داستان خیلی داره جالب میشه
فقط یه سوال،اونجا که کاظمی یه تلویزیون رو میفرسته خونه صاحاب کتابخونه هه ... چه جوری این کار رو می کنه ؟ من اون قسمت رو ندیدم! بعد تو تلویزیونه بمب گزاشته بود یا دوربین ؟ یا چی ؟
راستی دوست دختره اون پسره چی شد؟![]()
داستان خیلی داره جالب میشه
فقط یه سوال،اونجا که کاظمی یه تلویزیون رو میفرسته خونه صاحاب کتابخونه هه ... چه جوری این کار رو می کنه ؟ من اون قسمت رو ندیدم! بعد تو تلویزیونه بمب گزاشته بود یا دوربین ؟ یا چی ؟
راستی دوست دختره اون پسره چی شد؟![]()
گذری به تا ثریا سیروس مقدم زده آب پرور.![]()
مثل اینکه بابا ـه طبیعیش کرد!![]()
Last edited by M0hsen3D; 29-05-2013 at 23:11.
اون صحنه ای که از بالای زندان فیلمبرداری کرده بودن با دوربین روی هلی بود؟
نکنه این کاظمی هم سرشاخه شرکت هرمیه بوده دختر میخواسته بکشتش خودشو انداخته زندان؟چون امشب کیهان ملکی بهش گفت واسه اینکه کشته نشی خودتو انداختی زندان...
دوستان میشه یه خلاصه از قسمت دیشب( سه شنبه) بگین؟ من ندیدم : دی
walking dead ساخته میشه طرف اصلا ککشم نمیگزه که کپی برداریه و هی میشینه پاش به به چه چه میکنه که آره ایدش نوئه..... حالا قرار نیست هر سریالی با تم زندان و فرار باشه کپی برداری از فرار از زندان باشه که هی هر کی میاد یه گریزی بهش میزنه به خدا گذشت اون موقع که هر کی سریال آمریکایی نگاه میکرد و از سریال های ایرانی ایراد میگرفت کلاس داشت لطفا اینقدر افراطی برخورد نکنید.....
من احتمال میدم شخصیت کاظمی در اواسط سریال به قهرمان تبدیل میشه که مثلا میخواد یه سازمان ناجور رو نابود کنه و الان هم کاملا ضد قهرمان یا بد من نیست.....
Last edited by h-blade; 30-05-2013 at 00:03.
ولی اینکه مخالف موازین اسلامیه ؟
باید با هم ازدواج می کردن !![]()
فکرشم نکن که قهرمان بشه . اولا چون اصلا با کارایی که کرده جور در نمیاد . دوما گند میخوره به سریال .
اگر در میانه سریال قهرمان بشه سریال انعطاف پذیری بالایی میگیره و حتی میشه چند سناریوی جذاب برای آخرش نوشت ولی ضد قهرمان بودنش بعد از چند قسمت تکراری میشه.....
آره. دقیقا همین مدل فیلمبرداری رو در «رستگاری از شاوشنگ» هم دیده بودیم. تقلید صرف بود...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)