همین که تو این رشته قبول شدی 50 درصد راه رو اومدی بقیه راه رو هم باید درس هات رو خوب بفهمی . چون گرایش قبولیت فوقالعاده است . فقط باید یه کمی بیشتر تلاش کنی .
فقط همین
.
.
همین که تو این رشته قبول شدی 50 درصد راه رو اومدی بقیه راه رو هم باید درس هات رو خوب بفهمی . چون گرایش قبولیت فوقالعاده است . فقط باید یه کمی بیشتر تلاش کنی .
فقط همین
مهندسی برق کدوم دانشگاه دولتی تهران بهتره ؟؟
بگین تا چه رتبه ای هم میخواد
اون که مشخصه ولییی
منظورم غیر شریف بود
دوستان سلام
بعدش دانشگاه تهران بهتره
البته فکر میکنم گرایش تا گرایش فرق کنه
علی علی
امیرکبیر چی
علم و صنعت چطور/
مهندسی برق داره؟؟
بله دارن ..
البته باید رتبت منطقه 1 و زیر هزار باشه
یکی از دوستان امسال37 منطقه دو اورد نتونس برقو بره...
با سلام اگر منظورتون اینه که میخایین کنکور بدین من تازه از این مرحله رد شدم اگر فقط به مهندسی برق فکر میکنید. باید بگم رشته سختیه واسه کنکور یعنی اگر تو هر دانشگاهی بخایین وارد شید . بالاترین رتبه مال برقه.امید وارم موفق باشید چون از العان تلاش کنید ورود به هیچ دانشگاهی سخت نیست . ولی برق خوب در تهران.
1_شریف تا رتبه 62 امسال
2_امیر کبیر تا رتبه 150 حدودآ
3_دانشگاه تهران تا رتبه 300
4_خوب بعد از انهاهم طباطبایی و علم و صنعت هم هست که فکر کنم نهایتآ تا 600 وارد رشته برق بشن
ولی دانشگاههایی که راحت تر بشه واردشی در تهران :
تربیت معلم تهران که رشته برقش هیچ ربطی به بورسیه و معلمی نداره دانشگاه تفرش هم هست
باز امید وارم موفق باشید در صفحه اصلی این تایپ تایپی واسه کنکور میخوام باز کنم امید وارم اونجا ببینمتون.
سلام.من دانشجوی ترم اول رشته برق صنعتی هستم(کاردانی).میخوام کارشناسی رو فناوری اطلاعات بخونم آیا این کار امکان پذیر هست؟
کسی نیست جواب بده؟منتظریم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)