تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 23 اولاول ... 6121314151617181920 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 228

نام تاپيک: بــازی‌های مــورد انتــظار ۲۰۱٣

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خب اینجوری که من الان متوجه شدم عنوانی که تا الان فکر می کردم قراره امشب یا فردا اعلام بشه اصلا تو لیست 50 تا حضور نداره!

عنوان Double Fine Adventure که اولین عنوان تیم شافر بعد از Grim Fandango هست که خودش هم نویسندگیش رو به عهده داره و هم مدیرش هست.
    ده تا کم گفتی!

هیچ لیستی کامل نمیتونه باشه. 100% نمیتونه باشه... ما نهایت زورمون رو میزنیم. بی عیب و نقص که نه, سعی میکنیم کم نقص ترین لیست رو در قالب 60 بازی آماده کنیم. از جمع کردن مهمترین عناوین شروع کنیم و به عناوین کم اهمیت تر برسیم. هر جوری هم که عمل کنیم بازم ممکنه یه چیزی جا بمونه... این فقط شامل ما نمیشه. همه جا هست.

حالا من اگه بیام قول بدم برای لیست سال بعد همچین اتفاقی نمیفته قطعا دروغگو محسوب میشم. حالا فرض کنیم من اون موقع نباشم... کس دیگه ای هم نمیتونه همچین حرفی رو بزنه.

2. 8 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

مسابقه ی بهترین صحبت در مورد بازی های هر شب کنسل شد ؟! : دی
    به نکته ی خوبی اشاره کردی : دی
    دیشب برنده رو وحید انتخاب کرد ، برنده دیشب شایان بود با این کامنت که نه از قوانین فیزیک تبعیت می کنه و نه از قوانین منطق و معلوم نیست دقیقا چیه : دی

شایان :‌ امیدوارم Valve و IceFrog کارشونو توی این نسخه به خوبی انجام داده باشند. ولی من فکر نمی‌کنم شاهکاری در این رابطه ببینیم.
    شایان : Relic یکی از سازندگان خلاق این صنعت هست. و این بازی هم قسمت دوم یک شاهکاره! ولی با وضعیتی که در حال حاضر THQ با اون مواجه هست، انتظار بالایی از این بازی ندارم.
    نتیجه اخلاقی : کلا شایان با دو شرکت Valve و Relic مشکل داره و اینا بهترین بازی های تاریخ رو هم بسازن باز شایان با بهونه کردن چیزایی مثل ناشر و یا کلا بدون دلیل خاصی ، این شرکت ها دیگه نمی تونن شاهکار بسازن و الان همه چی فقط در دست شرکت هایی مثل Rockstar هست!! : دی
    به خصوص Valve که کلا شایان هنوز در حال کفرورزی نسبت به اونه : دی
    ...

ده تا کم گفتی!

هیچ لیستی کامل نمیتونه باشه. 100% نمیتونه باشه... ما نهایت زورمون رو میزنیم. بی عیب و نقص که نه, سعی میکنیم کم نقص ترین لیست رو در قالب 60 بازی آماده کنیم. از جمع کردن مهمترین عناوین شروع کنیم و به عناوین کم اهمیت تر برسیم. هر جوری هم که عمل کنیم بازم ممکنه یه چیزی جا بمونه... این فقط شامل ما نمیشه. همه جا هست.

حالا من اگه بیام قول بدم برای لیست سال بعد همچین اتفاقی نمیفته قطعا دروغگو محسوب میشم. حالا فرض کنیم من اون موقع نباشم... کس دیگه ای هم نمیتونه همچین حرفی رو بزنه.
    بله ، کاملا قبول دارم این حرفو ... واقعا هر لیستی هم تهیه بشه باز میشه بهش خورده گرفت و کار تهیه لیست همیشه از اون مشاغل سخت بوده و هست!

البته این عنوان به نظرم بزرگتر از اون بود که توی 60 عنوان (من میگم توی 10 عنوان ) جایی براش پیدا نشه ، کلا ژانر ادونچر ژانر مظلومیه.
    Last edited by City 17; 23-01-2013 at 22:22. دليل: تبعیت!

4. 7 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

برداشتن ته اسم شركتشون زدن ادونچرز عاقبتش اين ميشه ديگه! من نميدونستم اين بازي جديده اسمشو ميشنيدم فكر ميكردم كالكشني چيزي باشه! وگرنه بازي ديگه‌ي همين استوديو The Cave تو ليست بود.

جالبه تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه ناشناخته ترين بازيها رو هم گذاشتن و من براي اينكه مبادا يه بازي از زير دستمون در بره چندباري چكش كردم هم خبري از اين بازي كه گفتي نيست!

ضمنا يكم بي انصافيه كه گفته بشه فقط بازيهاي پر سروصدا حضور دارن. الان مثلا ميگم بازيهايي مثل Survarium و Outlast و The Witness و اينا خيلي پرسروصدان؟

هركي تونست يه بازي شاخص ديگه غير اين بگه كه فراموش شده يه جايزه پيش من داره (اسپانسرم حامده :دي)
    Last edited by hosseincode2008; 23-01-2013 at 21:53.

6. 6 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

برداشتن ته اسم شركتشون زدن ادونچرز عاقبتش اين ميشه ديگه! من نميدونستم اين بازي جديده اسمشو ميشنيدم فكر ميكردم كالكشني چيزي باشه! وگرنه بازي ديگه‌ي همين استوديو The Cave تو ليست بود.

جالبه تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه ناشناخته ترين بازيها رو هم گذاشتن و من براي اينكه مبادا يه بازي از زير دستمون در بره چندباري چكش كردم هم خبري از اين بازي كه گفتي نيست
    دلیل انتخاب اسم شرکت روی بازی ، یکی به خاطر شباهت لوگوی شرکت با تم این بازیه و یکی دیگه به خاطر مشهورتر بودن اسم برای جذب توجه و طبیعتا بودجه بیشتر توی Kickstarter

+

اون پیج ویکی که لینک دادی رو ادیت کردم و این عنوان رو اضافه کردم که توی لیست های آیندگان این فقدان نباشه : دی

8. 5 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

10. 12 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

The Walking Dead: Season Two در رده ششم و بالاتر از بازی هایی مثل God of War: Ascension و Beyond: Two Souls !
    گفتنی است که حامد چندین بار پشت سر هم سکته کرد : )))))
    به قول مراد به اعتبار لیست اضافه شد

فقط هم من بهش بالا امتیاز ندادم و اون قدر امتیازای دیگه هم قاطع بودن که دیگه حرفی رو باقی نمی ذاره
    حامد باهات شرط می بندم آخر سال میانگین امتیازی بالاتر از God of War: Ascension بدست میاره

+

پیش بینی من برای 5 بازی که فردا این موقع دیگه مشخصه شدن:

5- Watch Dogs
    4- Metal Gear Solid: Ground Zeroes
    3- The Last of Us
    2- GTA V
    1- Bioshock: Infinite

اگه Bioshock: Infinite اول بشه یه جورایی به قشنگتر شدن و خاصتر شدن لیست کمک می کنه.
    همچنین به طور غیر رسمی هومان اعلام کرده که به 5 نفر از کسانی که به طور دقیق بتونن لیست 5 بازی برتر رو پیش بینی کنن جوایزی ارزنده تعلق می گیره : دی

12. 7 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

خوب ليست امروزم اومد....بر خلاف روزاي گذشته نظر خاصي ندارماز رتبه بازي محبوبمون هم در رتبه 8 راضي هستيم و از تمامي عزيزاني كه باعث رسيدن بازيمون به اين رتبه شدن كمال قدرداني رو دارم
    راستي بعدش نگين چون مراد با گيم پلي wd و beyond مشكل داشت كم دادا ....چون اينجوري كه ديدم نمراتي كه به هر دوشون دادم تو 50 درصد به بالا هست(تحويل بگير وحيدبه وقتش انتقاد مي كنيم به وقتش نمره مي ديم)

.

14. 7 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

جالبه تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه ناشناخته ترين بازيها رو هم گذاشتن و من براي اينكه مبادا يه بازي از زير دستمون در بره چندباري چكش كردم هم خبري از اين بازي كه گفتي نيست!

ضمنا يكم بي انصافيه كه گفته بشه فقط بازيهاي پر سروصدا حضور دارن. الان مثلا ميگم بازيهايي مثل Survarium و Outlast و The Witness و اينا خيلي پرسروصدان؟

هركي تونست يه بازي شاخص ديگه غير اين بگه كه فراموش شده يه جايزه پيش من داره (اسپانسرم حامده :دي)

Ni no Kuni: Wrath of the White Witch

پولم موند تو جیبم : دی

16. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امضام جُفت پا تو فِیسِ هر کی کمتر از 10 بهش داده و نزاشته اول بشه
    خوشحال شدم WD دیپورت شد از بین 5 تای اول ..

18. 2 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب یکمی به نظرات بقیه گیر بدیم
    ولی نه به شکل شایان به صورت ترول!

10 - StarCraft II: Heart of the Swarm

شایان : ببینم Blizzard دوباره میتونه شاهکار دیگری بده؟ اصلا مگه میشه از این استودیو انتظار شاهکار نداشت؟
    اوه شایان پس به بلیزارد هم اعتقاد داری. واجب شد یکمی اسفند برات دود کنیم که به جز راکستار به شرکت های دیگه هم فکر می کنی : دی

محمد : زیاد اهل بازیهای استراتژیک آنلاین نیستم، اما رو این بازی خیلی وقت گذاشتم، پول هم گذاشتم، البته ارزشش رو داشت، واقعا داشت.............
    سبک جدیدی که محمد اختراع کرد: استراتژی آنلاین یعنی یه چیزی میشه تو مایه های MMORTS !
    محمد جان تقریبا همه بازی های استراتژی به خصوص RTS بخش آنلاین عظیمی دارن : دی

آرمین : شب های بی خوابی دوباره شروع خواهد شد
    آرمین دوباره معتاد استارکرفت نشو که آخرش کارتون خواب میشی : دی

حامد : بلیزارد اون بلیزارد چند سال پیش نیست با توجه به مطالبی که بعد از انتشار دیابلو 3 خوندم انگیزم اندازه نیم نمره نسبت به سال قبل کمتر شده ولی خب مگه میشه انتظار کریگان رو نکشید
    چند سال پیش؟ : دی
    با این وجود فکر کنم دیابلو 3 دومین بازی پرفروش در بین تمام بازی های بلیزارد بودش.

مهدی : بازم بیلزارد با یک شاهکار دیگه که نشون داد واقعا بلده چطور بازی استراتژی بسازه... از همین الان بدون شک بهترین بازی استراتژیک سال معلومه دیگه : دی
    ئه مهدی یعنی این قدر معلومه؟
    بازی های دیگه مثل COH و Total War این وسط کشک که نیستن : دی
    کلا امسال رقابت توی این سبک به شدت نزدیکه...

9- Beyond: Two Souls

محسن : ديويد كيج، الن پيج و كوانتيك دريم، ديگه چي ميخوايد؟ مطمئنا اين هم يكي ديگر از بهترين انحصاري هايPS3 در 2013 هستش ... فکر اینکه جناب کیج چی تو سرش داره آدم رو دیوونه میکنه... جمله ای که من با اون تو تریلر E3 خیلی حال کردم: Tell them to leave me the f.u.c.k alone, because next time, I'll kill everyone.
    اگه به جز این سه تا ، رابرت دنیرو هم توی بازی بود دیگه خیلی عالی میشد : دی

حسین : از نگرش ديويد كيج نسبت به صنعت بازي خوشم مياد. اميدوارم بازم از اينجور بازيها ببينيم.
    چه نگرشی می تونه داشته باشه آیا؟

حامد : نمایش بازی بیشتر به شاهکار فارنهایت شباهت داشت پس ایا انتظار معنی دارد.؟
    آره حامد نباید منتظر بازی باشی مخصوصا با وجود قیمت بالای و کمرشکن بازی ها : دی

آرین : این عنوان شباهتی به بازی نداره! منم بیشتر به داستان و صحنه هایی که دَرِش رخ میده علاقه دارم!
    آرین تو هم؟! کدوم صحنه ها منظورته که دَرِش رخ میده؟

8-Dark Souls II

شایان : باز هم یک بازی هنری دیگر! این بازی همه چیزش یونیک هست و پتانسیل فوق‌العاده‌ای برای موفق شدن داره. امیدوارم تغییر کارگردان روی کیفیت اون تاثیری نذاره.
    همچنان شایان در حال امیدواریه: دی

آرمین : بازیی که همه محبوبیتش بخاطر سختیش بود ولی حالا قراره اسون بشه!
    منبع این خبر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست : دی

مراد : فضای بازی که کاملا منطبق با فضای ذهنی و تفکر من هست گیم پلی هم که غنیمتی هست در نسلی که همه سازنده ها به ساده سازی بازی ها و از بین بردن چالش در بازی ها روی آوردن.... با کمی بهبود در بعضی زمینه ها و وعده سرورهای اختصاصی برای آنلاین بازی این بازی رو میشه جزو معدود بازیهای جدیدی دونست که هنوز روح افسرده بازیهای سبک ژاپنی درش نهفتس و با کسی هم شوخی نداره
    مراد این روح افسرده بازی های ژاپنی که گفتی منو کاملا تحت تاثیر قرار داد
    امیدوارم این بازی به خاطر سختی زیاد تو روح کسی نکنه : دی

مسعود : گفتن قراره از نسخه اول سخت تر هم باشه و حسابی اشک گیمرها رو در بیاره.. خدا رحم کنه.
    به نظر می رسه منبع مسعود از آرمین معتبرتر باشه : دی
    در مورد شماره قبلی هم یادمه که می گفتی نسبت به Demon souls سختره. مسعود آخه این سختی بیشتر نسبت به قبل تا کی می تونه ادامه داشته باشه؟!

7- God of War: Ascension

محسن : در پس چهره ی این هیولای خشن کیست؟ زمانی که کریتوس آدم بود...
    کریتوس هم دل داره و آدمه. اینجوری باهاش صحبت نکن : دی

حامد : مثل این که خدایان دنیای گیم باز هوس کتک به سرشون زده
    نه اتفاقا این دفعه شاید خدایان دنیای گیم به فکر این باشن که از کتک خوردن و لت و پار شدن فرار کنن : دی

آرین : یک هـک اند اسلش فوق العاده!
    خوبه مثل Beyond دیگه به دنبال صحنه های بازی نیستی : دی

پدرام : مثل Gears of war برای 360 اینم از اون بازی هایی که میشه چشم بست و با خیال راحت خرید و لذت برد . یک شاهکار . یک انحصاری فوق قوی برای PS3 با داستانی فوق العاده غنی شخصیت پردازی های عالی و بعد فنی عالی.
    آره دیگه کلا کسانی مثل پدرام که از نظر مالی تامین هستن کلا همه بازی ها رو با هر قیمتی همون روز اول چشم بسته می گیرن : دی

6- The Walking Dead: Season Two

شایان : فکر نمیکنم که جای صحبت داشته باشه این بازی، نسخه‌ی اول به قدری موفق و احساسی بود که آدم رو با کاراکترهاش پیوند میداد!
    شایان ادونچر هم بازی می کنه؛ در این لحظه یه کف مرتب برای شایان بزنید : دی

حامد : یعنی بازم می خوای درو کنی؟
    با درو کردن اون شما مشکلی داری؟

مسعود : فصل اول رو هیچ جنبنده ای فکر نمی کرد بتونه بازی سال بشه ولی داستان خارخ العاده و نقش مهم تصمیمات گیمر در بازی اون رو تبدیل به یکی از بهترین های 2012 کرد. فقط میشه گفت راه خودت رو ادامه بده.
    مسعود همه جنبنده ها مگه فکر می کنن؟ : دی
    +
    باشه بهش میگم که حتما در اون مسیر قرار بگیره : دی

سعید : یک تجربه موفق از سری بازی هایی که از فیلم و سريال الهام گرفته میشوند. فصل قبلش عالی بود، امیدوارم بر خلاف سريالش، فصل دو بازیش قشنگتر باشه
    فصل دوم سریالش هم خیلی قشنگ و عالی بود
    فقط یه سری ها که از کشته شدن شخصیت های مورد علاقشون توی سریال ناراحت شدن از اون فصل ناراضی بودن : دی

20. 9 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •