من توي جنگهاي صليبيه دو همين مشكل رو دارمچرا توي جنگ هاي صليبيه يك كسي دزدي نميكنه
من توي جنگهاي صليبيه دو همين مشكل رو دارمچرا توي جنگ هاي صليبيه يك كسي دزدي نميكنه
سلام دوستان
من ترینر جنگ های صلیبی شماره ی 2 رو می خوام فقط سالم باشه و تست شده باشه همین
با تشکر
بای
باید چهار تا ساختمون بسازینوشته شده توسط Nvidia
اولی:
زندان و دادگاه
دومی:
ساختمون تنبیهه کننده ها یا همون جلاد ها
سومی:
پاسبان یعنی جایی که یارو نگهبانی میده البته به تعداد لازم و مکان مناسب
چهارمی:
وسیله ای برای مجازات که بهترینشون همونی که طرف و میبنده به تخت دست و پاشو میکشه
اینایی که گفتم تو اون رده از ساختمون ها قرار دارن که پرنده های شکاری برایه مبارزه با موش ها هم تو اون رده هستم و با توجه به توضیحات فک کنم بتونی راحت پیداشون کنی ولی اگه باز مشکل داشتی بگو اسم لاتین شون و بگم
آموزش تصویری برای دستگیری دزدان
![]()
باید چهار تا ساختمون ساخت که تو عکس هر کدوم و با رنگ مشخص کردم
قرمز:
زندان و دادگاه = دزدانی که دستگیر شدن اونجا زندانی میشن و بعد از محاکمه حکم در مورد اونا صادر میشه
زرد:
ساختمون تنبیهه کننده ها یا همون جلاد ها = که وظیفه مجازات زندانی ها رو بر عهده دارن
صورتی:
نگهبانی = جایی که یارو نگهبانی میده و وقتی دزدی رو دید دستگیر و به زندان منتقل میکنه ای ساختمان را باید در جایه مناسب و به تعداد لازم بسازید بهترین جا برای ساختن کنار انبار غله و جایی که محل تجمع خانه هاست می باشد
سبز:
وسیله مجازات = وسیله ای که جلاد ها زندانی ها رو با این وسیله مجازات میکنن البته میتونه هر وسیله دیگه ای هم باشه ولی این که تو عکس بهتره چون هم زود کار طرف تموم می شه و برایه هر مجازات به اقتدار شما اضافه می شه و افرادی که به مجازات بوسیله این وسیله محکوم میشن بیشترن مثلا اگر شما بجاش قفس بسازید افراد کمی با این وسیله مجازات میشن و بعد از مدتی زندانی های شما روی هم جمع شده و باعث نارضایتی میشود
ولی اگه دوست دارشتین می تونین همش و بسازین![]()
*بهتر که سه ساختمان قرمز و زرد و سبز کنار هم ساخته شوند
سلام مارتين جان
اين جنگ هاي صليبي جديد هست؟؟؟
من تازه مرحله ي 29 رو مي خوام رد كنم بعدش مي رم براي درس خوندن انشالله اين بازي هم مي ره براي تابستون سال ديگه
با تشكر
باي
برای stronghold 2 هستشنوشته شده توسط vast_vision_office
برای درس خوندن هم برات ارزوی موفقیت دارم.
خيلي ممنون مارتين جان
اين بازي رو ما از گيم نت چند نفره بازي ميكرديم خيلي حالش بيشتر بود تا با كامپيوتر بازي كني
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)