والا رسما که من چیزی ندیدم اعلام شده باشه
اما اگر طبق روال باشه در مهر ماه یک نوبت دیگه قرعه کشی میشه
والا رسما که من چیزی ندیدم اعلام شده باشه
اما اگر طبق روال باشه در مهر ماه یک نوبت دیگه قرعه کشی میشه
Last edited by SNOW PATROL; 01-05-2014 at 21:30.
متاسفانه این بار هم قبول نشدم
هنوز ارادمو از دس ندادم و بازم شرکت میکنم تا بلاخره در بیاد![]()
دوستان میخواستم بدونم موقع ثبت نام به آی پی که گیر نمیدن؟
یعنی آی پی های ایران رو محدود نمیکنن یعنی تو قرعه کشی راه ندن!
بعد بهتر نیس از سری های بعدی به همون فامیلمون که اونجان بگم ثبت نام کنن؟![]()
تعداد ویزا بر اساس ملیت هست، حالا یه ایرانی از هر کجا که میخواد ثبت نام کنه.
بعدشم لزومی نداره که آمریکا بخواد این کار رو بکنه، از هر کسی خوشش نیاد بهش وبزا نمیده.
سلام دوستان
این ایمیل رو kcc واسم فرستاده، گفتم اگه ایمیلتون رو چک نکردید در جریان باشید...
This e-mail is addressed to any Diversity Visa 2015 (DV-2015) entrant who attempted to log into the Entrant Status Check (ESC) website on May 1, 2014. For a brief period on May 1, the ESC website experienced a technical problem. As a result, some people who logged into the site to check the status of their applications were shown the wrong information. If you logged into the ESC website on May 1 and saw a notice of selection that did not include your name, or if you saw a notice that you were not selected, you must re-check your status to find out whether or not you were selected.
You must see a notice that is addressed to you by name as proof of selection to process further in the DV-2015 program. We regret any confusion this technical problem may have caused.
Please note that the Kentucky Consular Center (KCC) will not send you unsolicited e-mail that includes your confirmation number or that asks you to provide any personal information. You must log into the ESC website to check your status. If you have further questions about the ESC website or the content of this e-mail, you may contact KCC by e-mail at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . The KCC telephone number is 606-526-7500 (7:30 a.m. until 4:00 p.m. EST).
سلام دوستان
اكتبر 2013 ثبت نام كردم ، نتيجه ش كي مياد دقيقا ؟
گفتن كه ارديبهشت 93
با عرض سلام و تشكر براي توضيحات مفيد و كاملي كه مطرح كرديد
من تقريبا ٥ ماه پيش وقت سفارت داشتم در ارمنستان و بعد از مصاحبه افسر مصاحبه كننده به من گفت كه بايد مدارك بيشتري در مورد اثبات ازدواجم به اونها ارايه دهم تا قبول كنند كه ازدواج من واقعي بوده و همچنين به من گفت كه هر چه زودتر مداركم را براشون بفرستم. برگه ابي را هم به من داد و در اون قسمت نقص مدارك ازدواج را تيك زد. منم ظرف مدت ٥ روز كلي عكس براشون فرستادم و ايميل زدن كه ميتوني كيس نامبرت رو از سايت چك كني.
شغل من فروشندگي است ولي خدمت سپاه بودم. الان تقريبا ٥ ماه گذشته و هيچ خبري نشده به سفارت هم كه ايميل ميزنم جواب ميدن كه از دست ما خارجه.
نگرانم كه چرا انقدر اين پروسه طول كشيده و چقدر ديگه بايد منتظر بمونم. اگه كسي ميتونه من را راهنمايي كنه. با تشكر
الان تو سایت سفارت زده بک گراند چک؟
من ارتش خدمت میکردم 5 ماه طول کشید، برادرم سپاه بود تقریبا 8 ماه.
نگران نباش، یه چیز روتین هست.
فرم I-134, Affidavit of Support :
فرمی به نام انگلیسی affidavit of support «قسم نامه پشتیبانی مالی» .
این فرم را باید یک نفر شهروند آمریکایی یا دارنده گرین کارت که توان مالی حمایت شما رو داشته باشد پر کند و برای شما بفرستد.
این فرم رایگان است و اگه بعد از پر کردن در دفاتر مخصوص ایالتی ثبت شود پولی گرفته نمیشود ولی چون اکثرا در سراسر ایالتها چند دفتر بیشتر ندارند معمولا ساپورت کننده ترجیح میدهد هزینه ثبت در دفاتر نوتاری رو بپذیرد. دفاتر نوتاری در حقیقت چیزی مثل دفاتر ثبت اسناد و تائید امضا هستند که اسپانسر شما باید بعد از پر کردن فرم ان را با مدارکی که در فرم اشاره شده به یکی از این دفاتر برده و امضا کند. بعد اسپانسر باید اصل
فرم را همراه کپی آخرین فرمهای مالیاتی خود (w2 و ۱۰۴۰ ) برای شما ارسال کند و شما فرمها را با خودتان باید به سفارت ببرید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by V E S T A; 19-07-2014 at 17:26. دليل: لینک
البته چیزی به نام دفاتر نوتاری نداریم، معمولا بانکی که حساب دارید این کار رو به صورت رایگان انجام میدهد، بقیه جاها مثل دفتر پست خصوصی، یا فروشگاه های بزرگ این کار رو در قبال 5 تا 10 دلار انجام میدهند.
Last edited by rozbeh85; 19-07-2014 at 17:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)