بیشتر این وسایل, صرفا برای ساخت آیتمی میستند. استفاده این وسایل(مثل تخم مرغ رنگی و سوت و سیم و ...) اینه که رئیس خوکا(همون که خیلی گندس و لم داده) از این وسایل خوشش میاد و در عوض اونا بهتون کلی طلا میده.
بیشتر این وسایل, صرفا برای ساخت آیتمی میستند. استفاده این وسایل(مثل تخم مرغ رنگی و سوت و سیم و ...) اینه که رئیس خوکا(همون که خیلی گندس و لم داده) از این وسایل خوشش میاد و در عوض اونا بهتون کلی طلا میده.
سلام دوستان همونطور که میدونید با تموم کردن Adventure مکسول به عنوان کاراکتر قابل بازی آزاد میشه
فقط میمونه کاراکتر یکی مونده به آخر
کسی روش آزاد کردنشو خواست بگه براش بگم
راستی ممنون میشم اگه آپدیت جدید Hungry For your Hunger رو بذارید ...
فکر کنم منظورتون wes هست. توی یک از مراحل ادونچر ممکنه که یه منظقه ظاهر بشه که wes توشه باید مجسمه های مکسول را بشکنی و کمی مبارزه کنی بعدش وس میوفته و ناپدید می شه به کاراکتر ها هم اضافه می شه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
لطفا لینک آخرین و کاملترین تنسخه بازی رو قرار بدید (یا بفرمایید کدوم نسخه کاملتره که اونو بگیرم)
من الان دارم اینو میگیرم:
"نسخه ی ۱٫۷۹۳۵۲ به همراه آخرین آپدیت ها" حجمش هم 234 مگ
دوست عزیز
یه سر به صفحه ی 5 بزن
اونجا دانلود خود بازی با سه تا آپدیت هست
اول بازی رو نصب کن
بعدش آپدیت ها رو به ترتیب نصب کن
بازی برای من سیو نمیشه
مثلا چندین روز رو طی میکنم بعد سیو میکنم وقتی که از بازی میام بیرون و برمیگردم میبینم برگشته به روز اول و سیوها پریده
الان دیشب تا روز 8 رفتم امروز صبح دوباره شروع کردم دیدم سیوها سرجاشه بعد که تا روز 14 رفتم سیو کردم اومدم بیرون دوباره دیدم رفت به روز اول
جریان چیه؟ جای خاصی باید سیو کرد؟
اصولا اگر نمیری باید سیو بمونه! (یکبار در روز اتوماتیک و هنگام خروج هم که می پرسه) از کدام نسخه استفاده می کنی؟
سلام دوستان
اگه میشه آپدیت Strange New Powers رو دوباره آپلود کنید این یکی خرابه ممنون میشم!
مرسی مشکل رفع شد
+
ولی خودمونیم عجب بازی خوش ساختیه اصلا یک حس اعتیاد اوری داره که نگو
دوستان رکورد بیشترین تعداد روزهایی که تونستن دووم بیارن رو بگن ببینیم بیشترین رکورد برا کیه
برا من در روز 18 دهم سر یک اشتباه کوچیک به فنا رفتم : دی
من با Wolfgang الآن 141 روز دارم ولی دیگه خیلی کم بازی می کنم حوصلم بیاد ادونچرش را می رم آخرین بار 3تا مرحلش را رفتم مردم اعصابم خورد شد دیگه نرفتم (البته با Wickerbottom)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)