تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین برند لپ تاپ از نظر شما؟؟

راي دهنده
132. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Lenovo

46 34.85%
  • Asus

49 37.12%
  • Acer

8 6.06%
  • Sony

21 15.91%
  • Hp

24 18.18%
Multiple Choice Poll.
صفحه 16 از 23 اولاول ... 6121314151617181920 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 224

نام تاپيک: لپ تاپ تا 3 میلیون تومن برای بازی

پروفشنال animsprite's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست بزرگوار من شما اشتباهت اینه که فکر میکنی فقط ایجاد کننده تاپیک سوال داره. درحالیکه خیلی ها که همین الان میخوان لپ تاپ بخرن میان مطالب دوستانی مثل شما رو مطالعه میکنند و احتمالا در تصمیم گیریشون خیلی موثر باشه. حتی شاید عضو فروم هم نباشند و یا اگر هم باشند نظری ندند و فقط مطالعه کنند. واسه همین اگه به قضیه اینجوری نگاه کنی میبینی که خیلی هم بد نیست.
    جالبه من اشتباه میکنم یا تو که با مشاوره اشتباهت عامل اصلی بر هم زذن تاپیکی و حاضر نیستی به اشتباهت اقرار کنی من فکر میکنم که شما تاپیک رو تا اینجا کشوندی حالا نمیدونم چرا دست بردار نیستی من نمیدونم -این که میایی اشتباه نظر میدی و به گفته خودت سایرین تماشا میکنند و از روی گفته های منو شما تصمیم گیری میکنند رو خوب اومدی بستگی داره تو تاپیک در مورد یه چیز درست بحث میشه یا نه که مردم بتونند تصمیم درست رو بگیرن وشما هم هی اسرار دارین نمن نمیدونم -به هر حال پشت دستمو داغ میکنم که با شما حرفی نداشته باشم

آخر فروم باز RAMINET's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خب دیگه گیر ندین به هم !!
    منم توی اسفند احتمالا یا سونی f23efx بگیرم یا msi ge70
    الانم دارم تحقیق میکنم
    فقط یه سوال اینکه من هدفم زیاد بازی نیست اما برای کارای گرافیکی و آتلیه که دارم و نرم افزارهای فوتوشاپ و افترافکت میخوام گرافیک خوب باشه
    اما نمیدونم توی اجرای برنامه های گرافیکی مثل مواردی که نام بردم چی بیشتر نقش موثر داره؟ خوده کارت گرافیگ؟ سی پی یو؟ رم؟ کش؟
    کسی میتونه راهنماییم کنه؟
    و اینکه نیازه که بخاطر گرافیک بالای msi و رم بیشترش نسبت به 4 سونی برم سراغ msi?

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

الانم دارم تحقیق میکنم
    فقط یه سوال اینکه من هدفم زیاد بازی نیست اما برای کارای گرافیکی و آتلیه که دارم و نرم افزارهای فوتوشاپ و افترافکت میخوام گرافیک خوب باشه
    اما نمیدونم توی اجرای برنامه های گرافیکی مثل مواردی که نام بردم چی بیشتر نقش موثر داره؟ خوده کارت گرافیگ؟ سی پی یو؟ رم؟ کش؟
    و اینکه نیازه که بخاطر گرافیک بالای msi و رم بیشترش نسبت به 4 سونی برم سراغ msi?
    شما از نظر من با توجه به كارت بهتره سوني بگيري چون نسبتا در اين موارد و مخصوصا كيفيت ساخت بهتر از MSI هسنش و ديگر اينكه MSI GE 70 مخصوص گيم طراحي شده و فكر نكنم به درد شما بخوره

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

الانم دارم تحقیق میکنم
    سلام
    لطفا سوال هاتو توی تاپیکهای مربوطه مطرح کن. به هرحال خلاصه بگم که فتوشاپ و امثالهم بیشتر از پردازنده کار میشند تا کارت گرافیک هرچند کارت گرافیک هم تاثیر خودشو داره . لذا در وحله اول باید پردازنده قویتر رو در اولویت قرار بدین. کش هم توی پردازنده های قویتر معمولا بیشتره. پردازنده های اینتل مخصوصا core i7 ها تو این زمینه خیلی خوبن. بعدش مقدار رم و سرعت اون مهمه مثلا برای بازکردن یه فایل تصویری سنگین امکان زیاد داره بالای 4 گیگ رم نیاز داشته باشی. لذا رمی بالاتر از 6 گیگ پیشنهاد میشه. هرچند هر لپ تاپی هم که بخری به راحتی میتونی رمشو هم بعدا زیادتر کنی. مثلا برای باز کردن عکسی با رزولوشن تقریبی 9000 در 11000 پیکسل با کیفیت 300dpi (اسکن یه پوستر تقریبا 2 متر در 90 سانتی) در فتوشاپ ، رم 4 گیگ جواب نمی داد اما لپ تاپ با رم 6 گیگ جواب داد. برای کارت گرافیکی هم هرچند کارتهای گرافیکی خاص رندرینگ و 3d وجود داره مثل سری های quadro nvidia اما قیمتشون خیلی بالاست و صرف نداره و ثانیا تو لپ تاپ ها تو این رده از کارتها حق انتخاب زیادی نداری. به نظرم یه کارت گرافیک nvidia 640m یا 540m معمول هم جواب کاراتو میده.
    اما یه چیزی رو هم فراموش کردی و اونم اندازه تصویر و کیفیت اونه که تو طراحی و ادیت تصاویر خیلی مهمه مخصوصا کیفیت رنگها و طبیعی بودن رنگها. معمولا برای اینکارا از لپ تاپ های با صفحه 17 اینچ به بالا استفاده میکنند مگر اینکه بخواین با وصل کردن لپ تاپ به یه مانیتور حرفه ای که از قبل دارین در هنگام انجام کارهای گرافیکی از تصویر بزرگتر و با کیفیت استفاده کنید که اونوقت اندازه و کیفیت تصویر لپ تاپ خیلی براتون تعیین کننده نیست.
    خوبه خلاصه گفتم !!

5. این کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز RAMINET's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

parsicola دمت گرم توضیحات مفیدی دادی ممنونم
    راستش تفاوت قیمت سونی f23 و msi ge70 حدود 300 بیشتر نیست واسه همین تصمیم گرفتم توی همین چند روز یدونه msi ge70 بگیرم که هم 17.3 اینچ است هم گرافیک و رم بالایی داره فقط یه سوال کوچیک دیگه برام مونده عزیزان:
    سونی صفحه براق داره اما msi مات داره ! بعضی ها میگن مات بودن جالب نیست و رنگ ها و تصاویر رو خوب نشون نمیده و یجووریه ! من تجربه نداشتم از نزدیک ! اما سونی دارم الان راضی بودم تا حالا
    کسی میتونه در این زمینه یکم راهنماییم کنه؟

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

parsicola دمت گرم توضیحات مفیدی دادی ممنونم
    راستش تفاوت قیمت سونی f23 و msi ge70 حدود 300 بیشتر نیست واسه همین تصمیم گرفتم توی همین چند روز یدونه msi ge70 بگیرم که هم 17.3 اینچ است هم گرافیک و رم بالایی داره فقط یه سوال کوچیک دیگه برام مونده عزیزان:
    سونی صفحه براق داره اما msi مات داره ! بعضی ها میگن مات بودن جالب نیست و رنگ ها و تصاویر رو خوب نشون نمیده و یجووریه ! من تجربه نداشتم از نزدیک ! اما سونی دارم الان راضی بودم تا حالا
    کسی میتونه در این زمینه یکم راهنماییم کنه؟
    سلام
    من که همچین مطلبی رو نشنیدم که تصویر مات بدتر از براقه. اصولا صفحه های براق یه حس کاذب بهتر بودن تصویر رو به شما القاء میکنه چون با نعکاس نور اطراف به نظر تصویر براقتری دارند اما درکل کیفیت خوبی ندارند چون معمولا انعکاس همه چی از جمله عکس کله خودتو هم موقع کار روی تصویر میبینی !. از فروشندگان مشاوره نخواه که چرت و پرت جواب میدن. به هرحال من تصویر لپ تاپ های سونی رو ندید قبول دارم اما کیفیت تصویر این msi هم خوبه. مهمترین چیز برای شما طبیعی بودن رنگهاست و اینکه خوب کالیبره بشه و بهترین کار اینه که یه تصویر رو که رنگهاشو دقیق میشناسی همزمان توی هردو صفحه ببینی و مقایسه کنی. چیز دیگه ای به عقلم نمیرسه. دوستان دیگه شاید بهتر بتونن نظر بدن.
    Last edited by parsicola; 23-01-2013 at 14:34.

داره خودمونی میشه masoudmoosavy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

داداش Parsicola جان چه حوصله خري داري جون داداش هر كامنتت كمتر از 10 خط ني
    سلام به همه
    من داشتم تاپیک رو می خوندم با این حرف شما از خنده مردم

9. این کاربر از masoudmoosavy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

داداش نگفتم بخندي كه ديدم اين دوستمون مياد خودشو ميكشه مام بش تيكه انداختيم اما حالا شما هم خنديدي نوش جونت

داره خودمونی میشه masoudmoosavy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

12

داداش Parsicola جان چه حوصله خري داري جون داداش هر كامنتت كمتر از 10 خط ني
    شما هم درست میگی استاد گلم ادبیات ما انسانها واکنشیه به ادبیات طرف مقابل ! هرچند نوشتار نمیتونه احساس آدمو درست بیان کنه وگرنه من اصلا نخواستم به این دوستمون بتوپم و همهچی به شوخیه وگرنه اگه ناراحت شده من ازش عذر میخوام. اونم نظرشو داد البته مثل شما که میخوای نظر یکیو رد کنی به جای دلیل آوردن از روشهای ادبیات انگیزی مثل مردم از خنده ، ... استفاده میکنند. همچین میگن مردم از خنده که آدم فکر میکنه در مورد سیاه بودن ماست صحبت کرده!
    من عدد و رقمو قبول ندارم برادر من . نتیجه عملی مهمه وگرنه هروقت بری سایت انویدیا یا AMD وقتی یه محصول جدید معرفی میکنند میگند دوبرابر سری قبلی سرعتشه ، 6 برابر کوفتشه !! زیاد با اعداد سعی نکن دلیل بیاری بلکه نتیجه نهائی تعداد فریم در بازیه. حتما خودتم میتونی یه لپ تاپ مخصوص گیم رو با یه PC با کانفیگ مساوی رو تست کنی و ببینی در عمل چقدر اختلاف فریم دارند. اگر هم اختلافی باشه اونقدری نیست ر که داری از خنده میمیری. شاید هم اختلاف برعکس باشه. . عدد و رقمو ولش کن استاد. خوبه خودتم قبول داری که تخصصی در جمع کردن PC و یا حداقل تعهدی وجود نداره و نتیجه اونی نمیشه که هزینه کردی! لذا هزینه ش هم احتمالا بالاتره و ثانیا شاید قدرتش بالاتر نشه و یا زیاد نشه و بجاش صاحب وسیله ای بشی که درنهایت از خریدش پشیمون بشی.
    به هرحال ممنون از نظرت
    مردم از خنده

من می خواستم لپ تاب بگیرم کلا پشیمون شدم با همون pc حال میکنیم
    ولی pc از لحاظ کیفیت و قیمت از لپ تاب بهتره
    لپ تاب از همه لحاظ از pc بهتره
    میگم عجب تاپیک پر ملاتی شدا خدا دوست داره
    یه چیزی بهت بگم اونم اینه که قیمتها پایین نمیاد اینو مطمئن باش من در مسائل سیاسی و اقتصادی استادم مطمئن باش بالا بره پایین نمیاد
    Last edited by masoudmoosavy; 23-01-2013 at 16:00.

داره خودمونی میشه ShinGo1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

لپ تاپ واسه گیم می خواید فقط alienware مال dell یه سرچ بزنید همه چیز دستتون میاد
    با سطر اخورتونم کاملا موافقم قیمتها دیگه هیچ وقت پائین نمیاد

13. این کاربر از ShinGo1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •