شما هم درست میگی استاد گلم

ادبیات ما انسانها واکنشیه به ادبیات طرف مقابل ! هرچند نوشتار نمیتونه احساس آدمو درست بیان کنه وگرنه من اصلا نخواستم به این دوستمون بتوپم و همهچی به شوخیه وگرنه اگه ناراحت شده من ازش عذر میخوام. اونم نظرشو داد البته مثل شما که میخوای نظر یکیو رد کنی به جای دلیل آوردن از روشهای ادبیات انگیزی مثل مردم از خنده ، ... استفاده میکنند. همچین میگن مردم از خنده که آدم فکر میکنه در مورد سیاه بودن ماست صحبت کرده!
من عدد و رقمو قبول ندارم برادر من . نتیجه عملی مهمه وگرنه هروقت بری سایت انویدیا یا AMD وقتی یه محصول جدید معرفی میکنند میگند دوبرابر سری قبلی سرعتشه ، 6 برابر کوفتشه !! زیاد با اعداد سعی نکن دلیل بیاری بلکه نتیجه نهائی تعداد فریم در بازیه. حتما خودتم میتونی یه لپ تاپ مخصوص گیم رو با یه PC با کانفیگ مساوی رو تست کنی و ببینی در عمل چقدر اختلاف فریم دارند. اگر هم اختلافی باشه اونقدری نیست ر که داری از خنده میمیری. شاید هم اختلاف برعکس باشه.

. عدد و رقمو ولش کن استاد. خوبه خودتم قبول داری که تخصصی در جمع کردن PC و یا حداقل تعهدی وجود نداره و نتیجه اونی نمیشه که هزینه کردی! لذا هزینه ش هم احتمالا بالاتره و ثانیا شاید قدرتش بالاتر نشه و یا زیاد نشه و بجاش صاحب وسیله ای بشی که درنهایت از خریدش پشیمون بشی.
به هرحال ممنون از نظرت