تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 124 اولاول ... 61213141516171819202666116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 1234

نام تاپيک: تاپيك سوالات و مشكلات Smart TV Samsung

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام
    یه سوال خدمت دوستان با تجربه : ممنون میشم جواب بدین ;-)
    یه f6850 داریم دیروز پشت tv فلش بود واسه دراوردنش درایوش رو بستم و فلش رو از پشت tv کندم ، یهو tv قاطی کرد رنگاش قاطی کرد بهم ریخت همزمان یه جوریم هم میشد انگار آنتن به tv وصل نیست بد میگرفت و بعد دیگه کانلهای شبکه دیجیتال رو نمیگرفت یا یکی و میگرفت یکیو نمیگرفت بعد 5 مین خاموش بودن و از برق کشیدن درست شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    چــــــــــــــــــــــرا اینطوری شد ؟؟؟؟ کسی میدونه ؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده!! یه ال ای دی ua32es6950m دارم! نمیدونم چی شده یهو وای فای از کار افتاده!! دوستان کسی راه حلی بلده که دیگه نخوام ببرم پیش سرویس کار!! فکتوری ریست هم کردم حل نشد!!

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    یه سوال خدمت دوستان با تجربه : ممنون میشم جواب بدین ;-)
    یه f6850 داریم دیروز پشت tv فلش بود واسه دراوردنش درایوش رو بستم و فلش رو از پشت tv کندم ، یهو tv قاطی کرد رنگاش قاطی کرد بهم ریخت همزمان یه جوریم هم میشد انگار آنتن به tv وصل نیست بد میگرفت و بعد دیگه کانلهای شبکه دیجیتال رو نمیگرفت یا یکی و میگرفت یکیو نمیگرفت بعد 5 مین خاموش بودن و از برق کشیدن درست شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    چــــــــــــــــــــــرا اینطوری شد ؟؟؟؟ کسی میدونه ؟؟؟؟
    دوست عزیز
    زمانی که فلش را از تلویزیون جدا می کنید اول باید از قسمت منبع وارد شده ورودی فلش رفته و کلید tools روی کنترول را زده و فلش را بی خطر جدا کنید تا به سیستمتان صدمه وارد نشود

4. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shervin_aleta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

من موارد رو انجام دادم ولی منوی مخفی تغییری نکرد از کجا متوجه بشم که انلاک شده!؟گزینه ای روی صفحه میاد!؟

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
    ممنون میشم پاسخ بدید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوست عزیز
    زمانی که فلش را از تلویزیون جدا می کنید اول باید از قسمت منبع وارد شده ورودی فلش رفته و کلید tools روی کنترول را زده و فلش را بی خطر جدا کنید تا به سیستمتان صدمه وارد نشود
    ممنون
    نکته جالب اینجاست ک دقیقا همین کار رو انجام دادم با این حال اتفاقی که در بالا عرض کردم پیش اومد !!!!!!!!!!!!!!!!

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنون میشم پاسخ بدید

دوست عزیز
    برای آن دسته از کاربرانی که با F8000 ( و یا هر مدل دیگر که همراهش بلسترIR ) در پکیجشان است ، تعویض local_set به منطقه مورد نظر خود را خیلی سر راست است .
    1. دانلود فایل های WAV را از اینجا
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2. وارد کنید فایل FACTORY+3SPEED_inv.wav به داخل iTunes و یا هر دستگاهی دیگر که موسیقی پخش می کند) . ایجاد یک لیست پخش را تنها با این فایل در آن ، اطمینان حاصل شود که عملکرد حلقه خاموش است تا فایل فقط یک بار بازی کند. در properties این فایل در آیتونز ، به نوبه خود تنظیم صدا تنظیم تا 100٪ و اگر از کامپیوتر استفاده می کنید روشن کردن حجم صدا بر روی PC خود تا حد حداکثر .
    3. افزودن بلستر IRکه سامسونگ به راحتی با TV را به
    سوکت هدفون
    کامپیوتر تان و تراز کنید بلستر IR با گوشه پایین سمت راست از تلویزیونتان .
    4. باز کردن منوی سرویس بر روی تلویزیون با استفاده از کنترل از راه دور معمولی- قرار دادن تلویزیون در حالت استنبای ،دکمه های info > menu > mute > power را از روی کنترول فشارهید

5. اجرای FACTORY+3SPEED_inv.wav در iTunes . و یا هر وسیله ای که موسیقی پخش می کند صفحه نمایش تلویزیون باید چشمک بزند و به شما امکان وارد شدن را بدهد
    6. تلویزیون را به حالت استندبای برده ، دکمه های info > menu > mute > power را از روی کنترول را فشار دهید و سپس تغییر TV. درست است local_set در حال حاضر باید قابل ویرایش باشد.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنون
    نکته جالب اینجاست ک دقیقا همین کار رو انجام دادم با این حال اتفاقی که در بالا عرض کردم پیش اومد !!!!!!!!!!!!!!!!
    دوست عزیز

آیا در موقع خارج کردن فلش تلویزیون تکان شدید خورده؟ و یا اینکه ممکن است الکتریسیته ساکنی که از حرکت شما روی فرش ایجاد شده باعث این مشگل شده باشد مخصوصا وقتی که شما جوراب به پاداشته باشید و یا دمپایی ابری این باعث تخلیه بار الکتریکی می شود و شوک حاصله به دستگاههای الکترونیکی اثر گذار است وگرنه این مشگل نباید با قرار دادن و یا خارج کردن بی خطر از تلویزیون بوجود آید.

9. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوست عزیز

آیا در موقع خارج کردن فلش تلویزیون تکان شدید خورده؟ و یا اینکه ممکن است الکتریسیته ساکنی که از حرکت شما روی فرش ایجاد شده باعث این مشگل شده باشد مخصوصا وقتی که شما جوراب به پاداشته باشید و یا دمپایی ابری این باعث تخلیه بار الکتریکی می شود و شوک حاصله به دستگاههای الکترونیکی اثر گذار است وگرنه این مشگل نباید با قرار دادن و یا خارج کردن بی خطر از تلویزیون بوجود آید.

ممنون بابت پاسخگویی و پیگیری
    تکان شدید که نه ولی یه تکان کوچیکی خورد چون یه نمه سخت فلاش از پشت tv خارج شد ،
    میز tv، چوبی، رو زمین و سرامیک قرار داره و tv با براکت به میز نصب و منم رو سرامیک و زمین بدون دمپایی اقدام به خارج کردن فلاش کردم
    با این حال این اتفاق ، شوک الکتریسیته ساکن بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!
    شوک الکتریسیته ساکن اثر جدی دارد یا گذرا؟؟؟؟
    الان این اتفاق رو چه قسمتی از tv اثر گذار بوده ؟؟؟

با تشکر
    Last edited by shayan_x5x; 01-01-2014 at 14:30.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

مدل ال ای دی UA46ES6200R دارم
    دیروز ی کارتون با کیفیت 1080P دانلود کردم که حجمش حدود 990 مگ بود وقتی روی فلش گذاشتم به ال ای دی وصل کردم پخش نکرد در حالیکه همون کارتون رو با کیفیت 720P دانلود کردم ...پخش کرد
    کسی میدونه علتش چی میتونه باشه؟در حالیکه با توجه به ال ای دی بودن و فول اچ بودن اون می بایست این کیفیت رو هم پخش میکرد
    ممنون میشم راهنمایی کنید

12. این کاربر از bdsr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون بابت پاسخگویی و پیگیری
    تکان شدید که نه ولی یه تکان کوچیکی خورد چون یه نمه سخت فلاش از پشت tv خارج شد ،
    میز tv، چوبی، رو زمین و سرامیک قرار داره و tv با براکت به میز نصب و منم رو سرامیک و زمین بدون دمپایی اقدام به خارج کردن فلاش کردم
    با این حال این اتفاق ، شوک الکتریسیته ساکن بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!
    شوک الکتریسیته ساکن اثر جدی دارد یا گذرا؟؟؟؟
    الان این اتفاق رو چه قسمتی از tv اثر گذار بوده ؟؟؟

با تشکر
    در مدلهاي سري f8000 محل اتصال USB يه خورده نافرمه و فلش هم سخت جا مي خوره و هم سخت درميايد. خود من براي حل اين مشكل از كابل افزايش طول USB استفاده كردم و ديگه لازم نيست هي از پشت تلوزيون usb رو بكشي كه مشكل پيش بياد. قيمتش هم حدود 2 تا 4 هزار تومن هست.
    اميدوارم براي مين برد دستگاهتون مشكلي پيش نيومده باشه.
    يه زنگ به 8255 بزن و راهنمايي بگير.

14. 2 کاربر از masoodkhansari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •