تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 39 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 389

نام تاپيک: .: صندلی داغ انجمن ورزش :. >> با حضور kasra_khan2003 ناظر انجمن فوتبال خارجی

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مجددا میرسیم به کسری خان 2003

سلام دوباره به تو یار قدیمی

سلام به تو هوادار قدیمی

بریم سر اصل مطلب؟

ما برای اصل مطلب اینجاییم اصلا

1. اول از همه بگو فال شب یلدات چی بود. معنیش چی میشه، آیا حضرت حافظ کارش درست بود؟

فال که نبود ؛ صرفا برای ادای دین به سنت یلدا یه غزلی خوندیم

محتوای مخفی: غزل 

گر ز دست زلف مشکینت خطایی رفت، رفت

ور ز هندوی شما بر ما جفایی رفت، رفت
    برق عشق ار خرمن پشمینه پوشی سوخت، سوخت
    جور شاه کامران گر بر گدایی رفت، رفت
    در طریقت رنجش خاطر نباشد مِی بیار
    هر کُدورت را که بینی چون صفایی رفت، رفت
    عشقبازی را تحمل باید ای دل! پای دار
    گر ملالی بود بود و گر خطایی رفت، رفت
    گر دلی از غمزهٔ دلدار باری بُرد، بُرد
    ور میان جان و جانان ماجرایی رفت، رفت
    از سخن چینان ملالت‌ها پدید آمد؛ ولی
    گر میان همنشینان ناسزایی رفت، رفت
    عیب حافظ گو مکن واعظ، که رفت از خانقاه
    پای آزادی چه بندی گر به جایی رفت، رفت

پیامش هم اینه که گذشته ها گذشته و نمیشه تغییر داد گذشته رو .

2. یه سوال مدیریتی: چند نفر رو تا حالا بن کردی، یا اخطار دادی؟

بن کردن که کار ما نیست ؛

اخطار رو هم تعداد دقیقی ندارم ولی معمولا برای اخطار دادن خیلی صبر میکنم .

3. دیدی کسی که تازه دکتر شده، وقتی یه مریضی میمیره ناراحت میشه اما کم کم این حس رو از دست میده، بخاطر تکرار این اتفاق، الان حذف پست کاربران و به خصوص دوستات، برای تو اینجوری شده؟ یعنی راحت دکمه ی حذف رو میزنی؟!

درسته که در مثل مناقشه نیست ولی مغالطه که هست ( اشاره به مثال و قیاست )

من برای حفظ نظم انجمن ، راحت تر از هرچیزی دستم روی دکمه ی حذف میره ( این به معنی بی اهمیت دونستن پستهای کاربران نیست ابدا ) ؛ اما خط قرمز من در انجمن نظمه و نداشتن حاشیه .

4. جز این انجمن، جای دیگه ای هم فعالیت جدی داری؟ کجا، چه فعالیتی...

نه اصلا ؛ بیشتر وقت من توی اینترنت توی انجمن خودمون میگذره

5. تا حالا شده کسی تو پیغام خصوصی، بخاطر اعمال قانونی که کردی، بهت توهین کنه؟ چند بار، چطور جواب دادی، اصلاً شده از مدیریت خسته بشی و بخوای بکشی کنار؟

آره ؛ زیاد

اگر علت خواسته باشن توضیح مبدم بهشون و سعی میکنم قانعشون کنم ؛ اگر هم قانع نشدند ارجاعشون میدم به انجمن انتقادات و پیشنهادات و یا مدیران بالادست .

اما اینکه به خاطر این مسائل خسته بشم و کنار بکشم نه تا حالا پیش نیومده ؛ ولی از اونجاییکه من شدیدا به دوره ای بودن مدیریت معتقدم ترجیح میدم بعد از اتمام مدت مشخص مدیریتم جام رو به کاربران دیگه بدم .

6. چقدر سعی کردی که بعد از مدیر شدنت، فاصله ای بین دوستات که تا دیروز هم رده بودین، با خودت نیفته، اینکه دیدشون نسبت به تو عوض نشه؟

من تلاش خودم رو در تنظیم روابط ! انجام دادم ؛ حالا اینکه چقدر موفق بودم رو باید از دوستانم بپرسیم

7. مشکلات مدیر بودنت اینجا چی هست؟ تو زمینه ی رابطت با دیگران. چه تاثیری گذاشته که ناراحتی/خوشحالی؟

من مشکل خاصی ندارم چون چهارچوب فعالیتها مشخص شده هست تقریبا و فکر هم نمیکنم این قضیه تاثیری در رابطه ی من بادیگران گذاشته باشه ( حداقل از طرف من ) /

2. 14 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

خب ما هم شروع کنیم...
    فعلا فقط میخوام درباره قرعه کشی لیگ قهرمانان ازت سوال کنم..
    کلا یه نظر درباره قرعه بده..یه تحلیل..
    کی بهترین شانس رو داشته و کدوم بازی زیباتر میشه و... و چرا اینطوری فکر میکنی؟
    خلاصه نظر کاملت رو بگو درباره این قرعه کشی...
    +
    پلاتینی و قرعه کشی ها

بعد برمیگردم تا یخورده درباره کریس-مسی بحث کنیم همچین!: دی
    من کلا پایه ی این جور برنامه هام و 50 درصدی که از طرف منه حله
    600 بار کنسل کردی، بعد پایه ای همیشه!؟

4. 6 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اما میرسیم به برادر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( البته درست ترش خواهر شارلیز هست )

خب ما هم شروع کنیم...

کجا بودی این همه وقت

فعلا فقط میخوام درباره قرعه کشی لیگ قهرمانان ازت سوال کنم..
    کلا یه نظر درباره قرعه بده..یه تحلیل..
    کی بهترین شانس رو داشته و کدوم بازی زیباتر میشه و... و چرا اینطوری فکر میکنی؟
    خلاصه نظر کاملت رو بگو درباره این قرعه کشی...
    +
    پلاتینی و قرعه کشی ها

اول از همه بگم که "قرعه را دیدم "

به نظرم کلا قرعه ها مناسبه ؛ و البته سخت ترین قرعه ها هم نصیب لالیگایی ها شده ؛ اینی هم که رئال به یونایتد خورده تقصیر رئال هست که توی گروهش دوم شده !

از طرفی یووه کار سختی در برابر سلتیکی داره که بارسا رو خیلی اذیت کرد در مرحله ی گروهی و حتی بارسا رو هم شکست داد ...

دورتموند که به نظرم یکی از بهترین های مرحله ی گروهی بود هم با شاختاری بازی داره که نشون داد تیم منسجم و خوبی هست هرچند که جاه طلبی جوانان کلوپ به نظرم برای شاختار دردسر درست خواهد کرد .

ضعیف ترین میلان چند فصل اخیر هم به مصاف مقتدر ترین بارسای چند سال اخیر میره ! و البته سرنوشت این بازی به نظرم از الان کاملا قابل پیش بینیه مگر اینکه میلان بخواد از روشهای موثر در برابر بارسا استفاده بکنه ...

از طرف دیگه ارسنال با بداقبالی تمام به ترسناک ترین بایرن مونیخ چند سال اخیر خورده ؛ من فکر میکنم که هاینکس بیشتر از هر کس دیگه ای به فکر موفقیت در سی-ال این فصل باشه و اگر نگم آرسنال کار غیرممکنی برابر بایرن داره باید بگم که حذف کردن این بایرن کار فوق العاده بزرگی خواهد بود برای ارسنال .

والنسیا هم باید به مصاف مافیای ثروت !!! بره و سوای از همه ی اینها تیم پاریسی زلاتانی رو داره که هر لحظه میتونه یک عمل غیر ممکن رو به بهترین نحو انجام بده ...

اما شاید یکی از زیبا ترین بازیهای این مرحله بازی پورتو و مالاگا باشه ؛ مالاگایی که با مهندس ! داره روزای خوبی رو سپری میکنه و همین دیشب هم رئال رو شکست دادن ؛ و از طرف دیگه پورتویی رو داریم که همیشه در لیگ قهرمانان اروپا میتونه دردسر درست کنه ...

در باره ی بازی شالکه و گالا هم نظری ندارم به علت عدم شناخت کافی از این دوتیم ؛

در نهایت هم رئال - یونایتد رو داریم که با احترام به تمامی تیمها فکر میکنم یک پای فینال از این دیدار بیرون خواهد اومد ؛ هر چند که کار این رئال متزلزل رو در برابر بهترین یونایتد دو-سه فصل اخیر خیلی دشوار میدونم ؛ مضافا اینکه مورینیو در آخرین مصافش با سرالکس در اروپا با اینتر در اولدترافورد حذف شد و البته از این نظر مورینیو انگیزه ی مضاعفی داره به خصوص که بحث جانشینی اون برای سرالکس هم مطرح شده دوباره و از طرف دیگه بازگشت کریس به اولدترافورد رو داریم /

+
    پلاتینی هم که کار خودشو میکنه همیشه ؛ مگه میشه پای یوفای پلاتینی در کار باشه و خبری از هنینگ اوربو و دستهای پشت پرده نباشه ؟

بعد برمیگردم تا یخورده درباره کریس-مسی بحث کنیم همچین!: دی

بیا منتظریم ؛

600 بار کنسل کردی، بعد پایه ای همیشه!؟

600 بار نبود و دو سه بار بود فقط

بعدشم تو که بهتر از همه شرایطو میدونی

6. 9 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوباره،

اولاً که شما خیلی بد قول هستی، اسنادش هم موجود هست، قبول داری؟ جرات داری بگو نه

این سوال رو اینجا جواب نمیدم چون تبعاتی خواهد داشت احتمالا / اما قول میدم جوابش رو خصوصی برات ارسال کنم
    البته پ.خ حال نمیده! باید اینجا میگفتی که متاسفانه نمیــــشه!

1. اگه تو جای پرز بودی، الان چی کار میکردی؟ مخصوصاً در مورد سر مربی تیم، البته حق نداری کاری بکنه که انجام شده، مثلاً بگی که از اول فیروز کریمی رو میاوردم

2. یه سوال ادبی! کدوم درست هست: "زرده تخم مرغ سفید "هست" یا زرده تخم مرغ سفید "است" ؟ اصلا فرق هست و است چیست؟

3. در ماه چقدر مطالعه میکنی؟ آخرین کتابی که خوندی چی بود، آیا کتاب تاریخی میخونی؟

4. هرچی سعی میکنم سوال 30یا30 نکنم نمیشه به نظر دور بعدی چه اشخاصی کاندید میشن؟ آیا به فردی که به این دولت نزدیک هست رای میدی؟ (رای شما محفـــوظ )

5. اگه قرار بود جایی به غیر از ایران بدنیا بیای، کدوم کشور رو انتخاب میکردی؟

6. یه خاطره از این سفرهای متعددت کشور های دور و بر برامون بگو که خیلی تو خاطرت مونده.

7. نظرت درباره جمله اخیر بالوتلی چیه؟ "Me at Barcelona ? No,I dont like playing with girls"

8. تو جام جهانی بعدی طرفدار کدوم تیم هستی؟ با اختلاف ساعت چی کار میکنی به نظرت کدوم تیم بیشترین شانس قهرمانی رو داره؟

8. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود بر سروش عزیز

من فکر میکردم هنوز آرمان خان روی صندلیه و چون سوال دیگه ای نداشتم سر نزده بودم

به هر حال ....

چی شد که رئالی شدی ؟! از چه سالی این اتفاق افتاد ؟! دلیلش علاقه به بازیکن خاصی بود که شما رو به سمت رئال سوق داد یا جذب خود تیم شدی ؟!

قبل تر گفتی که نقش پدر یا برادر در انتخاب تیم مهمه و مسئله طرفداری تا حدود زیادی مهم و تاثیرگذاره !
    ولی من پدرم استقلالی است و من و برادرم کوچکترم پرسپولیسی ! پدرم (رئال و اینتر ) ولی من میلان و برادرم یووه (ببین چه جنگیه توی منزل) !

در مورد مشکلات اخیر رئال نظرت چیه ؟! مشکل فنیه یا مربوط به موارد دیگه ای میشه ؟!
    مطمئنا هیچ کس انتظار نداشته که تا این مقطع از فصل رئال با 16 امتیاز اختلاف از بارسا عقب بیافته ! از نظر مهره که رئال مشکل نداره !

پس به نظر من یا مشکل فنی است یا این که درگیری و اختلافی بین بازیکن - بازیکنان و مربی یا مربی و مدیریت وجود داره !

با این اختلاف زیاد امیدی به بازگشت رئال در نیم فصل دوم داری ؟!

اگه احیانا مورینیو از رئال جدا بشه بهترین گزینه برای جانشینی اون رو چه کسی میدونی ؟!

یک پیش بینی در وصف تیم قهرمان این دوره لیگ قهرمانان بکن تا ببینیم چقدر روی پیش گویی تسلط داری

فعلا همین ...

10. 6 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود
    دوباره اومدم با سوال های بسیار متنوع

اول اگه ناراحت نشی می خوام یه سوتی ازت بگیرم
    یکی از جواب هایی که دادی به این صورت بود:

13-بهترین رئال تاریخ رو با سیستم 4-2-2-2 انتخاب کن

کاسیاس

روبرتو کارلوس --- هیرو --- راموس --- سالگادو

ماکه له له -- ردوندو

فیگو --- زیدان

کریس رونالدو --- مک مکمن

رائول - دی استفانو

حالا سوالی که اینجا مطرح میشه اینه که این سیستم جدیدی که ارائه کردی فکر نمی کنی یکمی بی رحمانه ست و با 13 بازیکن کار برای حریفا سخت نمیشه؟!

بهترین های عمرت یا همون مورد علاقه هاتو در مورد موارد زیر نام ببر که شاید نیاز به فکر کردن زیاد داشته باشه و هر جا هم اگه خواستی توضیح کوتاهی بده:

- 10 فیلم خارجی :

- 10 فیلم ایرانی :

- 10 سریال (کلی) :

- 15 بازیگر :

- 10 خواننده یا گروه موسیقی :

- 15 فوتبالیست خارجی :

- 15 فوتبالیست ایرانی :

- 10 مربی :

نظرت در مورد سایت های خبری فارسی مثل سایت گل چیه؟ بعضی از خبرهای شبیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خبر فکر می کنی چه معنی میدن و آیا واقعا در شان این سایته ها هستن؟

به جز انجمن ورزش و متفرقه کدوم انجمن ها رو زیاد سر می زنی و مطالب اون انجمن ها همیشه برات جالبن؟

فرض بگیریم در یکی از انجمن هایی که مدیر هستی مثل انجمن ورزش یه وضعیتی پیش بیاد که کاربرا راضی نباشن و تاپیک ها هم دیگه تنوع نداشته باشن ، در اینصورت آیا راهکاری برای بیرون اومدن از وضع بد انجمن ارائه میدی یا نه می ذاری همون وضع ادامه پیدا کنه؟ کلا همیشه دنبال ایده های جدید هستی یا نه؟

اگه ازت بخوان که مدیریت انجمن های دیگه مثلا انجمن بازی رو برعهده بگیری ، آیا قبول می کنی؟

می تونی لینک یکی از بهترین و زیباترین آهنگ هایی که تا حالا شنیدی رو بذاری؟

اما سوال آخر سوالیه که اولین بار فکر کنم کاربری به نام part gah توی صندلی داغ انجمن موسیقی پرسید و همین طور بعدش خودت که صدها بار سوال های این مدلی پرسیدی (کپی رایت رو هم کاملا رعایت کردم ) :

اگه رنگ بودی :

اگه عدد بودی :

اگه پرنده بودی :

اگه ماشین بودی :

اگه موتور بودی :

اگه شهر بودی :

اگه کشور بودی :

اگه سیاستمدار بودی :

اگه مربی فوتبال بودی :

اگه دانشمند بودی :

اگه مدیر بودی :

اگه بازی بودی :

اگه کارگردان بودی :

اگه میوه بودی :

اگه یه روز هفته بودی :

اگه یه ماه سال بودی :

اگه یه خیابون بودی :

اگه یه تاریخ بودی :

اگه جهت بودی :

اگه نوشیدنی بودی :

با تشکر

12. 9 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اول از همه راجع به سوتی ای که وحید نوشت بگم که خودم الان که دیدمش کلی خندیدم و این شکلی شدم + +

اتفاقا من کلی پیش خودم فکر کردم که دمم گرم چه رئال وحشتناکی جمع کردم

حالا میریم به سمت و سوی عمو کسری
    :

سلام دوباره،

اولاً که شما خیلی بد قول هستی، اسنادش هم موجود هست، قبول داری؟ جرات داری بگو نه

سلام عزیزم

بدقولیمو کاملا قبول دارم ؛ اینم اضافه کن به اخلاقای بدم

این سوال رو اینجا جواب نمیدم چون تبعاتی خواهد داشت احتمالا / اما قول میدم جوابش رو خصوصی برات ارسال کنم
    البته پ.خ حال نمیده! باید اینجا میگفتی که متاسفانه نمیــــشه!

حالا یه کدی اینجا میدم باقیشو توی خصوصی

اروپای قرون وسطی که تحت سلطه ی کلیسا بوده رو با امروز مقایسه کنیم ؛ و اینکه سوال کنیم پیشرفتهای اروپا از چه زمانی شروع شد ...

مثال نزدیک تر نگاه به پبشرفت ترکیه بعد از اقدامات آتا تورک ...

1. اگه تو جای پرز بودی، الان چی کار میکردی؟ مخصوصاً در مورد سر مربی تیم، البته حق نداری کاری بکنه که انجام شده، مثلاً بگی که از اول فیروز کریمی رو میاوردم

من مطمئنا از مورینیو محکم حمایت میکردم ؛ و در این راه حتی اگر لازم بود همراهیش میکردم در برخورد با برخی باندبازان تیم و برخوردهای انضباطی باهاشون میکردم که جایگاه مربی در تیم حفظ بشه ؛ اصلا معنی ای نداره بازیکنی در اعتراض یه نیمکت نشینی بازیکن دیگه یراهن اونو زیر پیراهنش بپوشه ...

2. یه سوال ادبی! کدوم درست هست: "زرده تخم مرغ سفید "هست" یا زرده تخم مرغ سفید "است" ؟ اصلا فرق هست و است چیست؟

قبل از فرق است و هست برسیم به اینکه زرده ی تخم مرغ زرد است نه سفید ؛ این از این

دوم اینکه از من سوالات ادبیاتی نپرسید من ادبیاتم ضعیفه.

است فقط در حالت سوم شخص مفرد استفاده میشه و قابل صرف کردن نیست ولی هست جزو افعالی هست که صرف میشه ؛ البته در حال حاضر که مصادری نظیر استن و هستن در زبان فارسی کاربرد و وجود نداره دیگه مصدر هردوی این افعال فعل بودن هست .

حالا من یه مثال دیگه میزنم ؛ تخم مرغ دارای زرده ی زرد رنگ هست درسته یا تخم مرغ دارای زرده ی زرد رنگ است ؟

اون چیزی که من خوندم در این باره اینه که نوع مسند و مسند الیه در استفاده از هست و است تاثیر گذاره .

3. در ماه چقدر مطالعه میکنی؟ آخرین کتابی که خوندی چی بود، آیا کتاب تاریخی میخونی؟

البته اخیرا سرانه ی مطالعه ام اومده پایین ولی از همینجا به همه قول میدم بیشترش کنم

آخرین کتابی که خوندم "هاشمی بدون روتوش" تالیف صادق زیبا کلام بود ؛ کتابهای تاریخی هم میخونم ولی جزو اولویتهام توی کتاب خوندن نیستن .

4. هرچی سعی میکنم سوال 30یا30 نکنم نمیشه به نظر دور بعدی چه اشخاصی کاندید میشن؟ آیا به فردی که به این دولت نزدیک هست رای میدی؟ (رای شما محفـــوظ )

به نظرم اصولگرایان سنتی با تعدد کاندیدا ها وارد میشن و رایشون هم خرد خواهد شد ؛ من فکر میکنم قالیباف ، حدادعادل ، ولایتی ، محسن رضایی ( آقامحسن پای ثابت تمامی انتخابات ریاست جمهوری هستن و البته به نظرم برنامه محور ترین کاندیدای دور قبلی هم ایشون بودن ) ، از جناح اصلاحات هم عارف تا الان قطعی شده حضورش و بحث پیرامون حضور سید بزرگوار ما خاتمی هم هست ؛ اما حضور خاتمی در آخرین لحظات مشخص خواهد شد و البته من بعید میدونم حضورش در انتخابات رو ، اگر مشایی کاندیدا بشه و تایید صلاحیت بشه قطعا رای من به ایشون خواهد بود در صورتی که خاتمی عزیز وارد انتخابات نشن ( پس بله ؛ من در انتخابات شرکت خواهم کرد و رای میدم ! )

البته من فقط یک حق رای دارم و اندک آبرویی و ...

5. اگه قرار بود جایی به غیر از ایران بدنیا بیای، کدوم کشور رو انتخاب میکردی؟

امارات متحده عربی

6. یه خاطره از این سفرهای متعددت کشور های دور و بر برامون بگو که خیلی تو خاطرت مونده.

خاطره که زیاد بوده

معمولا چهارشنبه شبها توی شیخ زاید دوبی دیسکوی هتل کرون پلازا پرشین نایت هست ؛ ما اولین بار که میخواستیم بریم اونجا گاردهای هتل رو ظاهرا در جریان پرشین نایت نگذاشته بودن و ما ازشون پرسیدیم و اظهار بی اطلاعی کردن ( یه همایش مهمی هم اونشب اونجا بود و اکثر گاردهای هتل مشغول رسیدگی و هدایت میهمانان اون همایش بودن ) ؛ ما هم راه افتادیم تو هتل و پرسون پرسون ! خودمونو رسوندیم به پشت یه در که خدمتکارا گفتن اونجا دیسکوی ایرانیاست ؛ تا درو باز کردیم دیدیم ای دل غافل زدیم به کاهدون و اینجا دیسکوی هندی هاست ؛ یه عده ساری پوشیده بودن و دنبال هم میکردن توی اون سالن

خلاصه با هزار مکافات از این طبقه و اون طبقه و پله های اضطراری بالا و پایین میرفتیم و هتله اینقدر بزرگ بود که تموم نمیشد هرچقدر میرفتیم

خلاصه شانسی که ما اون شب آوردیم این بود که یکی از هموطنای همیشه در صحنه رو توی یکی از راهرو ها دیدیم و بانی خیر شد و راهنماییمون کرد ؛ البته در ورودی دیسکوی ایرانیان خیلی سخت گیری میشه و دو شرط لازمه برای ورود :

1- کاپل بودن ( زوج بودن)
    2- داشتن سن بالای 18 سال

از اینجا به بعدش خاطره ی بد بود ؛ چون بوضوح میشد دید صادرات دختران ایرانی به امارات حقیقتی تلخ بوده متاسفانه ...

خاطره های دیگه هم هست که بعدا به همراه جواب اون سواله برات پ.خ میکنم

7. نظرت درباره جمله اخیر بالوتلی چیه؟ "Me at Barcelona ? No,I dont like playing with girls"

اصولا کسی بالوتلی رو خیلی جدی نمیگیره و ما هم نباید زیاد جدیش بگیریم

ممنون از بالوتلی که بهم فهموند "دخترها" بهترین شروع تاریخ لالیگا رو میتونن رقم بزنن !

8. تو جام جهانی بعدی طرفدار کدوم تیم هستی؟ با اختلاف ساعت چی کار میکنی به نظرت کدوم تیم بیشترین شانس قهرمانی رو داره؟

باید ببینم گاس هیدینک با تیمی حضور خواهد داشت در جام جهانی یا خیر

ولی به طور سنتی من طرفدار انگلیس هستم .

اختلاف زمانی فکر میکنم 7/5 ساعت باشه و خب البته از این لحاظ من مشکلی ندارم

به نظرم جام جهانی بعدی جام ژرمنها خواهد بود ، و البته برزیل که با اسکولاری بار دیگه به قهرمانی می اندیشه ؛ اونم توی ماراکانا .

14. 12 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اما یکی دیگه از فعالان نمونه ی انجمن ورزش یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درود بر سروش عزیز

من فکر میکردم هنوز آرمان خان روی صندلیه و چون سوال دیگه ای نداشتم سر نزده بودم

به هر حال ....

فرقی نداره در اصل من و آرمان یک روحیم در دو بدن

چی شد که رئالی شدی ؟! از چه سالی این اتفاق افتاد ؟! دلیلش علاقه به بازیکن خاصی بود که شما رو به سمت رئال سوق داد یا جذب خود تیم شدی ؟!

مهمترین دلیلش علاقه به استیو مک منمن بود که از لیورپول ( که دست بر قضا اون زمان یک فن لیورپول بودم ) به رئال اومد ؛ البته از قبل تر هم به رنگ سفید رئالی ها علاقه ی زیادی داشتم و در نهایت دلبوسکه ی سیبیلو

قبل تر گفتی که نقش پدر یا برادر در انتخاب تیم مهمه و مسئله طرفداری تا حدود زیادی مهم و تاثیرگذاره !
    ولی من پدرم استقلالی است و من و برادرم کوچکترم پرسپولیسی ! پدرم (رئال و اینتر ) ولی من میلان و برادرم یووه (ببین چه جنگیه توی منزل) !

خب البته چیزی که من گفتم نظریه و تئوری علمی نبود و وحی منزل هم نیست

من با توجه به علایق خودم و اطرافیانم به این برداشت رسیدم که تاثیر پذیری از اعضای خانواده "میتونه" عامل مهمی باشه در این علاقه / عدم علاقه ها .

در مورد مشکلات اخیر رئال نظرت چیه ؟! مشکل فنیه یا مربوط به موارد دیگه ای میشه ؟!
    مطمئنا هیچ کس انتظار نداشته که تا این مقطع از فصل رئال با 16 امتیاز اختلاف از بارسا عقب بیافته ! از نظر مهره که رئال مشکل نداره !

پس به نظر من یا مشکل فنی است یا این که درگیری و اختلافی بین بازیکن - بازیکنان و مربی یا مربی و مدیریت وجود داره !

من مشکل رو فنی نمیدونم ، بازیکنها که بازیکنهای فصل قبل هستند و مربی هم همون مربی ؛ ایراد کار به نظرم چند بخش میتونه باشه :

1- وضعیت روحی تیم و اینکه از ابتدای فصل از بارسا عقب افتاد بهم ریخته شد .

2- مهمترین بازیکن ما نیمی از وقتش در این نیم فصل رو صرف فکر کردن و دپرس شدن بابت توپ طلا و مسی کرده .

3- عده ای از بازیکنا از حد خودشون فراتر رفتن و با کارهایی مثل پوشیدن پیراهن یه بازیکن دیگه یا ایراد گرفتن به تاکتیکهای مربی یا برخی از اظهار نظرهای بیجا تیم رو به حاشیه بردن ( که البته مورینیو داره باهاشون برخورد میکنه و این نکته ی مثبتیه ) و شاید برخیشون هم کم فروشی کردند در زمین ...

با این اختلاف زیاد امیدی به بازگشت رئال در نیم فصل دوم داری ؟!

رئال تنها میتونه برای دومی در این فصل بجنگه و البته برای دوم شدن کار و مسیر سختی پیش رو نداره ؛ مگر اینکه مردان سیمئونه کاری خارق العاده انجام بدن .

اگه احیانا مورینیو از رئال جدا بشه بهترین گزینه برای جانشینی اون رو چه کسی میدونی ؟!

گاس هیدینک در وهله ی اول و سپس یوپ هاینکس .

یک پیش بینی در وصف تیم قهرمان این دوره لیگ قهرمانان بکن تا ببینیم چقدر روی پیش گویی تسلط داری

راستش فصل قبلی که پیش بینیم درست از آب دراومد و چلسی قهرمان شد

این فصل من بیشترین شانس رو به بارسا میدم در صورتیکه یونایتد بتونه رئال رو حذف کنه

فعلا همین ...

منم فعلا همین

16. 7 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام برای بار سوم
    من ایندفه از سروش عزیز فقط یه سوال دارم

بنظرت در اینده ( نه خیلی دور نه خیلی نزدیک) کدوم حالت زیر برای انجمن پی سی پیش میاد؟؟
    1: افزایش قابل توجه تعداد کاربرا
    2: کاهش قابل توجه تعداد کاربرا
    3:به همین شکل و با اندکی کم و زیاد شدم کاربرا به فعالیتش ادامه میده
    4: به خاطر بعضی مسائل فیلتر میشه یا از بین میره

و چرا؟؟؟

مرررسی
    Last edited by Hatek; 26-12-2012 at 19:46.

18. 4 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اما دوباره میرسیم خدمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درود
    دوباره اومدم با سوال های بسیار متنوع

درود ما را نیز پذیرا باش

خیلی خوش اومدین تفضلوا تفضلوا

اول اگه ناراحت نشی می خوام یه سوتی ازت بگیرم
    یکی از جواب هایی که دادی به این صورت بود:
    13-بهترین رئال تاریخ رو با سیستم 4-2-2-2 انتخاب کن

کاسیاس

روبرتو کارلوس --- هیرو --- راموس --- سالگادو

ماکه له له -- ردوندو

فیگو --- زیدان

کریس رونالدو --- مک مکمن

رائول - دی استفانو

حالا سوالی که اینجا مطرح میشه اینه که این سیستم جدیدی که ارائه کردی فکر نمی کنی یکمی بی رحمانه ست و با 13 بازیکن کار برای حریفا سخت نمیشه؟!

اولا که من خیلی از این کارت ناراحت شدم

دویما ! اینکه اگه اشتباه نکنم این پست هم در ساعات اولیه ی بامداد ارسال شده و سطح هوشیاری این بار خیلی پایین بوده ؛ به همین خاطره که همیاران پلیس مدام توصیه میکنند در ساعات پایانی شب رانندگی نکنید چون سطح هوشیاری پایینه

بهترین های عمرت یا همون مورد علاقه هاتو در مورد موارد زیر نام ببر که شاید نیاز به فکر کردن زیاد داشته باشه و هر جا هم اگه خواستی توضیح کوتاهی بده:

- 10 فیلم خارجی :

کازابلانکا

پدرخوانده 1

پدرخوانده 3

وکیل مدافع شیطان

بعد از ظهر سگی

21

سه گانه ی گرگ و میش

Ghost dog (شبح سگ)

چند گانه ی هری پاتر

سه گانه ی ماتریکس

- 10 فیلم ایرانی :

اعتراض ( به نظرم سیاسی ترین فیلم تاریخ سینمای ایران این فیلم باشه نه قلاده های طلا و سفرسنگ و ... )

قیصر

گوزنها

داش آکل

تنگسیر

کندو

طوقی

ذبیح

آژانس شیشه ای

اجاره نشینها

( غیر از آژانس شیشه ای و اعتراض و اجاره نشین ها ، 7 فیلم دیگه یک وجه مشترک دارند => بهروز وثوقی ! )

- 10 سریال (کلی) :

سوپرنچرال ( فوق العاده هست این سریال ؛ همه ژانری توی پیدا میشه => کمدی ، درام ، تراژدی ، اکشن ، ادونچر ، فانتزی ، ترسناک ( هورور) ، معمایی ، علمی تخیلی ، خود سوپرنچرال ، تریلر /

در کل به نظرم یکی از 10 کاری که باید قبل از مردن انجام داد دیدن این سریاله

دایی جان ناپلئون

زیر هشت

فرار از زندان

لاست

روزگار قریب

شب دهم

مرگ تدریجی یک رویا

روزی روزگاری

مختار نامه

- 15 بازیگر :

استاد عزت الله انتظامی

بهروز وثوقی

رضا کیانیان

فریبرز عرب نیا

بانو ثریا قاسمی

همفری بوگارت

ال پاچینو

سر بن کینگزلی

جانی دپ

ساندرا بولاک

فارست ویتاکر

مورگن فریمن

پنه لوپه کروز

خاویر باردم

نیکول کیدمن

- 10 خواننده یا گروه موسیقی :

ابی

داریوش

مرضیه ( اونهایی که مرحوم هایده و مهستی رو بانوی آواز ایران میدونن بد نیست یه نگاهی به کنسرت آلبرت هال بانو مرضیه بندازن و خصوصا اجرای سنگ خارا در اون کنسرت ؛ و یا در جایی که میکروفن رو کنار میزاره و بدون میکروفن با اون سن وسال میخونه و سالن رو تحت تاثیر قرار میده )

استاد فقید محمد نوری

ایرج

استاد شجریان

شادمهر

شهرام شکوهی

ستار ( ستار اونقدر که شایسته اش هست مورد تقدیر قرار نگرفته در موسیقی ایران متاسفانه )

حسن شماعی زاده ( بله ! تعجب نکنید به نظرم یکی از منحصر به فرد ترین حنجره ها رو داره و تکنیکهای منحصر به فردی داره خوندنش ، یکی از کارهای خوب چند وقت اخیرش هم هیاهو بود که حتی هیاهویی که گوگوش هم خوند به پای شماعی زاده نرسید به نظرم )

- 15 فوتبالیست خارجی :

دیگو مارادونا

زلاتان

ادوین فان در سار

زیدان

روبرتو کارلوس

استیو مک منمن

رایان گیگز

پتریک ویرا

کریس رونالدو

پاول ندود

دروگبا

فرناندو تورس

ماکه له له

کاپیتان کارلس پویول

کاپیتان کارلوس دونگا

- 15 فوتبالیست ایرانی :

عابدزاده

کریم باقری

مهدوی کیا

لفته حمیدی

آندرانیک

خاکپور

پیوس

دژآگه

خداداد

مجنبی جباری

فرهاد مجیدی

رضا شاهرودی

علی نیکبخت

علی انصاریان

داوود فنایی

- 10 مربی :

گاس هیدینک

سرالکس فرگوسن

فابیو کاپلو

آریگو ساکی

یوپ هاینکس

مورینیو

لوچانو اسپالتی

لویی فان خال ( هیچوقت صحنه ای که روبن رو بلافاصله بعد از تعویضش ارشاد !!! کرد یادم نمیره )

افشین قطبی

مارتین اونیل

نظرت در مورد سایت های خبری فارسی مثل سایت گل چیه؟ بعضی از خبرهای شبیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خبر فکر می کنی چه معنی میدن و آیا واقعا در شان این سایته ها هستن؟

من گل رو همیشه بهترین مرجع اخبار فوتبالی میدونم ؛ حتی ورزش 3 هم اکثر خبرهاش ترجمه ی های گل هست .

اون کسانی که همیشه انتقاد میکردن که چرا توی انجمن همش از گل خبر میزاریم ؛ همیشه در برابر این سوال که "شما سایت دیگه رو میشناسی که مثل گل به روز باشه و پوشش بده اخبار رو ؟ " هیچ جوابی نداشتند ... ( سینا باید یادش باشه چنین انتقاداتی که به گل وارد میشد در خبر ورزشی رو )

به هرحال این موارد تازگی نداره و البته گل هم در وهله ی اول یک سایت تحلیلی خبری ورزشی پابلیک هست که بعضا مقالات خوانندگان و افراد عادی نظیر من و تو رو هم چاپ میکنه به عنوان مقاله ، بنابراین از دید من انتقادی متوجه گل نیست .

به جز انجمن ورزش و متفرقه کدوم انجمن ها رو زیاد سر می زنی و مطالب اون انجمن ها همیشه برات جالبن؟

معمولا بخش تلویزیون و رادیو و روت هنر هفتم رو چک میکنم ؛ البته بخش خودروهای امریکایی رو هم زیاد سر میزدم که مدتیه متاسفانه سر نزدم بهش /

فرض بگیریم در یکی از انجمن هایی که مدیر هستی مثل انجمن ورزش یه وضعیتی پیش بیاد که کاربرا راضی نباشن و تاپیک ها هم دیگه تنوع نداشته باشن ، در اینصورت آیا راهکاری برای بیرون اومدن از وضع بد انجمن ارائه میدی یا نه می ذاری همون وضع ادامه پیدا کنه؟ کلا همیشه دنبال ایده های جدید هستی یا نه؟

آره ؛ من در این حالت بهترین راه رو نظرخواهی از کاربران ناراضی و کاربران فعال از طریق جمع کردنشون در یک گروه اجتماعی میدونم تا بشه به یه راهکار واحد و کاربردی رسید برای پویایی انجمن ؛ البته باید در نظر داشته باشیم که خیلی از ایده ها هم قابلیت اجرا رو بنا به دلایل مختلف ندارن ...

اگه ازت بخوان که مدیریت انجمن های دیگه مثلا انجمن بازی رو برعهده بگیری ، آیا قبول می کنی؟

بزار دو روز از خشک شدن رنگ سبز مسعود بگذره بعد از این سوالا بپرس

بستگی داره چه انجمنی باشه ؛ هرچی حاشیه بیشتری داشته باشه من بیشتر علاقه دارم که وارد اون انجمن بشم

می تونی لینک یکی از بهترین و زیباترین آهنگ هایی که تا حالا شنیدی رو بذاری؟

آره حتما این کارو میکنم ؛ ولی در آخرین پستی که در صندلی داغ به عنوان میهمان خواهم داد به همراه دو سه چیز دیگه به عنوان یادگاری ...

اما سوال آخر سوالیه که اولین بار فکر کنم کاربری به نام part gah توی صندلی داغ انجمن موسیقی پرسید و همین طور بعدش خودت که صدها بار سوال های این مدلی پرسیدی (کپی رایت رو هم کاملا رعایت کردم ) :

راستی از تو هم پرسیدم اینو تو متفرقه ؟

اگه رنگ بودی : سرمه ای ( ثورمه ای )

اگه عدد بودی : 6

اگه پرنده بودی : مرغ دریایی

اگه ماشین بودی : پژو 504

اگه موتور بودی : هارلی دیویدسون

اگه شهر بودی : استانبول

اگه کشور بودی : امارات

اگه سیاستمدار بودی : هاشمی رفسنجانی

اگه مربی فوتبال بودی : گاس هیدینک

اگه دانشمند بودی : رنه دکارت

اگه مدیر بودی : Babak یا Amin :دی

اگه بازی بودی : IGI I

اگه کارگردان بودی : مسعود کیمیایی

اگه میوه بودی : نارنگی

اگه یه روز هفته بودی : چهارشنبه

اگه یه ماه سال بودی : فروردین

اگه یه خیابون بودی : حمرا ( الحمرا ) در بیروت

اگه یه تاریخ بودی : 21 دسامبر 2012

اگه جهت بودی : راست

اگه نوشیدنی بودی : هات چاکلت

با تشکر

ممنون از تو / راستی تعدا ها رو هم بشمر فکر کنم سوتی داده باشم بازم

20. 7 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •