تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 332 اولاول ... 61213141516171819202666116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

شما نظرت محترمه و قابل احترام ، اگه از تعصب منظورت اینه که چشم بسته چیزی رو قبول داشته باشم نه اینطور نیست وقتی بازی بیاد که تو همون سبک از بازی که دوستش داری بهتر باشه عقل حکم میکنه که طرف بازی بهتر بری ولی اگه منظورت از تعصب این باشه که ذهن کور باشه و بدون دلیل به چیزی علاقه مند باشی اون وقت حرفت درسته تعصب ذهن رو کور میکنه و ذهنی هم کور باشه دیگه چشم به کار نمیاد ............... شاید بهتر بود به جای تعصب از گزینه سر سخت استفاده میکردم یا محبوب . کلا همیشه فضا و روح بازی pes همیشه برام یک جور دیگه بوده ولی به هر حال انقدر بازیش در این چند سال ضعیف بوده که جای طرفداری باقی نمیگذاره . در ضمن اگه طرفدارای pes از جمله خود من این همه در این چند سال از بازی انتقاد نمیکردیم کونامی هیچ وقت به خودش نمیجنبید . من در این چند سال یک عالمه فیدبک یا همون نظر برای کونامی فرستادم و سعی زیادی کردم . شما من رو نمیشناسین و فعالیت های من رو هم نمیدونین پس زود داوری نکنین .

من نمیگم شما بازی نکن ... برو هر روز فیفا بازی کن !!! به حال من فرقی نداره عزیز !!!
    شما از کلمه ی متعصب استفاده کردی و من هم گفتم نمیشه به شما متعصب گفت !
    متعصب به این معنی که اگه اون بازی سال ها هم افول کرد ، باز به پاش بمونی و سراغ رقیبش نری .....

2. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

من نمیگم شما بازی نکن ... برو هر روز فیفا بازی کن !!! به حال من فرقی نداره عزیز !!!
    شما از کلمه ی متعصب استفاده کردی و من هم گفتم نمیشه به شما متعصب گفت !
    متعصب به این معنی که اگه اون بازی سال ها هم افول کرد ، باز به پاش بمونی و سراغ رقیبش نری .....
    خوب مهدي جان براي چي بايد كسي همچين كاري كنه !؟ وقتي دو تا ماشين با قيمت يكسان تفاوت عملكردشون در حد پرش و پرايد باشه كسي نمياد بگه من به كيا تعصب دارم پس پرايد ميخرم !! اين ميشه تعصب كوركورانه كه هيچ جا تاييد شده و مورد قبول نيست

4. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

خوب مهدي جان براي چي بايد كسي همچين كاري كنه !؟ وقتي دو تا ماشين با قيمت يكسان تفاوت عملكردشون در حد پرش و پرايد باشه كسي نمياد بگه من به كيا تعصب دارم پس پرايد ميخرم !! اين ميشه تعصب كوركورانه كه هيچ جا تاييد شده و مورد قبول نيست
    والا من که نمیگم بازی نکنه !!!!
    ایشون از کلمه ی متعصب استفاده کردن بنده هم یاد آوری کردم که تعصب این نیست !!!

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در جدید ترین خبرش گفته که بازی دارای آب و هوای بارانی و برفی خواهد بود .
    نه .

هنوز کونامی رسما هیچی در مورد وجو د هوای برفی در بازی نگفته . اما بر اساس گفته Adam Bhatti با استقاده از قابلیتهای موتور FOX شاهد بعضی افکتها در هوای سرد خواهیم بود .

7. این کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه romell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

والا من که نمیگم بازی نکنه !!!!
    ایشون از کلمه ی متعصب استفاده کردن بنده هم یاد آوری کردم که تعصب این نیست !!!
    دوستان هم وطن با با بیخیال ،دوست گرامی ما درست میگه و روی چشم ما جا داره .در ضمن بهتر هستش بحث رو بیشتر از این ادامه ندیم و خود من تا جایی که بتونم اخبار جدید رو برای شما میزارم البته با کمک همه شما و دوستان دیگه .
    Last edited by romell; 24-06-2013 at 23:07.

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نه .

هنوز کونامی رسما هیچی در مورد وجو د هوای برفی در بازی نگفته . اما بر اساس گفته Adam Bhatti با استقاده از قابلیتهای موتور FOX شاهد بعضی افکتها در هوای سرد خواهیم بود .
    این خبر رو امروز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به یکی از کاربران که ازش سوال کرده بود آیا هوای برفی در بازی هستش و یا نه که در پاسخ گفته آره هستش . البته شما درست میگی هنوز کونامی خبر رسمی منتشر نکرد ولی خوب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم فکر کنم حتما چیزی میدونه که میگه . ولی باید منتظر خبر رسمی کونامی موند
    Last edited by romell; 24-06-2013 at 23:08.

اگه نباشه جاش خالی می مونه CV30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

عزیزای من ول کنید این کلمه تعصب رو این romell جان خواسته بگه پی اس تو این چند سال بد کار کرده منم رفتم فیفا زدم تو رگ سعی کنید هم دیگه رو تشویق کنید تا تخریب نا سلامتی ما میخوایم این تاپیک رو یه مدت بترکونیم تا چش تاپیک همسایه در بیادا

11. این کاربر از CV30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

عزیزای من ول کنید این کلمه تعصب رو این romell جان خواسته بگه پی اس تو این چند سال بد کار کرده منم رفتم فیفا زدم تو رگ سعی کنید هم دیگه رو تشویق کنید تا تخریب نا سلامتی ما میخوایم این تاپیک رو یه مدت بترکونیم تا چش تاپیک همسایه در بیادا
    آقا ایول کارت درسته ،منم همین رو میگم الان چیکار کنم اومدم یکم جو بدم زدم خراب کردم آخه خداییش یه چیز بگم وقتی pes 2008 اومد و بازی در حد فاجعه بود انقدر که تو ایران همه میگفتن این نسخه اصلی نیستش و باقی قضایا و وقتی برای اولین بار FIFA 2008 رو دیدم از کیفیت انیمیشن هاش اینطوری شده بودم ولی تعصبی که به pes داشتم همش از بازی فیفا ایراد الکی میگرفتم ولی پسری عموی بنده با تلاش و کوشش فراوان من رو به راه راست هدایت کرد و سرانجام از خر شیطون اومدم پایین و رفتم طرف فیفا ..............من کلا کارم این بود که هر سال فیفا رو من یا پسر عموم میخریدیم و با هاش پرتاب دیسک بازی میکردیم . خداییش همچین که فکر میکنم بی تعصب هم نبودم ولی خوب آخر سر پسر عموم من رو شستشوی مغزی داد و ..............

13. این کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

این خبر رو امروز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به یکی از کاربران که ازش سوال کرده بود آیا هوای برفی در بازی هستش و یا نه که در پاسخ گفته آره هستش . البته شما درست میگی هنوز کونامی خبر رسمی منتشر نکرد ولی خوب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم فکر کنم حتما چیزی میدونه که میگه . ولی باید منتظر خبر رسمی کونامی موند

من خودم اینو از Adam Bhatti مدیر PES در اروپا که کارمند رسمی کونامی هستش پرسیدم و اینطوری بهم گفت .

. With the new engine expect some cool effects. Havent spoken about things like snow yet, stay tuned.

.
    .
    .
    .
    .
    .
    ازش پرسیدم آیا لیگ قهرمانان آسیا کامل لیسانس شده و آیا باشگاه استقلال ایران هم دراون وجود داره ؟

گفت :
    جام قهرمانان آسیا لیسانس شده و تمام تیمهای واجد شرایط در اون وجود خواهند داشت .

all I know is we have the AFC license. All the teams that qualify for the upcoming tournament will be in the game.

Last edited by ™...; 24-06-2013 at 23:29.

15. این کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من خودم اینو از Adam Bhatti مدیر PES در اروپا که کارمند رسمی کونامی هستش پرسیدم و اینطوری بهم گفت .

. With the new engine expect some cool effects. Havent spoken about things like snow yet, stay tuned.

.
    .
    .
    .
    .
    .
    ازش پرسیدم آیا لیگ قهرمانان آسیا کامل لیسانس شده و آیا باشگاه استقلال ایران هم دراون وجود داره ؟

گفت :
    جام قهرمانان آسیا لیسانس شده و تمام تیمهای واجد شرایط در اون وجود خواهند داشت .

all I know is we have the AFC license. All the teams that qualify for the upcoming tournament will be in the game.

با با نخ رو داده دیگه چون اجاز رسمی نداره که به صورت مستقیم درباره برف صحبت کنه .............اگه برف باشه من .....................درباره لایسنس هم که خبر خیلی خوبی دادی .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •