماده کن . بعدش برای دانشگاه تصمیم بگیر.
من هدفم فقط مکانیک یا IT هست اونم تو دانشگاه های معتبر تهران
اما از اونجایی که امکان نداره در بیام میخوام اول برم یه رشته دیگه بعد برم به مکانیک یا IT
به نظرتون ارزش داره مهندسی شیمی علم و صنعت؟
یا بمونم تبریز و هر چی حال کردم بخونم!
سلام...
رتبه 2100 منطقه دو، رشته ریاضی، مهندسی مکانیک یا مهندسی پزشکی تهران قبول میشه؟ کدوم دانشگاه؟!
بعد از 2 ترم میشه مهمانی ! گرفت . به این سادگیا هم نیست خیلی روش حساب نکنید .
این هم مثل بالایی به این سادگیا نیست باید 2 ترم اول معدلتون بالای 17 بشه . ( اگه نشد شما میمونید و. 4 سال با یه رشته ای که دوست ندارید )
اگه مهندسی شیمی دوست داری بیا اگه نه . اصلا ارزش نداره
رشته های علوم پایه آره قبول میشی مثل ریاضی ، فیزیک و ...
مهندسی مکانیک و بقیه مهندسی های تاپ نه . مهندسی پزشکی هم رتبه بسیار خوبی میخواد فکر میکنم فقط امیرکبیر داره توی تهران که با این رتبه نه قبول نمیارید .
به هر حال 100 تا انتخاب هست تمام این چیزایی که گفتم نمیشه بزن ولی خب احتمالش نیست .
-----------------------
چون زیاد میبینم حرف از انتقالی و تغییر رشته میشه به همه بگم این چیزا جزو محالات هست و اصلا روش حساب جدی باز نکنید .
یعنی ممکنه نشه تغییر رشته داد یا اینکه انتقالی و مهمانی هم احتمالش کمه .
اگه راحت بود همه دانشگاه های شهر های دور خالی بود و رشته های تاپ توی تهران و شهر های خوب دیگه از دانشجو پر بود ولی اینطور نیست .
من تمام این حرفام با استدلال هست هر کس خواست هر قسمتش رو بگه تا کامل بگم .
سلام بنظرتون من با 5600 منطقه یک فیزیک(هر گرایشی) تو تهران روزانه قبول میشم ؟ اگه شبانه ی تهران برم بهتره یا مثلا برم روزانه دانشگاه مازندران ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)