تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 125 اولاول ... 61213141516171819202666116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 1248

نام تاپيک: Galaxy S IV |چهارمین کهکشانی سامسونگ

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

طراحیش نسبت به S III بهتر شده اما خب باز می تونست بهتر باشه.
    مزایا :
    1- محل اسپیکر S III با فلش قرینه بود که به نظر من بی ریخت بود الآن روی S IV که اومده پایین گوشی و تو چشم هم نیست ، خیلی بهتره
    معایب :
    1- دکمه Home نسبت به S III فاصلش با صفحه کمتره و بهتره اما همین که باز هم دکمش سخت افزاریه باعث تاسفه. کاشکی مثل موبایل های سونی دکمه Home لمسی بود. برای من که به دکمه سخت افزاری روی موبایل Toch عادت ندارم خیلی ناراحت کننده است.
    2- اگه زوایای گوشی قوسش کمتر میشد بهتر بود مثلاً بیشتر شبیه زوایای Note می بود.
    3- جنس بدنه حالت صیقلی و یکدست نداره و یه نقطه هایی توش هست. همین باعث شده رنگ مشکیش حالت شیکی و براقی رو نداشته باشه.
    4- دکمه Back به جای سمت راست باید سمت چپ می بود. این قرارگیری برای کسی که راست دسته مشکله. همش انگشت شست را برای لمس Back که خیلی هم پر کاربرده ، باید خم کرد. سمت چپ می بود ارگونومی انگشت بهتر حفظ می شد.

2. 3 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

سلام بچه ها!
    سال نو مبارک...
    تا اینجا من خواننده ی خاموش پستابودم.

یه چیزی که بعد از معرفیه تقریبی همه ی فلگ شیپای امسال برام سوال شده اینه که نمیدونم دیگه کی usb 3.0 میاد تو اسمارتفونا!

در شروع بگم که به نظر من که خیلی از اس3 امیدوار کننده تره...
    وبعد از اس 2 این بیشترین تغییرات رو نسبت به نسلای قبلی داشته...
    تقریبا به نظر من یه آپگرید به تمام معنی بود. از سخت افزار تا لوازم جانبی

یه سری لوازم جانبی تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدم اما بعضیاش الان حذف شدن از جمله این دست بندا

که احتمالا مثل سایر وربل گجت های دیگه نوتیفکشن و ... رو ارائه بدن

این فلیپ کاورای اس ویو هم به نظر جالب میاد که مثل یه دریچه نوتیفکشنارو بدون باز کردن کاور میشه دید
    البته جزئیات بیشتری داره... که تو نت میتونین سرچ کنین

از اینکه سامی هم مثل اپل تصمیم گرفت نهایتا یه ذره به ایرفونا اهمییت بده خوشحالم
    مشخصات خوبی داره ایرفونش و اینطور که من خوندم از بهترین هدستاییه که تا به حال با یه اسمارتفون عرضه شده
    و اینکه سامسونگ اولین باره که تو این مورد تو سری اس مانور داده و اینکه موفق بوده
    هم تو کنترل صدا هم تو سیم جدید و حرفه ای و اینکه سایز هم کوچیک تر شده و اینکه مثل هدفونای بیتس باعث نمیشه چون همراه گوشی هستن نسخه های مختلفی از گوشی باشه که 100 تا 200 گرونتر باشن

Headset
    Premium Hi-Fi sound experience
    Compact ergonomic design (Easy-to-use: Left / Right)
    2 Speakers in each headphone (Woofer & Tweeter speakers)
    Dynamic deep bass & high-resolution treble sound
    Balanced sound with full-frequency range
    (Via holes and slit on earphone)
    Slim flat cable (Free from tangled wires)

گیم پد هم که به نظر عالی میاد!
    تو سایتش گفته بود که تا 6.3 اینچ م ساپورت می کنه که همه میگن به نظر با نوت 3 باشن

خلاصه بقیه ی لوازم جانبی رو میتونین همونجا ببینین که واقعا خیلی کامل و جامع به نظر میاد مخصوصا واسه کسایی که ورزش می کنن
    که البته شاید ایرانیا اهلش نباشن یا اگرم کسی بخواد این لوازم جانبی رو با وضع بازار الان تهیه کنه یا باید پولش اضافه کرده باشه یا نهایتا مجبور بشه بینشون یکی رو انتخاب کنه

به طور مثال من که هنوز یه تبدیل ام اچ ال ارجینال واسه نوت 2 گیرم نیومده و بازم برام سخت بود که 150 بدم واسه اصلش
    یه چیزایی تو مایه های اسمارت داک نوت 2 که هم گرون بود هم کمیاب
    ولی حالا که بحث ام اچ ال شد خوبه که تو این گوشی از نسخه جدیدش استفاده می کنه که نیاز به شارژر نداره و 3d فول اچدی رو هم انتقال میده و ...
    این سری من واقعا از سنسورا و قابلیت های جدید کاربری هیجان زده شدم
    یادم میاد زمان اس 3 برام این قابلیت ها زیاد جالب نمیومد اما به نظر میرسه سامسونگ داره خیلی تعامل و ارتباط با گوشی رو زیاد میکنه
    که همین به نظرم به اندازه کافی تو این صنعت یک جهش رو به جلوئه

خیلی ریویو ها رو بررسی کردم ولی ایراد خاصی نتونستم ازش بگیرم
    این چیزایی هم که دوستان گفتن بیشتر به نظر من خرده گیری بود به جزئیات.
    اس 4 خیلی شبیه گوشی آرمانی من تو 2013 بود تا اس 3 تو 2012
    طراحی به نظر من دلنشین و فوق العادس و در رده ی خودش و با توجه به کارائیش شاید از کمپکت ترین اسمارتفونا و شاید گجت های دنیا باشه
    من تکسچر بدنه رو دوس دارم اما خب با توجه به بودجه ای که آدم خرج همچین گوشی میکنه مطمئنا کمتر از لمس و دیدنش لذت ببره معمولا توی کیس هست
    دوربین هم به نظرم عالی عمل کرده تو سمپلا.. البته به نوآوری های مثل نوکیا پیور ویو یا الترا پیکسل تو اچ تی سی وان احترام میذارم و یه گام رو به جلو میدونم
    صفحه نمایش که فوق العاد به نظر می رسه دقیقا از اون چیزایی میتونه باشه که آدم باید قبل از مرگ ببینه
    همه چی به نظر خوب میاد از چینش سابپیکسلا تا رنگای بهتر و قابلیت اداپت دیسپلی و...
    در کل بودن همچین صفحه نمایشی تو یه گوشیه کوچیکتر از اس 3 خودش یه کار فوق العادس
    با وجود باتری بیشتر و کلی سنسور تازه
    گوریلا گلس سه هم که من خیلی ازش خوندم همینطور یه ویدئو از غرفشون تو ces یا mwc که تو آزمایشات زنده ای که نشون میدادن و طبق گفته ی خودشون خبلی مقاوم تر از نسل قبله
    البته ریویو ها هم همینو میگفتن
    و خب چیپ اکتا که به نظر من استاندارد های جدیدی تو پردازش موبایل میاره و اینکه رم 2 گیگ بالاخره تو نسخه ی رسمی اومد

ریویو هایی هم که از تاچ ویز جدید دیدم به نظر خوب میاد و اون همه آپشنای جدید و نگه داشتن سادگی خاص اندروید و تاچ ویز خیلی خوبه
    همینطور قابلیت ایجاد طرح واسه ویبریشن
    و سایر قابلیت های ارتباطی که واقعا کامل به نظر میان و تعامل با سایر گوشی ها و وسیله ها رو بیشتر و راحت تر کرده

کیفیت به نظر راضی کننده میاد و من وسطش که آلمینیومی بی رنگه دوس دارم

در کل من چیز خاصی به نظرم نیومد که بخوام بگم یا ایراد خاصی بگیرم.
    امیدوارم تو سال جدید اوضاع مالی و اقتصادی اونقد خوب باشه که همه اونایی که دوس دارن بتونن بگیرن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در مقابل سایر گوشی های روز هم به نسبت طراحیه خوبی داره و اگه بهتر نباشه قابل قبول هست.
    البته من به شخصه طراحیش رو به سایر گوشی ها ترجیح میدم چون سادگیشو دوس دارم
    حتی این همه که از طراحیه آیفون میگن بیشتر به نظر من یه جور تلفیق سادگی و کیفیت ساخته.

خلاصه این نظر من بود
    البته من بیشترین علاقم تو سری گالکسی اس از همون بدو ورود از علاقه به صفحه نمایش شروع شد
    اما الان سری گالکسی خیلی چیزای بیشتری واسه عرضه داره و هرسال بهترین گوشی سال و قویترین اندروید بازار و پرفروش ترین اندرویدی میشه
    البته جدیدا رقبا هم فاصلشونو خیلی کم کردن که در آخر امیدوارم این رقابتا به نفع مشتری تموم شه
    من کلا بعد معرفی نوت که به نظرم یک محصول انقلابی بود بیشت تمایلم به سری نوت هست و پارسال وقتی اس 3 معرفی شد ترجیح دادم نوتم رو نگه دارم و صبر کنم واسه نوت دو
    اما اس 4 خیلی از وضعیت پارسال اس 3 و نوت1 جلوتره و فکر می کنم بخرمشو تا ظهور نوت 3 (عج) نگهش دارم
    Last edited by PersiAndroid; 29-03-2013 at 23:23.

4. 12 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Legacy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

حرف MHL رو کشیدی وسط، بنزین ریختی روم و آتیشم زدی! واقعاً الان همچین حسی دارم
    یکی از نادر دلایلی که من از گوشیهای سامسونگ بدم میاد همین کانکتورهای I/O بینهایت ضعیفش هست (که البته سامسونگ توی ضعف در این زمینه تنها نیست!)
    واقعاً اعصاب آدم خرد میشه که کلی پول میده اما بازم می بینه در مقابل، گوشیهای نوکیا همه ی کانکتورهای متنوع کاربردی و عالی مثل !!!HDMI & USB & TV Composite via 3.5mm headphone jack رو بطور مستقل دارند ولی سامسونگ فقط یک خروجی مزخرف تعبیه کرده که
    باید کلی دوباره پول بدی تا هیییییی ییی شاید یکی از آداپتورهای mhl که معلوم نیست اصلاً اصل باشه رو از زیر سنگ براش پیدا کنی! بقیه ی آداپتورهاش رو فقط توی خواب باید زیارت کنی...
    نمیدونم این چه سنت مسخره ایه که بعضی گوشی سازها از آیفون تقلید کورکورانه میکنن.

ممکنه بعضیها بگن بابا کمپوزیت میخوای چکار؟ ولی تا خودشون سروکارشون نیفته و دستشون توی حنا نمونه نمیفهمن چی میگم. برای یک نمونه ی کوچک برای من وجود کمپوزیت واجبه چون گوشی رو بعضاً به دیتاپروژکتور و تلویزیون crt وصل میکنم.
    واقعاً آدم متأسف میشه که توجه افراطی به طراحی باریک و شیک باعث شده از کاربردی بودن گوشیهای بعضی کمپانیها تا این حد کم بشه. این یک نمونش توی S3 که بیشتر مایه ی استهزا هست:

حالا مقایسه بشه با قدرت N900 عهد قاجار:

Last edited by Legacy's; 29-03-2013 at 23:39.

6. 5 کاربر از Legacy's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

گیم پد هم که به نظر عالی میاد!
    تو سایتش گفته بود که تا 6.3 اینچ م ساپورت می کنه که همه میگن به نظر با نوت 3 باشن
    به نظرم مهم‌ترین وسیله جانبیش همین دسته بود! خیلی وقته شایعه اش هم هست Apple هم داره روی یه همچین کنترلری برای iPhone کار میکنه. اینم جدیدترینش همین امروز!

بزرگترین مشکل بازیهای موبایل کنترلشونه. اگه واقعا اپل و سامسونگ این قضیه رو جدی بگیرن میتونن بازار کنسولهای دستی رو هم داغون کنن! مخصوصا با قدرت سخت افزاری که الان همین S4 و iPhone بعدی دارن. با Airplay و اون دستگاه HomeSync سامسونگ خیلی راحت میشه تصویر رو فرستاد از رو گوشی به تلویزیون و تجربه خیلی بهتری هم داشت...

بعید نیست اپل هم همچین چیزی بده بیرون، که امیدوارم همچین کاری بکنه چون باعث میشه بقیه هم جدی بیفتن دنبالش.

8. 3 کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

طبق گزارش برخی سایت ها گفته شده که فقط 30 درصد از اس 4 ها با چیپ اوکتا وارد بازار میشن!
    70 درصد دیگه با اسنپدارگون 600
    Samsung's eight-core processor will ship in 30 percent of Galaxy S4 handsets
    Chip falls victim to performance issues
    KOREAN PHONE MAKER Samsung's Exynos 5 Octa eight-core processor will ship on just 30 percent of Galaxy S4 handsets.Samsung has been keen to talk up the fact that its flagship Samsung Galaxy S4 handset, due to be released on 26 April, will be the first octo-core smartphone on the market thanks to the inclusion of its Exynos 5 Octa eight-core chip.However, Korean news outlet ETNews is reporting that just 30 percent of Samsung Galaxy S4 smartphones will ship with the eight-core chip, while 70 percent will ship with a Qualcomm Snapdragon 600 quad-core 1.9GHz chip instead.Samsung's LSI division, responsible for the eight-core CPU, is supposedly to blame. If certain industry sources are to be believed, the division has failed to fix performance issues in the Exynos 5 chip, which has also fallen victim to unspecified "design errors". Apparently because of these problems, 70 percent of the first 10 million Galaxy S4s sold will ship without the it.ETNews added that Samsung is working on resolving the issues but it's unclear when this will be finished. It's also unclear whether these problems will lead to Galaxy S4 delays in certain parts of the world, but Samsung has yet to confirm this.Of course, this isn't terrible news for Galaxy S4 buyers here in the UK, as Samsung has already revealed that we'll be getting the quad-core version anyway, due to the Exynos 5 Octa chip's lack of support for 4G connectivity. However it's bad news for other Galaxy S4 buyers around the globe who wanted to boast that they had the world's first eight-core smartphone - although, in reality, most won't notice much difference in processing power.We've contacted Samsung for comment, but have not heard back at the time of publication. µ
    Samsung Galaxy S4: Up to 70 percent will use Snapdragon 600 processor 70 percent of Samsung Galaxy S4s will use Qualcomm’s Snapdragon chipset, while Exynos 5 devices are reserved for Africa, Asia and Europe
    Around 70 percent of Samsung’s initial run of Galaxy S4 handsets will carry Qualcomm’s Snapdragon 600 processor, following alleged production issues with the company’s 8-core Exynos 5 Octa setup.The Galaxy S4 will be shipping in two varieties: one carrying Qualcomm’s Snapdragon 600, the other Samsung’s 8-core Exynos 5 Octa. Reports suggest Qualcomm’s chipset is more cost-effective and better equipped for LTE.Regions with limited LTE like Asia, Africa, and parts of Europe will receive the 8-core Exynos 5 version of the handset once it gets released in April, according to sources inside Korea.The UK is believed to be getting both the Snapdragon 600 and Exynos 5 Octa versions at some point, although Samsung has only confirmed the former so far.The Exynos 5 Octa chipset will enter mass production in Q2 this year, according to Samsung, meaning it’s likely to become more prevalent and widely available during Q3 2013.And if you’re worried about performance disparities between the two versions, you really shouldn’t be. Qualcomm’s Snapdragon 600 chipset has already been shown to be one of the fastest most power-efficient setups around.The Exynos 5 Octa has more cores than Qualcomm’s setup but that’s not what matters – it’s ARM’s big.LITTLE technology that will apparently set Samsung’s Exynos 5 apart from the crowd.The Exynos 5 Octa, thanks to ARM’s new architecture, is expected to be more power efficient than standard mobile processors. We’ve yet to put these claims to the test, but look forward to finding out how it performs soon.Interested in chips? Find out more about ARM, Qualcomm, and the Galaxy S4’s two chipsets in our interview with ARM’s lead mobile strategist, James Bruce. The Samsung Galaxy S4 is set for a UK release date in April.
    T
    he Samsung Galaxy S4 was set to become the first smartphone with an eight-core processor in the UK but now it looks like most of the world will be getting a quad-core offeringOnly 30 per cent of Samsung Galaxy S4 smartphones on launch will feature the new Exynos 5 Octa eight-core processor that Samsung hailed as being their most powerful mobile chip yet.Apparently the company has been unable to produce enough of the next-generation chips in time for the launch of the S4 and any delays in release would risk them losing ground to the HTC One and even Apple when they launch the next iPhone later this year.Instead the majority of handsets will be getting a still powerful 1.9GHz quad-core Snapdragon processor which had already been slated for the US market.While on a performance level it could be difficult to notice a real difference between the two, one of the main advantages with the new Exynos 5 Octa chip is its power-management abilities which will reportedly improve battery life.With Apple now looking to take even more market share with the iPhone 6, Samsung will no doubt be aiming to release an improved version of the S4 featuring the eight-core processor later in the year.
    اما من خوندم که چیپ اوکتا از 4g lte هم پشتیبانی میکنه
    Samsung Exynos 5 Octa does support LTE, so why isn't it in our Galaxy S4?Chip shortages to blame?
    Western variants of the S4 will 'only' pack a quad-core processorAt its Galaxy S4 launch event a couple of weeks back, Samsung somewhat glossed over the new handset's octo-core processor, despite it being a world-first for a smartphone. We would soon find out why.In the aftermath of the Broadway extravaganza, the company revealed that the US and UK, would miss out on the Exynos 5 Octa S4 and would have to settle for quad-core - albeit much improved quad-core.Most observers had assumed it was to ensure Brits and Yanks, among others, had a faster phone, but also access to the faster internet too, as the LTE version of the device runs a Qualcomm Snapdragon chip.However, in a post on its @SamsungExynos Twitter feed late on Thursday, the company confirmed that the new Exynos 5 does support LTE on all frequencies.The tweet reads: "Update: The Exynos 5 Octa supports LTE and all 20 bands." So what gives, Samsung?Supply shortage?Confirmation that LTE support is not a factor seems to suggest that its a supply issue preventing the Exynos 5 Octa going global on the S4 handset.This remains unconfirmed but would represent somewhat of a failure on Samsung's part to get all their ducks in row before the Galaxy S4 goes on sale on April 26.It does mean that an eight-core Galaxy S4 variant could potentially be rolled out once Samsung amps-up production of the processor, but the company is staying mum on that too.The perceived benefits of the Octa 5 processor are efficiency rather than speed. The tech is built on ARM's big.LITTLE framework, meaning there are four cores for handling the power-sapping activities and four for handling the phone's mundane tasks, which will result in smoother performance and better battery life.Octo-core? Quad-core? Does it matter to you? Let us know in the comments below.Via GSMArena
    Samsung confirms LTE support on the Exynos 5 Octa processor
    Through its Twitter account, Samsung confirmed that the Exynos 5 Octa processor is indeed fully capable of connecting to an LTE network. The Korean giant's latest silicon supports all LTE bands.
    This announcement essentially confirms that LTE connectivity was not a factor in Samsung's decision to offer the its Galaxy S4 flasghip with Qualcomm Snapdragon 600 and Exynos 5 Octa processor options. Instead, it is the latter's short supply, which leads to the current arrangement.The LTE capability of the Samsung Exynos 5 Octa doesn't guarantee that every Samsung Galaxy S4 sporting the chipset will be capable of 4G connectivity. Samsung is yet to comment further on this matter.Source | Via
    یعنی مدل9505 با چیپ اسنپدراگون فقط به خاطر کمبود چیپ اوکتاس... و اینکه اوکتا lte ساپورت نمی کنه بهونه بوده؟
    Last edited by PersiAndroid; 01-04-2013 at 10:24.

10. این کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

13 Samsung Galaxy S4 vs. Sony Xperia Z: When worlds collide

ضعف سونی مثل همیشه صفحه نمایش دوربین+قابلیت های نرم افزاری

12. 2 کاربر از adrenalin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ایران اگزینوس اکتاس
    هرچند هر دو رو توی ایران خواهیم دید

14. 2 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یا ابرفرض ٬ یعنی همون قضیه I9100 و I9100G و پاچه و پاچه بازی؟!
    اینطور که بوش میاد باید دنبال I9505 باشیم ٬ جز چین بقیه کشور هایی که ۹۵۰۰ هستن دولوپر خیلی مطرحی ندارن. یه حسی بهم میگه سامسونگ مدل اکتا رو هم رو کرد که خیلی کم نیاره از قضیه. پستی که رئوف گذاشت هم ..! قبل معرفی هم یه خبرایی بود که اکتا هنوز اونقدرا کامل نیست. خلاصه که بو داره قضیه. من همون ۹۵۰۵ رو ترجیح میدم.

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

اکتا، LTE ساپورت میکنه

در واقع تنها دلیل میتونه عدم توانایی در تولید انبوه باشه..

17. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال WOLF PACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان گوشی کی وارد ایران میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •