سرعت رو که اختمالا یک جور پنل دراختیارشونه با یک پهنای باند بالا که می تونن تغیررش بدن البته حجم مطمونا محدوده که می ترسن تموم شه کلا یک چیزی هست برای گرفتن پول های ازما بهترون
سرعت رو که اختمالا یک جور پنل دراختیارشونه با یک پهنای باند بالا که می تونن تغیررش بدن البته حجم مطمونا محدوده که می ترسن تموم شه کلا یک چیزی هست برای گرفتن پول های ازما بهترون
ای جان فدای این سرعت اینترنت بشم من همیشه آرزوم این بوده که نتم پر سرعت باشه ولی چه فایده! اگر اخبار فناوری اطلاعات را دنبال میکنید حتماً با خبر شدهاید که گوگل در تدارک برای ارائهی اینترنتی پرسرعت افسانهای خود با سرعت ۱ گیگا بیت بر ثانیه در شهر آستین در ایالت تگزاس است. جالب است بدانید مرزهای فناوری به همین اعداد و ارقام ختم نشده و به تازگی ژاپنیها روی دست گوگل بلند شدهاندشرکت ژاپنی سو-نت (So-net) با همکاری کمپانی سونی موفق به ارائه پرسرعتترین اینترنت خانگی جهان با نام نورو (Nuro) شده که سرعتی معادل ۲ گیگا بیت بر ثانیه دارد! این خدمت اینترنتی بینظیر که ارائه آن از روز گذشته آغاز شده از بستر ارتباطات فیبر نوری بهره برده و میتواند به ترتیب اطلاعات را با سرعت ۲ و ۱ گیگا بیت بر ثانیه دریافت و ارسال نماید.
گفتنی است این شبکهی نوری از نوع ONU است که به مشتریان Nuro سه پورت اترنت گیگابیتی را ارائه کرده و آنها را از سرعت ۴۵۰ مگابیت بر ثانیه بر روی شبکه وای-فای ۸۰۲٫۱۱ a/b/g/n بهرهمند میسازد.
جالب اینکه نرخ استفاده از این خدمات مقرون به صرفه بوده و قرارداد دو سالهی بهرهمندی از این اینترنت پرسرعت ماهانه تنها ۴۹۸۰ ین (۵۱ دلار) هزینه در بر خواهد داشت؛ که البته باید ۵۲۵۰۰ ین (۵۴۰ دلار) مربوط به راهاندازی و نصب اولیه آن را نیز در محاسبات خود بیاورید. البته در طرح تشویقی که این شرکت در نظر گرفته، کاربرانی که به صورت اینترنتی اقدام به سفارش این خدمات میکنند فعلاً از پرداخت هزینههای اولیه معاف خواهند بود.
در حال حاضر کاربران چشم بادامی خوش شانسی که ساکن یکی از مناطق چیبا، گونما، ایباراکی، توچیگی، توکیو، کاناگاوا یا سایتاما هستند میتوانند از این اینترنت پرسرعت استفاده نمایند.
اما اینترنت ۲ گیگابیت در ثانیه چند برابر سریعتر از اینترنتی ۱۲۸ کیلوبیت در ثانیه کاربران خانگی در ایران است؟
خوب ما هم از این نتا داریم ، بذار اینترانت بیاد.
وضع هنوز به همان شکل می باشدحداقل قبلا هر دو دقیقه قطعی بود خیلی بهتر بود ، الان این قدر کنده که هیچی نمیشه باز کرد . برادران نامرئی ، اگه پست منو می خونید ، خواهشن برگردونید به همان وضع دو دقیقه قطعی .
![]()
سلام آرش جان.
توی اروپا سرعت 2 گیگابیت بر ثانیه از حدود 6 سال پیش برای شرکت ها فراهم بود.احتمالا این خبری که شما گذاشتید مربوط به ارائه این سیستم برای آمریکا ست و هدف خبر بیشتر مربوط به کاهش قیمت و اجرایی شدن آن در آمریکا هست و گرنه 2 گیگا بیت بر ثانیه چیز جدیدی نیست.
محاسبات پروفسور بالتازار:
1024*2*1024|8 =262144 کیلو بایت بر ثانیه
128|8=16 کیلو بایت بر ثانیه
سرعت اینترنت اونا (262144|16=16384) 16384 برابر مال ما میشه.
البته من ریاضیم همیشه ضعیف بود شما ها هم نظر بدید که درست محاسبه کردم یا نه؟؟؟
چراراه دور می رین یک سرچ کنید همین کشورهای همسایه رو وضعیت رو ببینید
تو گرجستان سرعت 16 مگ نامحدود به پول ایران ماهی 60تومان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قول یک بنده خدایی همین جور پیش بریم یعنی ازاین بدترنشه وخوشبینانه نگاه کنیم 20سال دیگه برای ساخت مستند انسان های اولیه ایران بهترین گزینه است
اینترنت ماهواره ای 3 مدل داریم که در نوع سوم ارسال و دریافت هر دو از طریق دیش انجام میشه.
در ضمن این سیستم جدید دریافت رو مختل میکنه و ارسال مشکل نداره. با این وجود من میخوام هر دو رو از طریق دیش انجام بدم.
در مورد اینترنت ملی :
با توجه به پرس و جو های انجام شده توسط من از افراد آگاه در این زمینه:
قراره که یه اینترنت ملی (اینترانت واژه صحیح تری برای این نوع اینترنت هست ) در کنار شبکه جهانی بوجود بیاد.
برای امور دولتی و بانک ها و شرکت ها و . . . استفاده میشه و به دلیل حفاظت اطلاعات دولتی در مقابل هکرها قراره ساخته بشه
مانند SSS در آمریکا Social Security System که در این سیستم اطلاعات امنیتی افراد و شرکت ها در شبکه اینترانتی در اختیار شرکت ها و نهاد های مربوطه قرار میگیره.
با توجه به طبقه بندی های اطلاعاتی تو اون شبکه قراره کارهای بانکی مانند بانکداری اینترنتی و . . . و امور دولتی مانند پلیس + 10 و غیره از طریق اون شبکه انجام بشه.
پس قرار نیست جایگزین اینترنت بشه.
فعلا بین افراد آگاه اختلاف است یه عده بر این باورن نت خارجی قط میشه یه عده میگن اینترانت در کنار اینترنت باقی میمونه....ایشالا که به یه نتیجه ای برسن
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
5 دیقس همینجوری مونده ( شیوه جدید شیلترینگ )این روش شیلترینگ واقعا مزخرفه... بد جور روو اعصابه... نوبتی گوگل و یاهو رو اینجوری میکنن... چندتا ایمیل واقعا ضروری دارم
کریو و تونل و https هم بعد از 15 20 ثانیه یهو قط میشه و بعدش کلا از کار میوفته
چه خاکی بریزم توو سرم
![]()
من قبلا یک طرفه استفاده کردم ولی باید بگم متاسفانه این روش دیگه به صرفه نیست به چندین دلیل:
پیدا کردن افرادی که اکانت ها رو بفروشن بسیار کمه و قبلنا (زمان د*لا*ری 800 تومن) توی گوگل افراد زیادی پیدا میشدن که بفروشن ولی الان اگه سرچ کنید کلا ریشه کن شدن
قیمت بسیار بالای اکانت البته با وضعیت ارز های امروزی البته میگن اکانت های ه-ک شده میفروشن که قیمت پایینتری دار که دقیقا نمیدونم چین
پیدا کردن فروشنده ها که دستگاه سند (یه چیزی شبیه ال ان ب*ی) بفروشن بسیار مشکل و قیمت بالا یادم میاد اون زمان (خ ا ت م ی) ارزوترینشون 300 تومن قیمت (مخصوص خونگی که 512 کیلوبایت رو میتونست سند کنه) داشت الانه رو نمیدونم
اگه مشکلی پیش بیاد از نظر ساپورت اصلا پاسخگو نیستن
البه اگه از دستگاه سند استفاده کنید پینگتون خیلی پایین میاد و اگه یه طرفه استفاده کنید پینگتون خیلی بالا میره خلاصش فقط بدرد دانلود میخوره
این که می گید اینترنت ملی(اینترانت واژه صحیح تری برای این نوع اینترنت هست )درکنار اینترنت قرار باشه معنی نداره چون اینترنتی که الان ما داریم و فقط چند ثانیه می شه به آی پی فرنگی متصل موند دیگه اینترنت نیست فقط می مونه همو اینترنت ملی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)