مجددا میرسیم به کسری خان 2003
سلام دوباره به تو یار قدیمی
سلام به تو هوادار قدیمی
بریم سر اصل مطلب؟
ما برای اصل مطلب اینجاییم اصلا
1. اول از همه بگو فال شب یلدات چی بود. معنیش چی میشه، آیا حضرت حافظ کارش درست بود؟
فال که نبود ؛ صرفا برای ادای دین به سنت یلدا یه غزلی خوندیم
محتوای مخفی: غزل
پیامش هم اینه که گذشته ها گذشته و نمیشه تغییر داد گذشته رو .
2. یه سوال مدیریتی: چند نفر رو تا حالا بن کردی، یا اخطار دادی؟
بن کردن که کار ما نیست؛
اخطار رو هم تعداد دقیقی ندارم ولی معمولا برای اخطار دادن خیلی صبر میکنم .
3. دیدی کسی که تازه دکتر شده، وقتی یه مریضی میمیره ناراحت میشه اما کم کم این حس رو از دست میده، بخاطر تکرار این اتفاق، الان حذف پست کاربران و به خصوص دوستات، برای تو اینجوری شده؟ یعنی راحت دکمه ی حذف رو میزنی؟!
درسته که در مثل مناقشه نیست ولی مغالطه که هست( اشاره به مثال و قیاست
)
من برای حفظ نظم انجمن ، راحت تر از هرچیزی دستم روی دکمه ی حذف میره ( این به معنی بی اهمیت دونستن پستهای کاربران نیست ابدا ) ؛ اما خط قرمز من در انجمن نظمه و نداشتن حاشیه .
4. جز این انجمن، جای دیگه ای هم فعالیت جدی داری؟ کجا، چه فعالیتی...
نه اصلا ؛ بیشتر وقت من توی اینترنت توی انجمن خودمون میگذره
5. تا حالا شده کسی تو پیغام خصوصی، بخاطر اعمال قانونی که کردی، بهت توهین کنه؟ چند بار، چطور جواب دادی، اصلاً شده از مدیریت خسته بشی و بخوای بکشی کنار؟
آره ؛ زیاد
اگر علت خواسته باشن توضیح مبدم بهشون و سعی میکنم قانعشون کنم ؛ اگر هم قانع نشدند ارجاعشون میدم به انجمن انتقادات و پیشنهادات و یا مدیران بالادست .
اما اینکه به خاطر این مسائل خسته بشم و کنار بکشم نه تا حالا پیش نیومده ؛ ولی از اونجاییکه من شدیدا به دوره ای بودن مدیریت معتقدم ترجیح میدم بعد از اتمام مدت مشخص مدیریتم جام رو به کاربران دیگه بدم .
6. چقدر سعی کردی که بعد از مدیر شدنت، فاصله ای بین دوستات که تا دیروز هم رده بودین، با خودت نیفته، اینکه دیدشون نسبت به تو عوض نشه؟
من تلاش خودم رو در تنظیم روابط !انجام دادم ؛ حالا اینکه چقدر موفق بودم رو باید از دوستانم بپرسیم
7. مشکلات مدیر بودنت اینجا چی هست؟ تو زمینه ی رابطت با دیگران. چه تاثیری گذاشته که ناراحتی/خوشحالی؟
من مشکل خاصی ندارم چون چهارچوب فعالیتها مشخص شده هست تقریبا و فکر هم نمیکنم این قضیه تاثیری در رابطه ی من بادیگران گذاشته باشه ( حداقل از طرف من ) /