سلام.
آیا دادن شماره تلفن یا ایمیل در پستها مجاز می باشد؟؟؟
سلام.
آیا دادن شماره تلفن یا ایمیل در پستها مجاز می باشد؟؟؟
سلام
آیدی های مختلف خودتون رو که از روی تنظیمات کاربری قسمت ویرایش جزییات میتونید اضافه کنید که تو هر پستی که میدین این آیدی ها زیر اسمتون هست شماره تلفن شخصی هم فکر میکنم جزو همون حریم پروفایل
خودتون باشه ولی درباره ایمیل یا شماره شخص دیگه یا شرکت و ارگان ، مرکز دولتی یا فروشگاها ... خود من معمولا تو spoiler قرارشون میدم یعنی محتوای قسمتی که مربوط به شماره تلفن و ایمیل هست رو مخفی
میکنم هر کس نیاز داشته باشه اون قسمت رو باز میکنه تا حالا هم ندیدم این پست ها حذف شه![]()
قرار دادن شماره تلفن شخصی در پست های انجمن برخلاف قواعد فعالیت در انجمن هاست
چون ممکنه باعث ایجاد مزاحمت شده و در اون حالت انجمن مسئولیتی در قبال تماس های دریافتی نخواهد داشت.
مرسی.
ممنون از شما![]()
سلام
من میخوام از یه پست توی یه انجمن نقل قول بگیرم بذارم توی یه انجمن دیگه میشه؟؟
چجوری؟؟
ممنون
سلام
نقل قول از پستی که میخواین بگیرین
بعد نقل قول رو کپی کنید تو قسمت جواب دادن به این بحث هر انجمنی که میخواین ... فقط باید اون نقل قول رو کپی کنید
من RSS کلی سایت رو دارم می خوام بدونم میشه برای بخش های مختلف سایت مثل فوتبال داخلی هم RSS داشت؟
همچنین میتونید از گزینه زیر برای نقل قول استفاده کنید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
خب همونجور که rss کلی سایت رو دارین برای بخش های مختلف هم میتونید rss رو داشته باشین از قسمت تنظیمات بروزری که استفاده میکنید میشه rss صفحه رو ببینید
اینو یادم رفت جلو هر انجمن یه علامت RSS هست اونو هم میتونید بزنید :
Last edited by V E S T A; 06-01-2013 at 23:13.
متشکر اینکار رو کردم اما خودتون چک کنید مثلاً برای انجمن فوتبال داخلی کامل نمایش داده نمیشه.انگاری اون تاپیکهایی که لحظه ای آپ میشن مثل پرسپولیس و استقلال فیدشون نمایش داده نمیشه
تو فید کلی هم مورد بالا نمایش داده نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)