تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 146 اولاول ... 61213141516171819202666116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 1452

نام تاپيک: راهنمای خرید ابزارهای نجومی: تلسکوپ, دوربین دوچشمی و ...

حـــــرفـه ای Renjer Babi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Canes Venatici

پيش فرض

می گم به جای این همه بلغور کردن این همه حرف بهش یه هدیه می دادی :
    اوونم لینکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که هم راهنمای خرید تلسکوپ رو از ویژه نامه ی مجله نجوم "راهنمای آسمان 85 اسمش بود" کپی کرده که مال بابک امین تفرشیه هم این بچه جوابه همه ی سوالایی رو که کرده بود می گرفت
    ها ؟ بهتر نبود دوست خوبه من ؟
    سلام عزیزم خوبی؟
    به نظرم اول بهتره یه نفس عمیق بکشی بعد یه چند بار اسم این تاپیک رو بخونی.اونوقت باید متوجه بشی که این تاپیک در رابطه با حل مشکلات کاربران هست،من بازم از این مقاله ها دارم می خوای این تاپیک رو قفل کنم بعد این نوع مقاله ها رو بزارم اینجا تا همین جور نوشته ها رو بخونن، اینجوری بتر نیست؟؟؟؟؟؟

بعد بلغور حرف خیلی قشنگی نیست(نمیدونم شما کجا زندگی می کنی؟؟؟؟؟؟؟)
    شاید...........!

نکته بعدی:بهتره موقع پست دادن تمام نوشته هات رو در یک پست بدی با زیاد شدن پست همکار نمیشی(فکر کنم دنبال همچین چیزی هستی درسته؟)

قربانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Shaibow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من معذرت می خوام اخه تا 2 روز پیش تو آشیانه بودم " 1 فوروم هکه " اوونجا زیاد از این حرفا می زدیم ئ کلا با اینجا فرق داشت باشه دیگه تکرار نمی شه

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض 1 مقاله در مورده نصبه تلسکوپ

راستی 1 مقاله ی نصفه در مورده نصبه تلسکوپ هست که چند روزه دیگه کاملش می کنم
    نصب تلسکوپ :
    تلسکوپ از دو بخش مجزا تشکیل شده است :بخش اول مجومع اعضای مکانیکی است که اجزای توری تلسکوپ در مکان های نسبتا صحیح نگه می دارد و به آنها اجازه می دهد تنظیم و کانونی شوند . در این مورد هم بعد ها به امید خدا شاید مقاله ای دادم . اما اکنون با دقت بیشتری به بخش دوم تلسکوپ می پردازیم در این مقاله ما از عبارت نصب برای بخش دوم تلسکوپ استفاده می کنیم .
    ویژگی های اساسی یک نصب عبارتند از : 1-توانایی مخشاهده و پیدا کردن شی در آسمان تا حد امکان آسان و سریع 2- هنگامی که عدسی چشمی کانونی شده و سپس با دوربین ، نورسنج ، طیف نما ، و غیره جایگزین شود ، نصب باید شی را در دامنه ی دید خود نگه دارد 3- تلسکوپ را قادر سازد هنگامی که شی به علت چرخش زمین در آشمان حرکت می کند ، بل تناوب یک یا چند ساعت آن را دنبال کند 4- امکان دسترسی آسان به عدسی چشمی یل تجهیزات فرعی دیگر برای رصد کننده . تا حد قابل قبولی می توان به این هدف ها دست یافت . اما ، مثل هیشه ، با بهتر شدن عملکرد نصب قیمت ان به سرعت افزایش می یابد . برای یک تلسکوپ کوچک لازم است بر سر بعضی موضوعات توافق کنید . در غیر این صورت ، قیمت نصب چندین برابر هزینه ی تلسکوپ خواهد شد. کار اولیه با تلسکوپ های مادر ممکن است با دقت چند ثانیه ی قوسی و برای ردیابی اجسام بهتر از کسری از ثانیه قوسی بر ساعت است . اما نصب تلسکوپ هایی در گستره 0.2 تا 0.3 متر به ندرت کار اولیه ای بهتر از یک چهارم درجه ایجاد می کند و در مورد رد یابی هدایت نشده شاید 10 تا 20 ثانیه ی قوسی بر دقیقه باشد . طرح های بسیاری برای نصب تلسکوپ وجود دارد اما در دو دسته ی سمت ارتفاعی(که اجسام را بر حسب سمت و ارتفاع "مختصات سماوی هستند که برای اطلاعات بیشتر به کتاب کروی اسمارت یا مقاله های چند وقت بعد من مراجعه کنید"ردیابی میکنند) و استوایی (مختصاتی بر حسب بعد و میل که مریوط به استوای سماوی هستند ) قرار می گیرند . در ابتدا نصب استوایی را بررسی می کنیم .
    نصب استوایی : آسانترین راه برای رسیدن به هدف هاییی که ذکر شد انتخاب نصب استوایی برای تلسکوپ است . لوله ی تلسکوپ می تواند در دو محور عمو بر عم حرکت کمد . یکی از این محور ها موازی با محور چرخش زمین است. حرکت تلسکوپ حول این محور (محور قطبی) فقط زاویه ساعتی یا زاویه بعدی که رصد می شود را تغییر می دهد (تماما برای این مطالب به نجوم کروی اسمارت فصل 2 مراجعه شود چون توضیح این مطالب در حوصله ی این بحث نمی گنجد ) در حالی که حرکت محور دیگر (محور میلی ) تنها و تنها میل را تغییر می دهد . موقعیت تلسکوپ در مختصات زاوویه ی بعد (یا زاویه ساعتی ) و میل به راحتی با زاویه سنج های 360 درجه ای که به طور مناسبی بر روی محور ها نصب شده اند و به عنوان دوایر تنظیم کننده شناخته می شوند ، تعیین می گردد . چرحش زمین به وسیله ی یک موتو که تلسکوپ را حول محور قطبی با سرعت ثابت در 23 ساعت و 56 دقیقه از شرق به غرب می چرخاند ، خنثی می شود . این نکته هم باید توجه داشت با اینکه انواع بسیار زیادی از طرح استوایی مانند طرح آلمانی و یا انگلیسی اصلاح شده وجود دارد ولی به هر حال ، نیاز اولیه نصب این است که در مقابل تکان ها پایدار باشد . طرح های تک پایه و یا توضیع وزن غیر متعادل نظیر نصب های آلمانی و چنگالی و مشابه آن از این جنبه نسبت به طرح انگلیسی و طرح تصحیح شده ی انگلیسی ضعیفترند. به طور کلی میله های ضخیم تر با دوام تر و نصصب های سنگین تر مناسب تر می باشند.
    نصب سمت ارتفاعی :
    نصب سمتی ارتفاعی نیز تلسکوپ را قادر می سازد که حول دو محور عمود بر هم حرکت کند . اما در این حالت یکی از محور ها عمودی و دیگری افقی است . بنابر این روش تایین موقعیت تلسکوپ نسبت به نقطه ای در آسمان که در حال رصد شدن است ساده نیست . هیچ وسیله ای که تلسکوپ را قادر سازد جسم را ردیابی کند وجود نداردئ زایرا به حرکت حول دو محور با دو سرعت متفائت نیاز دارد . نصب سمتی ارتفاعی یک مزیت بزرگ دارد و آن این است که این نصب خیلی اسان تر ثابت می شود. وزن ان نصبت به طرح استوایی بیشتر است . بنابراین فشار در همه ی چهت ها یکسان می باشد . به عبارت دیگر با توجه به عملکرد خوب و پایداری نصب سمتی ارتفاعی می توان آن را با قیمت کمتری نسبت به استوایی خریداری کرد . این موضوع باعث شده که در بسیاری از تلسکوپ های اصلی از این نصب استفاده شود . قیمت موتور برای دو محور و رایانه ای برای کنترل آنها بیشتر از آن است که با کاهش هزینه ی نصب کلی آن جبران شود . تلسکوپ های کوچکتر در این قالب نمی گنجند . بنابراین معمولا نصب استوایی ترجیح داده می شود . به هر حال حتب برای تجهیزات کوچکتر یک نصب سمتی ارتفاعی که فاقد دایره های تنظیم کننده باشد دارای قیمت مناسب تری است . در بیشتر طرح های سمتی ارتفاعی نصب چنگالی محور قطبی در جهت سمت الراس قرار گرفته است .بنابراین لازم نیست در این باره صحبت زیادی بکنیم . یک نوع خاص از این نصب که به علت ارزان بودن و قابلیت حمل آن متداول شده نصب دابسونی می باشد .
    در این طرح از نوار های تفلونی به حنوان ماده ی حمل کننده استفاده می شود و موقعیت تلسکوپ به راختی تنظیم می گردد. کل نصب بر روی سکوی کم ارتفاع قرار داده شده است که با چرخش در سراسر سطح شیبدار اجرام سماوی را در مدت زمانی کوتاه دنبال می کند . بنابراین مشکل اصلی نصب سمتی ارتفاعی برطرف می شود یک مشکل دیگر در نصب سمتی ارتفاعی باقی می ماند . اگر جسم همچنان که در آسمان حرکت می کند دنبال شود صفحه ی تصویر نسبت ه تلسکوپ می چرخد . در وصایل بزرگ از چرخاننده های تصویر برای خنثی کردن این اثر استفاده می شود . اما در وسایل کوچک کابرد زیادی ندارد .
    نصب تلکوپ را خودتان انجام دهید:
    همانطور که امکان ساخت اجزای نوری تلسکوپ به خوبی یا بهتر از بسیاری از قطعات استاندارد تجاری وجود دارد افراد علاقخ مند و با تجربه می توانند نصب تلسکوپ را نیز خودشان انجام دهند به هر حال در مقایسه با تراش و صیقل دادن اجزای نوری که اصول ساخت آن از یک سازنده به سازنده ی دیگر تفاوت کمی دارد روش استانداردی برای ساخت وجود ندارد . هدف سازنده ی نصب باید برآوردن نیاز های ضروری آن باشد . با ارتباط برقرار کردن با انجمن های ستاره شناسی محلی و مطالعه ی مداوم مقالات چاپ شده در مجلات نجومی و ستاره شناسی طرح های متنوع زیای را بیابید و سرانجام طرحی را که با نیاز هایتوانایی ها تجهیزات و امکانات شما تناسب دارد را انتخاب کنید
    خوب دوستان ایم بخش اول این مقاله بود که میی شع گفت خلاصه ای از بخش 6 کتاب زیر بود که امید وارم خوب ترجمش کرده باشم البته کمی هم از کتاب های دیگه هم مخلوط داشت ولی خوب اگهع نظری دارین بدین این مقاله ادامه داره و پس فردا بخش دومش و 3 روز یعد بخش سومش رو براتون همین جا می زارم امید وارم که استفاده شو ببرین از همتون ممنون . راستی هرگوونه سوالی یا اشکال علمی داشتین به من بگین در اولین وقته آزادم براتون حل می کنم یه سری فرمول هم برای تلسکوپ هست که هم در این مقاله یه سری چیزا اضافه تر از مقاله ی راهنما ی خرید تلسکوپ می زارم امید وارم که استفاده کنید
    Telescope and techinques :
    an introduction to practical astronomy

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Canes Venatici

پيش فرض

من معذرت می خوام اخه تا 2 روز پیش تو آشیانه بودم " 1 فوروم هکه " اوونجا زیاد از این حرفا می زدیم ئ کلا با اینجا فرق داشت باشه دیگه تکرار نمی شه
    سلام
    این جا با بقیه فروم ها فرق داره،بهتره قوانین رو بخونی تا با این آشنا بشی.

ممنون از مقالت.

بهتره اول مقالت رو کامل کنی و بدون غلط املایی در صفحه اصلی انجمن به عنوان یک تاپیک مجزا ارسالش کنی،اینجوری کاربران بیشتری مقاله ها رو مطالعه می کنند.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ببخشید پیش بینی می کردم ولی می گم بخدا وقت کمی داشت ایشاالله اگه شد تا 4 شنبه هم اینو درست می کنم هم کاملش می کنم باز هم عذر می خوام تابستونه دیگه وقته ما هم از مدرسه گرفته تر

در آغاز فعالیت amir333hc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    من می خوام یک دوربین چشمی تا سقف 50000 تومان بخرم لطفا در مورد مارک و مشخصات مرا راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    من می خوام یک دوربین چشمی تا سقف 50000 تومان بخرم لطفا در مورد مارک و مشخصات مرا راهنمایی کنید
    سایته telescope.ir رو یه سر بزنی کاملا همه چی با همه قیمت هست
    ولی شما که آماتوری بهتره سکای واچر یه تلسکوپ شکستی یا دوربین 2 چشمیش رو بگیری هم جنس خوبه هم قیمت خوب البته من خیلی وارد به دوربین نیستم ولی نگه داری می خواد خفن ولی باهاش به ماه نگاه کردن فاز میده تو تهران فروشگاه اسمان شب رو بهت پیشنهاد می کنم البته نمی دونم که محموله ی جدیدش رسیده یا نه ولی اگه می خوای مشاوره هم می ده

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    سلام
    این قیمت برای یک ابزار نجومی کمه
    دوربین های 15 در 70 صا ایران 70 تومنه اگه اشتباه نکنم و با این وجود کیفیت مناسبی هم نداره
    شاید بتونید دوربین روسی از ناصر خسرو تهران با این قیمت ها تهیه کنید.
    ابزار شما باید حداقل بزرگنمایی 15 و قطر شیئی 60 داشته باشه تا مناسب کار نجومی بشه
    یک نوع دوربین تک چشمی باز هم روسی هست که فکر میکنم 25 تا 30 قیمت داشته باشه اونم میشه باهاش سر کرد
    اما همه اینها پایه لازم دارن
    فروشگاه آسمان شب یک تلسکوپ با قابلیت زوم داره با قیمت 52 تومن . اینم قابل قبوله پایه هم داره و امکان عکاسی

اما در کل حداقل ابزاری که بشه باهاش جدی رصد کرد دوربین 15 در 70 سلسترون یا نایت اسکای هست که اونم 130 140 تایی قیمت داره بدون پایه

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

يه دوربين دوچشمي ميخواستم بخرم يه راهنمايي ميخواستم
    بوجمم 100هزار تومن هستش
    مرسي

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Canes Venatici

پيش فرض

يه دوربين دوچشمي ميخواستم بخرم يه راهنمايي ميخواستم
    بوجمم 100هزار تومن هستش
    مرسي
    سلام
    25 تومن بزار رو پولت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیر.خیلی خوبه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •