بله میشه!
اگه خودتون اضافه کنین گارانتیش میپره،واسه همون باید بدین نمایندگی واستون اضافه کنه.
بله میشه!
اگه خودتون اضافه کنین گارانتیش میپره،واسه همون باید بدین نمایندگی واستون اضافه کنه.
تا اونجایی که من دیدم سخت افزار ge40 خیلی از z510 بهتره،چون اون corei5 ه ولی ge40 سی پی یوش corei7 ه!گرافیکشم همینطور!
صفحه نمایشش هم این به ازای 14 اینچ خیلی پیکسلش بیشتر از اون به ازای 15 اینچه!
ولی در کل بدنه ی ge40 پلاستکیه ولی اون به نظر فلزی بود.
درضمن ge40 نور صفحه کلید نداره ولی z510 نور صفحه کلید داره.(طبق اطلاعات موجود تو آل دیجیتال)
در کل بستگی به خودتون داره و نیازتون!
جالبه!اونایی که این لپ تاپ رو دارن جواب نمیدن،من که این لپ تاپ رو ندارم اونقدر تحقیق کردم که تو این کار خبره شدم.![]()
البته 510 هم i7 داره هم i5 من مدل i7 شو می خواستم، در مورد پیکسلا به نکته ی خیلی خوبی اشاره کردین من اصلا در نظر نگرفته بودم تفاوت ابعاد صفحه نمایش این دو تا رو و فک می کردم تفاوت شون جزئیه... مرسی![]()
بله درسته اخه هر کس گرفته دیگه حوصلش نمیشه برگرده به این تایپک و جواب بده خودم هم گرفتم و ازش راضی هستم البته سرعت هاردش کمه که یک اس اس دی گذاشتم روش
سلام
درایورهای ویندوز 8.1 رو از چه سایتی دانلود کنم؟( msi cx61 ) سایت msi لینک درایورها رو نداره.
بله دیگه!اونطوریه!
میشه شما بگین صدای فنش چطوره؟زیاد صدا نمیده؟
سرعت هارد هم با ssd حل میشه!
چند خریدین؟
میشه چند تا عکس اینا بگیرین بذارین؟
![]()
بله صدا فنش اصلا مشخص نیست مگه بری داخل بازی یا خودت فعالش کنی اون موقع هم تازه انگار کول پد داری
با هارد اس اس دی که گذاشتم روش 3650 شد
عکس از چیا همه جا عکسش هست فقط کافیه سرچ بزنید
سرچ بزن همش هست چون msi روی ویندوز 8.1 خیلی مانور داده مثلا برای ge60 لینکه زیر بودش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by iammhk128; 28-04-2014 at 14:14.
با تشکر از شما
برای دانلود درایور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به سایت مایکروسافت متصل میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)