من نمیگم شما بازی نکن ... برو هر روز فیفا بازی کن !!! به حال من فرقی نداره عزیز !!!
شما از کلمه ی متعصب استفاده کردی و من هم گفتم نمیشه به شما متعصب گفت !
متعصب به این معنی که اگه اون بازی سال ها هم افول کرد ، باز به پاش بمونی و سراغ رقیبش نری .....
من نمیگم شما بازی نکن ... برو هر روز فیفا بازی کن !!! به حال من فرقی نداره عزیز !!!
شما از کلمه ی متعصب استفاده کردی و من هم گفتم نمیشه به شما متعصب گفت !
متعصب به این معنی که اگه اون بازی سال ها هم افول کرد ، باز به پاش بمونی و سراغ رقیبش نری .....
خوب مهدي جان براي چي بايد كسي همچين كاري كنه !؟ وقتي دو تا ماشين با قيمت يكسان تفاوت عملكردشون در حد پرش و پرايد باشه كسي نمياد بگه من به كيا تعصب دارم پس پرايد ميخرم !! اين ميشه تعصب كوركورانه كه هيچ جا تاييد شده و مورد قبول نيست
والا من که نمیگم بازی نکنه !!!!
ایشون از کلمه ی متعصب استفاده کردن بنده هم یاد آوری کردم که تعصب این نیست !!!
نه .
هنوز کونامی رسما هیچی در مورد وجو د هوای برفی در بازی نگفته . اما بر اساس گفته Adam Bhatti با استقاده از قابلیتهای موتور FOX شاهد بعضی افکتها در هوای سرد خواهیم بود .
دوستان هم وطن با با بیخیال ،دوست گرامی ما درست میگه و روی چشم ما جا داره.در ضمن بهتر هستش بحث رو بیشتر از این ادامه ندیم و خود من تا جایی که بتونم اخبار جدید رو برای شما میزارم البته با کمک همه شما و دوستان دیگه .
Last edited by romell; 24-06-2013 at 23:07.
این خبر رو امروز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به یکی از کاربران که ازش سوال کرده بود آیا هوای برفی در بازی هستش و یا نه که در پاسخ گفته آره هستش . البته شما درست میگی هنوز کونامی خبر رسمی منتشر نکرد ولی خوب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم فکر کنم حتما چیزی میدونه که میگه . ولی باید منتظر خبر رسمی کونامی موند
Last edited by romell; 24-06-2013 at 23:08.
عزیزای من ول کنید این کلمه تعصب رو این romell جان خواسته بگه پی اس تو این چند سال بد کار کرده منم رفتم فیفا زدم تو رگ سعی کنید هم دیگه رو تشویق کنید تا تخریب نا سلامتی ما میخوایم این تاپیک رو یه مدت بترکونیم تا چش تاپیک همسایه در بیادا![]()
آقا ایول کارت درسته ،منم همین رو میگم الان چیکار کنم اومدم یکم جو بدم زدم خراب کردمآخه خداییش یه چیز بگم وقتی pes 2008 اومد و بازی در حد فاجعه بود انقدر که تو ایران همه میگفتن این نسخه اصلی نیستش و باقی قضایا و وقتی برای اولین بار FIFA 2008 رو دیدم از کیفیت انیمیشن هاش اینطوری شده بودم
ولی تعصبی
که به pes داشتم همش از بازی فیفا ایراد الکی میگرفتم ولی پسری عموی بنده با تلاش و کوشش فراوان من رو به راه راست هدایت کرد و سرانجام از خر شیطون اومدم پایین و رفتم طرف فیفا ..............من کلا کارم این بود که هر سال فیفا رو من یا پسر عموم میخریدیم و با هاش پرتاب دیسک بازی میکردیم . خداییش همچین که فکر میکنم بی تعصب هم نبودم
ولی خوب آخر سر پسر عموم من رو شستشوی مغزی داد و ..............
من خودم اینو از Adam Bhatti مدیر PES در اروپا که کارمند رسمی کونامی هستش پرسیدم و اینطوری بهم گفت .
. With the new engine expect some cool effects. Havent spoken about things like snow yet, stay tuned..ا
.
.
.
.
.
.
ازش پرسیدم آیا لیگ قهرمانان آسیا کامل لیسانس شده و آیا باشگاه استقلال ایران هم دراون وجود داره ؟
گفت :
جام قهرمانان آسیا لیسانس شده و تمام تیمهای واجد شرایط در اون وجود خواهند داشت .
all I know is we have the AFC license. All the teams that qualify for the upcoming tournament will be in the game.
Last edited by ™...; 24-06-2013 at 23:29.
با با نخ رو داده دیگهچون اجاز رسمی نداره که به صورت مستقیم درباره برف صحبت کنه .............اگه برف باشه من
.....................درباره لایسنس هم که خبر خیلی خوبی دادی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)