تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 33 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 329

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2012-2013 | مرحله شانزده تیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

تبریک میگم به هواداران میلان(رئال و..؟)...هرچند اختلاف دو گل چندان عادلانه بنظر نمیاد اما میلان استحقاق این برد رو داشت.

ضعیفترین نمایشی بود که در لیگ قهرمانان از بارسا به یاد دارم در سالهای اخیر.
    برعکس گفته مزدک میرزایی این شکست چندان عجیب و غیر قابل باور نیست...کسانی که لالیگا رو دنبال کرده باشن میدونن بارسای این فصل در بازیهای خارج از خانه خوب نبوده و برای بردن تیمهای معمولی اسپانیا هم به زحمت افتاده بخصوص در هفته های اخیر...خوردن سه گل از سوسیداد در دقایق آخر و تساوی مقابل والنسیا که با خوش اقبالی بدست اومد نشون میده این تیم در ورزشگاه حریف آسیب پذیره و اون اقتدار گذشته رو نداره!

این باخت نتیجه تصمیمات نادرستیه که در ابتدای فصل گرفته شد....تیمی که نقاط ضعف خودش رو پوشش نده در بدترین موقعیت بهاش رو میپردازه! سال گذشته بارسلون در یک هفته از لیگ قهرمانان حذف شد و در ال کلاسیکو شکست خورد...نقش خط دفاعی و حتی گلر در این ناکامی ها کاملا مشهود بود! اما مدیران باشگاه راحت از کنار این مسئله گذشتن تا در این فصل هم بارها شاهد باز شدن دروازه روی کمترین فشار و موقعیتها باشیم.

نیمکت بارسا اصلا وزن لازم رو برای چنین بازی بزرگی نداشت..
    انتخاب یک سرمربی که شرایط جسمی نامطمئنی داره و ممکنه در لحظات حساس غائب باشه از ابتدا ریسک بزرگی بود... که منجر شد به حضور دستیار دستیار مربی فصل قبل! روی نیمکت و نهایتا ارائه یک بازی آشفته از بارسا.
    خیلی ها از دفاع میلان گفتن... بارسلون در سالهای گذشته بارها مقابل این نوع دفاع قرار گرفته و غیر از یکی دو مورد همیشه موفق بوده در رسیدن به دروازه حریف. در واقع همونقدر که میلان با انگیزه و کم اشتباه ظاهر شد, بارسا هم فاصله زیادی داشت با آمادگی و روزهای خوبش.
    اتفاقات این بازی بیش از همه نشون داد این تصور که فرقی نمیکنه کی روی نیمکت بارسلونا بشینه چقدر بی اساس و مضحکه.

+
    بحث در مورد داوری جدا از این واقعیته که در این بازی حق به حقدار رسید.
    در گیفی که گذاشتن بنظر میاد توپ بعد از برخورد به ساعد در جهت چرخش دست حرکت میکنه و به بواتنگ میرسه...هند بودنش جای بحث داره. اگر در محوطه جریمه اتفاق میافتاد ( برخورد توپ با "دستی که کاملا بالا رفته") الان نظر همه روی پنالتی بود, اینجا هم توپ بعد از برخورد جلوی پای گلزن میفته و...! ظاهرا هند گرفتن این موارد بیشتر به حساسیت صحنه بستگی داره و البته سلیقه شخصی داور! همونطور که دوستان گفتن بخاطر ابهام در قانون شاهد یک نوع تناقض و بی عدالتی هستیم در این مورد. جای شکرش باقیه این صحنه برای بارسا اتفاق نیفتاد وگرنه الان فقط در مورد داور, یوفا و..صحبت میشد.

پ.ن: در صحبت بارسایی ها چیزی جز قبول شکست و احترام به حریف دیده نمیشه.

میلان تیم بزرگیه و شایسته این برد بود , عده ای با بحثهای احساسی و نسنجیده فقط ارزشهای این تیم و بازی خوبش رو پایین میارن.
    پیروزی بر یک رقیب بی ریشه یا کمتر از معمولی! نمیتونه هیچ خوشحالی و افتخاری داشته باشه...در نهایت این نوع صحبتها و بی احترامی به حریف بعد از برد بجای اینکه باعث تحقیر طرف مقابل بشه به خود گوینده و تیمش برمیگرده.

ا درکل اگه به حرف آقای مازیار توجه میکردین متوجه میشدین که حرف بسیار عالی ای زد
    گفت که تو این بازی میلان با تکیه به اعتبارش تونست بازی را ببره ..... بالاخره یه فرقی باید بین یه تیم ریشه دار و دارای اعتبار با یه تیم دیگه باشه دیگه

حالا حالا ها مونده تا بارسلونا بتونه به يه تيم معمولي و نه خوب تبديل بشه....
    چند تا نكته مختصر :

1: بارسلونا به جز همون تيكي تاكا واقعا هيچ تاكتيك ديگه اي نداره و اگه تيمي بياد جلوش با تاكتيك درست و حسابي بازي كنه بازي رو ميبازه كه زياد از اين مدل بازي ها ديديم....

2: بارسلونا به جز تيكي تاكا ديگه هيچ تاكتيك ديگه اي رو قادر نيست اجرا كنه و حتي بازيكنان هم كه در سطح اول دنيا باشن نميتونن تاكتيك ديگه اي داشته باشن.....

3: وستاني كه ميگن ميلان فقط دفاع كرد برن بازيرو يه بار ديگه نگاه كنن علاوه بر دوگلي كه زد چند تا موقعيت ديگه از دست داد كه چند تاش فقط از بي تجربگي الشراوي بود و تصر كنيد اگه جاي الشراوي شوچنكو بود الان براي بارسلونا چه افتضاحي به بار اومده بود

4: بارسلونا علاوه بر اينكه چند ساله رو دور برد و به قول بعضي ها يه تيم تاريخ سازه محبوبيت آنچناني در بين مردم نداره و حتي مخالفانش خيلي خيلي خيلي بيشتر از طرفدارانشه.....

5: و در آخر اينكه اين بارسلونا ديگه آخر عمرشه و نزديك اون لحظه اي كه ديگه هيچ شكوهي نداشته باشه و دوباره تا سال هاي سال اسمي ازش نشنويم...
    تقدیم به دوستانی که همیشه بارسایی ها رو متهم میکنن به تعصب و بی منطق بودن.
    Last edited by Rastin.; 22-02-2013 at 22:48.

2. 7 کاربر از Rastin. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تبریک میگم به هواداران میلان(رئال و..؟)...هرچند اختلاف دو گل چندان عادلانه بنظر نمیاد اما میلان استحقاق این برد رو داشت.

ضعیفترین نمایشی بود که در لیگ قهرمانان از بارسا به یاد دارم در سالهای اخیر.
    برعکس گفته مزدک میرزایی این شکست چندان عجیب و غیر قابل باور نیست...کسانی که لالیگا رو دنبال کرده باشن میدونن بارسا در این فصل در بازیهای خارج از خانه خوب نبوده و برای بردن تیمهای معمولی اسپانیا هم به زحمت افتاده بخصوص در هفته های اخیر...خوردن سه گل از سوسیداد در دقایق آخر و تساوی مقابل والنسیا که با خوش اقبالی بدست اومد نشون میده این تیم در ورزشگاه حریف آسیب پذیره و اون اقتدار گذشته رو نداره!

این باخت نتیجه تصمیمات نادرستیه در ابتدای فصل گرفته شد....تیمی که نقاط ضعف خودش رو پوشش نده در بدترین موقعیت بهاش رو میپردازه! سال گذشته بارسلون در یک هفته از لیگ قهرمانان حذف شد و در ال کلاسیکو شکست خورد...نقش خط دفاعی و حتی گلر در این ناکامی ها کاملا مشهود بود! اما مدیران باشگاه راحت از کنار این مسئله گذشتن تا در این فصل هم بارها شاهد باز شدن دروازه روی کمترین فشار و موقعیتها باشیم.

نیمکت بارسا اصلا وزن لازم رو برای چنین بازی بزرگی نداشت..
    انتخاب یک سرمربی که شرایط جسمی نامطمئنی داره و ممکنه در لحظات حساس غائب باشه از ابتدا اشتباه بزرگی بود... که منجر شد به حضور دستیار دستیار مربی فصل قبل! روی نیمکت و نهایتا ارائه یک بازی آشفته از بارسا.
    خیلی ها از دفاع میلان گفتن... بارسلون در سالهای گذشته بارها مقابل این نوع دفاع قرار گرفته و غیر از یکی دو مورد همیشه موفق بوده در رسیدن به دروازه حریف. در واقع همونقدر که میلان با انگیزه و کم اشتباه ظاهر شد, بارسا هم فاصله زیادی داشت با آمادگی و روزهای خوبش.
    اتفاقات این بازی بیش از همه نشون داد این تصور که فرقی نمیکنه کی روی نیمکت بارسلونا بشینه چقدر بی اساس و مضحکه.

+
    بحث در مورد داوری جدا از این واقعیته که در این بازی حق به حقدار رسید.
    در گیفی که گذاشتن بنظر میاد توپ بعد از برخورد به ساعد در جهت چرخش دست حرکت میکنه و به بواتنگ میرسه...هند بودنش جای بحث داره. اگر در محوطه جریمه اتفاق میافتاد ( برخورد توپ با "دستهایی که کاملا بالا رفتن") الان نظر همه روی پنالتی بود, اینجا هم توپ بعد از برخورد جلوی پای گلزن میفته و...! ظاهرا هند گرفتن این موارد بیشتر به حساسیت صحنه بستگی داره و البته سلیقه شخصی داور! همونطور که دوستان گفتن بخاطر ابهام در قانون شاهد یک نوع تناقض و بی عدالتی هستیم در این مورد. جای شکرش باقیه این صحنه برای بارسا اتفاق نیفتاد وگرنه الان فقط در مورد داور, یوفا و..صحبت میشد.

میلان تیم بزرگیه و شایسته این برد بود , عده ای با بحثهای احساسی و نسنجیده فقط ارزشهای این تیم و بازی خوبش رو پایین میارن.
    پیروزی بر یک رقیب بی ریشه یا کمتر از معمولی! نمیتونه هیچ خوشحالی و افتخاری داشته باشه...در نهایت این نوع صحبتها و بی احترامی به حریف بعد از برد بجای اینکه باعث تحقیر طرف مقابل بشه به خود گوینده و تیمش برمیگرده.

تقدیم به دوستانی که همیشه بارسایی ها رو متهم میکنن به تعصب و بی منطق بودن.
    دوست عزیز درست متوجه نشدم منظورت چیه ؟! منظورتو از نقل قول کردن پست خودم متوجه نشدم !!!؟؟؟؟

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

1 شوت زده به دروازه حریف جای چیزی غیر از این رو باقی نمی ذاره..وگرنه...

--------

حالا کی گفته که بارسلونا حذف شده؟ به نظر من که هنوزم 30 -40 درصد شانس داره... خصوصا اگه تو بازی برگشت تو نیم ساعت اول یه گل بزنه این احتمال حتما هست.
    Last edited by malkemid; 22-02-2013 at 23:07.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

تيم معمولي تيميه كه تو 4 يا 5 سال ميدرخشه و ديگه ازش خبري نميشه و تيم خوب و موفق تيميه كه در طول مدت حضورش هميشه موفق ظاهر شده باشه و نه در 4 يا 5 سال شكوه پس بارسلونا ميشه معمولي.....شما تايخچه دوتا باشگاه درست و حسابي رو بخوني متوجه ميشي كه تيم موفق چه تيميه....
    چه تعریف جالبی برای "معمولی" بودن و نبودن تیم ها، بگذریم همون قهرمانی های رئال در اروپا که هم اکثرش چندین قهرمانی در بازه های کوتاه مدت بود. یعنی 5 قهرمانی بین سال های 1955 تا 1960 و 3 قهرمانی بین 1997 تا 2002. البته ریز که بشیم همه تیم ها همین بودن و به قول شما همگی معمولی بودن.

1: شما فرض رو بر اين بذار كه تمام مربيان سطح اول دنيا بخوان به سبك ميلان يا چلسي جلوي بارسلونا بازي كنن اونوقت متوجه ميشي تيم ضعيف كدوم تيميه در اون صورته كه بارسلونا در مسابقات ليگ قهرمانان حتي يه برد هم نميتونه داشته باشه.....

2: اگه من فبول كنم كه تيكي تاكا يه فلسفه ست پس بايد از شما بخوام كه روي همين تيكي تاكا چند تا تاكتيك نام ببريد تا دليلي بر درست بودنه حرفتون باشه.. در ضمن 7 8 سال نه و 4 5 سال....

4 : همين ميلاني كه ميبينيد در دوره اوج خودش همه تيم هارو لوله ميكرد ولي هيچ وقت اون تنفر و اين تعداد مخالفاني كه الان بارسلونا داره رو نداره و خب هميشه هم تيم دوست داشتني بوده از اين دست تيم ها زياده... ولي مشكل اين تيم بارسا وداشتن تعداد بسيار زيادي مخالف ( الان هر تيم با براسلونا بازي داره طرفدار هاي تيم هاي ديگه از تيم مقابل بارسلونا حمايت ميكنن) از سبك بازي اين تيمه و كلا سبكي كه خيلي طرفدار نداره يه جور سبك نا عادلانه حساب ميشه......

5: اين تو بميري از اون تو بميري ها نيست...
    1. خب واضحه که اون وقت بارسا فوتبالش رو تغییر می ده. اگه اینطور بشه، اگه اونطور بشه و ... . دنیا رو نمیشه به اینطور دید. شما واقعیت رو ببینید، اگه ادعا دارید که بارسا یک برد هم نیاورده، خب بحث دیگه ای است ولی در دنیای واقعی که ما به سر می بریم بارسا در سطح اول دنیا تیم بسیار موفقی بوده در این سال ها.

2. تاکتیک ها نام برندی نیستند، نحوه فوتبال بازی کردن هستند. اگه قرار باشه تغییری در بازی بارسا مشاهده بشه باز هم بارسا تیکی تاکا بازی می کنه. شما بارسای 2005 رو با بارسای الان مقایسه کنید، هر دو تیکی تاکا هستند ولی زمین تا آسمون متفاوت.

نکته: شما دوران رایکارد رو فراموش کردید مثل اینکه. از فصل 2005-2006 تا حالا بارسا 3 بار قهرمان اروپا شده، 6 بار از 7 بار رو به نیمه نهایی رسیده، در 8 سال قبل هم 5 بار قهرمان اسپانیا شده. بارسا در این مدت بهترین تیم دنیا بوده چه شما خوشتون بیاد و چه نیاد!

4. این نظر شماست. مقایسه تعداد طرفدارهای ضد بارسا و میلان اون زمان در تخصص من نیست و ادعایی هم نکردم، شما ادعا دارید خب حتما خبر دارید.

5. بنده قدرت پیشگویی آینده رو مثل شما ندارم متاسفانه ولی حرف های شما بسیار آشناست و مشابهش رو بارها در گذشته شنیدیم.

موفق باشی د.

6. 8 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

تيم معمولي تيميه كه تو 4 يا 5 سال ميدرخشه و ديگه ازش خبري نميشه و تيم خوب و موفق تيميه كه در طول مدت حضورش هميشه موفق ظاهر شده باشه و نه در 4 يا 5 سال شكوه پس بارسلونا ميشه معمولي....

خب دوست عزیز مگه الان بارسا گم شده یا رفته دسته دو داره توپ میزنه؟ خبری نیست؟ توی همون نیم فصل اول قهرمانی لیگش رو تقریبا قطعی کرد توی کوپا خوب ظاهر شده وسه شنه با رئال بازی داره تنها نکته منفیش باخت 2.0 مقابل میلان بوده که بازی برگشتش هنوز مونده
    اگه اینجوری بخوایم تگاه کنیم نشد که
    چند فصل پیش بارسا سه گانه گرفت و چند فصل پشت سر هم قهرمان لالیگا شد در حالی که رئال توی cl هم قهرمان نمیشد خب اون موقع باید میگفتیم رئال معمولیه ؟ موقع باخت های 5.0 و 6.2 باید میگفتیم رئال معمولیه؟ یا لیورپول یه تیم معمولیه؟ لیور با مثلا با یه تیم انگلیسی ته جدولی مساویه؟ خیلی وقته لیورپول موفق نشده اما هرگز کسی اون رو یه تیم معمولی صدا نکرده حالا چه برسه به بارسا ...
    به این میگن دوران افت و دوران اوج نه معولی یا خوب بودن

1: شما فرض رو بر اين بذار كه تمام مربيان سطح اول دنيا بخوان به سبك ميلان يا چلسي جلوي بارسلونا بازي كنن اونوقت متوجه ميشي تيم ضعيف كدوم تيميه در اون صورته كه بارسلونا در مسابقات ليگ قهرمانان حتي يه برد هم نميتونه داشته باشه.....

خب اگه قرار بود اینطور بشه مطمئنا بارسا سبک بازیش رو عوض میکرد و به راحتی اجازه نمیداد که با دفاع بسته قهرمانی و موفقیت رو ازش بگیرن
    هرچند تیکی تاکا خیلی وقت هاهم جلوی دفاع بسته جواب میده کی میتونه جز بارسا تو محوطه جریمه حریف دوتا دوتا یک دو کنه؟

2: اگه من فبول كنم كه تيكي تاكا يه فلسفه ست پس بايد از شما بخوام كه روي همين تيكي تاكا چند تا تاكتيك نام ببريد تا دليلي بر درست بودنه حرفتون باشه.. در ضمن 7 8 سال نه و 4 5 سال....

شما اگه بازی های بارسا رو دیده باشی متوجه میشی که بارسا به چه شکل هایی بازی کرده در قالب همین تیکی تاکا
    بارها شده با 3 پاس به محوطه جریمه حریف رسیده بارها روی پاس های کوتاه بارها روی پاس عمقی بلند و وو....

4 : همين ميلاني كه ميبينيد در دوره اوج خودش همه تيم هارو لوله ميكرد
    داری میگی در زمان اوجش خب پس الان میلانم معمولیه دیگه؟ چون تو اوج نیس

ولي هيچ وقت اون تنفر و اين تعداد مخالفاني كه الان بارسلونا داره رو نداره و خب هميشه هم تيم دوست داشتني بوده از اين دست تيم ها زياده... ولي مشكل اين تيم بارسا وداشتن تعداد بسيار زيادي مخالف ( الان هر تيم با براسلونا بازي داره طرفدار هاي تيم هاي ديگه از تيم مقابل بارسلونا حمايت ميكنن) از سبك بازي اين تيمه و كلا سبكي كه خيلي طرفدار نداره يه جور سبك نا عادلانه حساب ميشه......

مطمئنا سبکی که طرفدار نداره توی دو تا یورو ویک جام جهانی قهرمان نمیشه و اینقدر اسمش در نمیره
    آرسنال هم یه زمانی تیکی تاکا بازی میکرد چطور اون مخالف نداشت و بارسا داره؟
    اگرم طرفدار های رئال یا دیگر تیم ها از این سبک متنفر هستن پس طرفدار های اسپانیا هم همه بارسایی هستن
    جالبه واقعا شما به سبک بازی بارسا میگی ناعادلانه اما دفاع های لایه ای و 10 نفره رو میگی تاکتیک
    [/QUOTE]

دوران اوج و دوران افت مربوط به تيمي ميشه كه 5 سال رو اوجه 2 سال افت ميكنه دوباره 4 سال مياد رو اوج بعدش مثلا 3 سال افت ميكنه نه بارسلونايي كه 50 سال رو افته بعد مياد 4 سال بره رو اوج پس اين اسمش اوج و افت نيست بلكه اين يه هواييه كه مياد و ميره ....

1: همونطور كه من و دوستان ديگه و خود شما ميدونيد بارسا به جز اين شيوه ديگه شيوه ديگه اي رو نميتونه اعمال كنه يعني كلا بارسلونا فقط بلده پاس بده و تيكي تاكا كنه و ديگه هيچ مدل تاكتيكي نميتونه انجام بده پس اگه اونطوري كه من گفتم همه تيم ها مثل ميلان و اينتر و چلسي با نظم بازي كنن بارسلونا به جز شكسن راه ديگه اي نداره....

2: با سه پاس به موطه جريمه رسيدن كه نشد تاكتيك برادر من شما يه نگاه به تعريف تاكتيك بنداز....

4: دوست محترم ايني كه شما و من درباره ميلان داريم ميگيم دوران طلاييه ميلانه نه دوران اوج به دليل اينكه ميلان چندين ساله كه در دوران اوجه و در اين بين يه چند سالي افت داشته....

داشتن طرفدار براي يك تيم و محبوبيت اون در سطح جهان كلا ربطي به برد چند باره يك جام نداره همين ليور پول و آرسنالي كه مثال زدين در قرن 21 چند تا جام برنده شدن؟؟؟ ولي آيا طرفدار ندارن يا از محبوبيتشون كم شده؟؟!!!!

همين ميلان مگه نرفت دسته 2 بازي كرد ولي همچنان محبوبيتش رو داشت....

اولا كه چندين پست قبل تر گفتم كه ميلان اصلا به طور كامل دفاع نكرد و حمله اي زيادي داشت و بارسا واقعا شانس آورد كه ميلان يه مهاجم دست اول با تجربه نداره.....

در مورد شيوه ناعادلانه بازي 2 تا تفكر وجود داره كه نظر شخصي من رو دوميه:
    1: چه سبك بازي چلسي و چه سبك بازي بارسلونا يه نوع تفكر مربيان و هيچ مشكلي نداره.
    2: هر دوسبك مشكل دار هستند و ناعادلانه هستن چرا كه وقتي تيمي به سبك بارسلونا جلوي شما بازي ميكنه شما هم بايد به صورت نا عادلانه اي بازي كنيد تا برنده از بازي خارج بشيد.....

اينم بگم من نه رئالي هستن و نه ميلاني يه موقع سوئ تفاهم پيش نياد
    Last edited by h-blade; 22-02-2013 at 23:33.

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

چه تعریف جالبی برای "معمولی" بودن و نبودن تیم ها، بگذریم همون قهرمانی های رئال در اروپا که هم اکثرش چندین قهرمانی در بازه های کوتاه مدت بود. یعنی 5 قهرمانی بین سال های 1955 تا 1960 و 3 قهرمانی بین 1997 تا 2002. البته ریز که بشیم همه تیم ها همین بودن و به قول شما همگی معمولی بودن.
    .
    این نشون میده که موقعی که خیلی تیمها که الان ادعا دارن صحبتشون نبود، رئال تو چه سطحی بود. تیم ریشه دار مفهومش اینه.

9. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

همونطور كه من و دوستان ديگه و خود شما ميدونيد بارسا به جز اين شيوه ديگه شيوه ديگه اي رو نميتونه اعمال كنه يعني كلا بارسلونا فقط بلده پاس بده و تيكي تاكا كنه و ديگه هيچ مدل تاكتيكي نميتونه انجام بده پس اگه اونطوري كه من گفتم همه تيم ها مثل ميلان و اينتر و چلسي با نظم بازي كنن بارسلونا به جز شكسن راه ديگه اي نداره....
    اگه گواردیولا بیاد اینا رو بخونه قطعا مربی گری رو کنار میذاره میره همون سرویس مدرسش میشه
    ایضا گمون کنم مسی و اینیستا و ژاوی و پویول و بوسکتس و ... فوتبال رو کنار میذاشتن!

داشتن طرفدار براي يك تيم و محبوبيت اون در سطح جهان كلا ربطي به برد چند باره يك جام نداره همين ليور پول و آرسنالي كه مثال زدين در قرن 21 چند تا جام برنده شدن؟؟؟ ولي آيا طرفدار ندارن يا از محبوبيتشون كم شده؟؟!!!!

همين ميلان مگه نرفت دسته 2 بازي كرد ولي همچنان محبوبيتش رو داشت....
    فکر کنم این تیم اونقدر محبوبیت داشت که به خاطرش میخواستن یه کشور جدید تاسیس کنن و به نظر من هنوزم همون قدر محبوبیت رو داره

شما ایران رو نگاه نکن که اکثرا (مخصوصا تلویزیون) حزب باد تشریف دارن

+
    تمام قسمتهای دیگه این پست هم جواب دارن و دوستان دیگه هم بهتر از من بلد هستن ولی من فقط میخواستم بگم
    گاهی اوقات بهتره بعضی پست ها بدون جواب بمونه (به دلایل مختلف)
    همین

11. 3 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اگه گواردیولا بیاد اینا رو بخونه قطعا مربی گری رو کنار میذاره میره همون سرویس مدرسش میشه
    ایضا گمون کنم مسی و اینیستا و ژاوی و پویول و بوسکتس و ... فوتبال رو کنار میذاشتن!

فکر کنم این تیم اونقدر محبوبیت داشت که به خاطرش میخواستن یه کشور جدید تاسیس کنن و به نظر من هنوزم همون قدر محبوبیت رو داره

شما ایران رو نگاه نکن که اکثرا (مخصوصا تلویزیون) حزب باد تشریف دارن

+
    تمام قسمتهای دیگه این پست هم جواب دارن و دوستان دیگه هم بهتر از من بلد هستن ولی من فقط میخواستم بگم
    گاهی اوقات بهتره بعضی پست ها بدون جواب بمونه (به دلایل مختلف)
    همین

دوست عزیز کی گفته به خاطر محبوبیت تیم می خواستن یه کشور جدید تاسیس کنن؟! کشور مگه موسسه آموزشیه که همینطوری تاسیس بشه؟

دقیقا بر عکس بوده. می خواستن مستقل بشن و این تیم رو در رده ورزش و اینها سمبل جدایی خواهی خودشون قرار دادن.

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عزیز منظور منم همون بود

بحث سر محبوبیت و اهمیت تیم بارسا بود نه استقلال کاتالونیا یا کشور جدید و ...

14. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

عزیز منظور منم همون بود

بحث سر محبوبیت و اهمیت تیم بارسا بود نه استقلال کاتالونیا یا کشور جدید و ...
    شما یه بار دیگه جمله ای که نوشتی رو بخون ببین همین معنی رو می داد؟!

--------------

دوستان یه سوال...تو قرعه کشی مرحله بعد هم امکان اینکه تیمهای هموطن به هم بخورن وجود نداره؟ یا امکانش هست؟

16. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •