میگم شاید با DLC هاش میشه 50 گیگ؟ بعیده خود بازی اصلی 50 گیگ جا بخواد.
حداقل سیستم موردنیاز هم به نظر من بازی روی سیستم پایین تر هم جواب میده اینی که اینا نوشتن معمولا سیستم پیشنهادی بازیها بوده !![]()
میگم شاید با DLC هاش میشه 50 گیگ؟ بعیده خود بازی اصلی 50 گیگ جا بخواد.
حداقل سیستم موردنیاز هم به نظر من بازی روی سیستم پایین تر هم جواب میده اینی که اینا نوشتن معمولا سیستم پیشنهادی بازیها بوده !![]()
Last edited by pcsoft; 08-10-2013 at 19:56.
یکی از تصاویری که تو برف هست رو اگر دیده باشی حتی جزئیاتش کمتر از مناطق برفی BFBC2 هست!آخه بحث سر این هست ، گرافیک بازی واقعا چیز خاصی نداره یعنی در حد بازی های 2010 بزور میشه به حساب آورد ...
نه حمید دلیل داره.... سیستم بالاتر = NOOB کمتر دربخش چند نفره!!! : دیاین سیستم برا همچین بازیی ، خیلی زیاده خیلی! حالا اونایی هم که دم از "همه میتونن بازی کنن" میزدن ، الان بیان جواب بدن!
اون جمله" همه میتونن بازی کنن" هم برای ما محسوب نمیشه به نظرم... چون کسی مشکل خرید سخت افزار در خارج از اینجا رو نداره. ( منظورم کارت های 1000 دلاری nvidia نیست, به هر حال سیستم جور کردن راحت تر هست براشون و فن های cod )
واقعا این 50 گیگ مسخره هست... حالا با اون 6 گیگ رم و اینا کاری ندارم
باز هم دایس رو سیستم های 32 بیت هم بازیش اجرا میشه که طیف وسیع تری میتونن بازی رو تجربه کنن...
50GB!!با کولی بازیای Activison جور درنمیاد اما
من دانلود میکنم واقعا ارزش نداره 25 تومن !
آفلاین دیگه؟؟...وگرنه با این نت ایران که نوعی عملیات انتحاری به حساب میاد!![]()
50گیگ که نه ، نسخه Black Box میگیرم که فک کنم نصف بشه .....
ناشر COD G در خبری از نسخه ویژه بازی خبر داد و باکس شات این نسخه رو در زیر مشاهده میکنید :
(شوخی هست دوستان یه موقع ناراحت نشن. همینطوریه این عکس : دی )
اون 50 گیگ حجم مورد نیاز برای خود بازی نیست،100% با dlc ها و .... اینجور چیزا منظورشون 50 گیگ هست که بازم زیاده :|
سیستم مورد نیازشونم بخوره تو سرشون :|
+
جدا از اینکه عکس فقلاده ای هست،alborz will kill uناشر COD G در خبری از نسخه ویژه بازی خبر داد و باکس شات این نسخه رو در زیر مشاهده میکنید :![]()
![]()
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
50 گیگ فضای هارد رسمی نیست!
اکتیوژن طی توییتی که داشت اعلام کرد:the minimum requirements released by Nvidia are “unfortunately” not official
سیستم حداقلی که توسط انویدیا منتشر شده "متاسفانه" رسمی نیست!
پ.ن: ترولر های عزیز بساطشونو جمع کنن،کوچه ای که توش عروسی گرفتن تهش بن بسته!![]()
اولا اینکه خبرو کامل بگو:
Before you get too excited Alborz, minimum requirements released by Nvidia and AMD do usually turn out to be quite accurate when official specs are released.
دویمن :
با فرض کردن درست بودن این سیستم
TADA ! (شانس آوردی تو دانشگام ، امکانات کافی نیست دی!)
ثالثن : nvidia کم منبعی نیست .....همونطور که گفتم اکتی کولی بازی درمیاره میاد تکزیب میکنه چون بازارش به خطر میفته .....فرثمن : فقط فضا رو اینجا تکذیب کرده که اونم معلوم بود ایرادی داره ....با کولی بازیای Activison جور درنمیاد اما![]()
Last edited by mjorh; 09-10-2013 at 12:04.
@ ^
اون اولا که گفتی اصلا جز خبر نیست و تفسیر شخصیه گلم!
خبر اینه که این سیستم و بالخص فضای 50 گیگ-که شک نداشتم فیکه-رسما تکذیب شد!
باقی پستتم در جهت "گذاشتن در آب سرد" رخ داده که کاملا طبیعی صورت گرفته و قابل پیشبینی بود!![]()
شش گیگ رم؟
برای موتور 4 سال پیش؟
50 گیگ هارد؟
GTX550؟
MININIUM E8200؟
اکتیویژن بی خیال![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)