تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام یک از کنفرانس ها توانست انتظارات شما را از نسل بعد برآورده کند؟

راي دهنده
62. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Microsoft

21 33.87%
  • Sony

28 45.16%
  • Electronic Arts

4 6.45%
  • Ubisoft

10 16.13%
  • هیچکدام!

11 17.74%
Multiple Choice Poll.
صفحه 16 از 21 اولاول ... 6121314151617181920 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 205

نام تاپيک: E3 2013

داره خودمونی میشه darkm4ster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر به باد داشته باشید psnیک بار کلا اومد پایین و اطلاعات خصوصی چند هزار کاربر افشا شد
    نظر شما هم کاملا قابل احترام هست ولی منظور من هم همین بود نظرای شخصی تو این جور بحث ها موجب غیر تخصصی شدن بحث و دعوا میشه
    منظور شمارو درباره ی ساپورت سخت افزار نفهمیدم ولی اگه منظورتون قدرت سخت افزاری psهست خوب کاملا اشتباه سونی و عدم کارشناسی قویش رو نشون می داد مثلا blueray drive،من شخصا دیسک bluerayاز نزدیک ندیدم بعد سونی سال2004که مردم از dvdبه زور استفاده می کردن بلو ری گذاشته و مجبور کرده کاربر هاش رو که پول الکی بدن
    به هر حال فکر کنم بحث از موضوع اصلی داره خارج میشه تمومش کنیم بهتره
    از هر کسی هم که ناخواسته بهش تهینی شد عذرخواهی می کنم

2. این کاربر از darkm4ster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

پیج رو گهر بار کنیم ! دی !

Last edited by mjorh; 14-06-2013 at 12:46.

4. 11 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

پیج رو گهر بار کنیم ! دی !

حمید عاشقتم یعنی کیف دنیا رو دادی بهم!
    اون پوسترایه UBI واقعا" عالیه!

6. 2 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

اگر به باد داشته باشید psnیک بار کلا اومد پایین و اطلاعات خصوصی چند هزار کاربر افشا شد
    نظر شما هم کاملا قابل احترام هست ولی منظور من هم همین بود نظرای شخصی تو این جور بحث ها موجب غیر تخصصی شدن بحث و دعوا میشه
    منظور شمارو درباره ی ساپورت سخت افزار نفهمیدم ولی اگه منظورتون قدرت سخت افزاری psهست خوب کاملا اشتباه سونی و عدم کارشناسی قویش رو نشون می داد مثلا blueray drive،من شخصا دیسک bluerayاز نزدیک ندیدم بعد سونی سال2004که مردم از dvdبه زور استفاده می کردن بلو ری گذاشته و مجبور کرده کاربر هاش رو که پول الکی بدن
    به هر حال فکر کنم بحث از موضوع اصلی داره خارج میشه تمومش کنیم بهتره
    از هر کسی هم که ناخواسته بهش تهینی شد عذرخواهی می کنم
    در مورد اون پایین اومدن به قول شما گفتم تو پست قبلی که،اون یه هــــک ناخواسته بود که خود یوزرها هم اطلاع دادن که هکـــرها نتونستن به اطلاعات بانکیشون دست پیدا کنن و چیزی کم نشده...........................
    اگه پست بنده رو کامل میخوندید من بعد از سخت افزار کلمه سرور رو گذاشته بودم که منظورمو از سخت افزار میرسوند..................

توی اون بحث بلو-ری هم نظر شما محترمه،اما بیشتر منتقدها و کارشناسا تایید کردن که کار سونی به دو دلیل درست بود : اول اینکه سونی همیشه نوآور بوده و مثل اپل و شرکت های دیگه از پتنت هایی توی دیوایساش استفاده میکنه که شاید خیلی خاص و جدید نباشه،اما واقعا کاربردی هستش،مثل بلو-ری تو نسل هفت و این تاچ پد کنترلر توی این نسل-----دوم هم اینکه استفاده از بلو-ری به دلیل گرون بودن و انحصاری بودن تکنولوژِ باعث شد PS3 خیلی خاصتر و به قول بچه ها لوکس تر باشه،مثلا DVD که 360 استفاده میکرد تو همون نسل قبل تو PS2 استفاده شده بود دیگه.................

8. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

این ویدیو رو میخواستم روزهای اول شروع تاپیک بزارم کلا یادم رفت بود.

خواهران E3...!!!

دانلود (11 MB):

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    دیدن این تصاویر هیچی جز افسوس نداره .

10. 10 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

این نظر سنجی منو یاد نظر سنجی برنامه ی نود میندازه ، وقتی مثلا چند تا گل نشون میدن میگن بهترینشو بگین ، دو تا گل از پرسپولیس و استقلال هم هست ، گل های دیگه هرچقدر هم عالی باشن بازم رای نمیارن ، اینجا سونی و مایکروسافت همون پرسپولیس و استقلال اند ! دی !

12. 5 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

این نظر سنجی منو یاد نظر سنجی برنامه ی نود میندازه ، وقتی مثلا چند تا گل نشون میدن میگن بهترینشو بگین ، دو تا گل از پرسپولیس و استقلال هم هست ، گل های دیگه هرچقدر هم عالی باشن بازم رای نمیارن ، اینجا سونی و مایکروسافت همون پرسپولیس و استقلال اند ! دی !
    اونم حمید جون حتما" 100 % میدونی دیگه دلیلش چیه؟!
    من میخوام بدونم اون 6 نفر که هیچکدامو زدن به چی فکر میکردن دقیقا؟!

14. 2 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه manxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Guess

پيش فرض

دیدن این تصاویر هیچی جز افسوس نداره .
    وصف العیش = نصف العیش

16. این کاربر از manxxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه darkm4ster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد اون پایین اومدن به قول شما گفتم تو پست قبلی که،اون یه هــــک ناخواسته بود که خود یوزرها هم اطلاع دادن که هکـــرها نتونستن به اطلاعات بانکیشون دست پیدا کنن و چیزی کم نشده...........................
    اگه پست بنده رو کامل میخوندید من بعد از سخت افزار کلمه سرور رو گذاشته بودم که منظورمو از سخت افزار میرسوند..................

توی اون بحث بلو-ری هم نظر شما محترمه،اما بیشتر منتقدها و کارشناسا تایید کردن که کار سونی به دو دلیل درست بود : اول اینکه سونی همیشه نوآور بوده و مثل اپل و شرکت های دیگه از پتنت هایی توی دیوایساش استفاده میکنه که شاید خیلی خاص و جدید نباشه،اما واقعا کاربردی هستش،مثل بلو-ری تو نسل هفت و این تاچ پد کنترلر توی این نسل-----دوم هم اینکه استفاده از بلو-ری به دلیل گرون بودن و انحصاری بودن تکنولوژِ باعث شد PS3 خیلی خاصتر و به قول بچه ها لوکس تر باشه،مثلا DVD که 360 استفاده میکرد تو همون نسل قبل تو PS2 استفاده شده بود دیگه.................
    -- نا خواسته؟؟؟؟
    -- خواسته هم داریم؟!-- هکه دیگه شرکت -- میشه می گن -- شد!!!
    بله خوب ما که تو نسل قبل به طرفدار های psمی گفتیم سلام می گفتن برا ما بلو ری داره برا شما نداره !!!
    ولی مهم کارایی هست نه کلاس
    برای مثال شما می دونید هر دو شرکت می تونن به جای 500gbهارد 10tbهارد جا سازی کنن که به قول شما لوکس تر باشه
    ولی به نظر شما چرا این کار رو نمی کنند؟دلیلش ساده هست چون اون وقت کنسول گرون تر میشه و کارشناسی ها نشون میده اون قدر هارد لازم نیست با این که اگه بان لوکس تره !
    در مورد بلو ری هم همین طور.سونی کارشناسی کرد که 6سال بعد این نسل به بلو ری نیاز خواهد داشت و کار بر هاش رو مجبور کرد پول بیشتری بدن و درایوشو بخرن
    ولی درایواش موند خاک خورد و کارشناسیش غلط بود
    من اون قسمت پست شمارم باز نفهمیدم
    بالاخره بلوری سونی مثل خیلی از دیوایس هم جدید و خاص نیست ولی کاربردیه یا این که خیلی جدیده و برای کلاس و لوکسیه
    اگه میشه توضیح بیشتر بدید
    بعد هم تاچ پد اخه کجاش نو اوریه.دیگه از اون بی مصرف تر و تجملی تر داریم ؟! نو اوری به این میگن که ماکرو میاد LTرو طوری طراحی مکنه که علاوه بر این که مثل ماشه ی تفنگ و یا پدال گاز هست و شدتی هست و میشه شدت گاز رو باهاش تنظیم کرد یک موتور ویبره هم داخل دکمه میزاره که لذت شلیک تدایی شه
    نو اوری به دسته ی ماکرو سافت میگن که تو دست حداقل جا میشه ! من PS1داشتن اون موقع بازی FPSمعنی نداشت و از LS و RS استفاده نمی شد برا همین سونی انداخته بودش اون وسط که تو دست و پا نباشه ! دسته PS1 همون بود PS4 هم همونه یک LCDمسخره که خدایی فک کنم قبول دارید به هیچ دردی نمی خوره انداختن وسطش.سونی نو اوری داشت یه فکری به حال اون LS می کرد باو شست کاربراش شکست
    تو خیابون از 50 متری از شست کج مردم معلومه PS دارن!
    راستی اقا شما که ناظری حرفت بورو هست یک تاپیک بسازید این طرف دارا سونی بیان با ما ماکرو سافتیا بزنیم تو سر کله هم دیگه
    بابا موند تو گلومون این طوری خالی میشیم قشنگ ! این طوری هم نمی یایم تو تاپیک e3بهم پز بدیم !!این بحث هم من خواستم تموم شه ها شما خودت ادامه دادی
    بازم شرمنده
    Last edited by darkm4ster; 15-06-2013 at 02:38.

18. این کاربر از darkm4ster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

دوست عزیز که تاپیکو ایجاد کردی لطفا" نظر سنجی بازیایه موجودم بزار تا به اونام نظر بدیم!
    ولی امکان انتخاب 3 تا یا بیشتر باشه ها!(چون بین بازیا نمیشه که به یکی داد!)

20. این کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •