از سایت بازیخور خریدم.نمیدونم چه نسخه ایه اما کرک شامل 8 فایل زیپ که هر 8 تاشو از زیپ خارج کردنم و تو جای اصلی پیست کردم.کرک ریلودد بود . آخرین نسخه همه نرم افزارهای بالا رو نصب کردم. از کجا بدونم چه دایریکت ایکسی (چه نسخه ای) رو سیستمم نصبه؟
از سایت بازیخور خریدم.نمیدونم چه نسخه ایه اما کرک شامل 8 فایل زیپ که هر 8 تاشو از زیپ خارج کردنم و تو جای اصلی پیست کردم.کرک ریلودد بود . آخرین نسخه همه نرم افزارهای بالا رو نصب کردم. از کجا بدونم چه دایریکت ایکسی (چه نسخه ای) رو سیستمم نصبه؟
خدایی برین اینو امضا کنین تا ما dx 10 دارا هم بتونیم بازی کنیم دم همتون گررررررررررررررررررررررم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایی برین اینو امضا کنین تا ما dx 10 دارا هم بتونیم بازی کنیم دم همتون گررررررررررررررررررررررم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی کارت من که
GT210 DDR3 1 G هستش نمیکشه بازی رو ؟
بقیه مشخصات »
CPU :E5700
2G RAM
اصلا بازی رو هم نمیشه اجرا کرد باهاش ؟
این سایت که قند شکن میخواد
دوست عزیز کاش یه توضیح میدادی تو این سایت باید چیکنیم!
واسه این که بازی DX10 ساپورت بشه دوباره از اول باید ساخته بشه؟ کلا باید چه فرایندی رو طی کنه؟![]()
این سایت که قند شکن میخواد
دوست عزیز کاش یه توضیح میدادی تو این سایت باید چیکنیم!
واسه این که بازی DX10 ساپورت بشه دوباره از اول باید ساخته بشه؟ کلا باید چه فرایندی رو طی کنه؟![]()
از پست اول تاپیک کرک فیکس 2 رو دانلود کن
برای اطلاع از ورژن DirectX استارت رو باز کن و تایپ کن DxDiag بعد اینتر رو بزن ( اگه پیغام داد No رو بزن )
آره قند شکن میخواد. قسمت راست صفحه ای که باز شد اسم و فامیلی و ایمیل و اسم شهر وارد کن بعد ساین رو بزن. برا ساپورت دایرکت ایکس 10 لازم نیست بازی دوباره از اول ساخته بشه. چون کرایسیس 2 کاملا با 10 روان بود
کنسولا با ورژن dx9 کار میکنن پس ساختن یه پچ برای dx10 کار سختی نیست.
دوستان منتظر باشید امشب میخوام نتیجه تست فریم روی تنظیمات high و very high رو بزارم
سیستم مورد نظر برای تست توی امضام نوشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)