تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 31 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 307

نام تاپيک: مباحث , عیب یابی و تعمیرات CNG

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام
    پراید من 89 دوگانه صبا زیمنس کارخانه است و چند ساله مشکلی داره که تا حالا با کلی خرج کسی نتونسته حل کنه.وقتی سوییچ رو باز میکنم گاهی صدای پمپ بنزین نمیاد یا نصفه میاد که در اینحالت ماشین روشن نمیشه.اوایل کافی بود سیمهای فیوز رو کمی تکون بدم بعد لازم شد در بیارم دوباره جابزنم و بعد به تعویض سیم فیوز و جعبه فیوز و فیوز های داخل اتاق و سنسور روی گیربکس و سنسور میل بادامک و رله دوبل و پمپ بنزین و دزد گیر و باتری و سر باتری و ....
    اوایل اگه گاز مصرف میکردم اینجوری میشد و با دوماه بنزین رفتن خودبخود درست میشد اما حالا 4 ماهه که فقط بنزین زدم و دوباره قاطی کرده.یه باز ECU رو پروگرام کردم چند ماه خوب شد اما بازم جواب نداد بعد فلش کردم که اصلا جواب نداد
    شما رو بخدا راهنمایی کنید :-o :-o :-o :-o :-o :-o

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام
    پراید من 89 دوگانه صبا زیمنس کارخانه است و چند ساله مشکلی داره که تا حالا با کلی خرج کسی نتونسته حل کنه.وقتی سوییچ رو باز میکنم گاهی صدای پمپ بنزین نمیاد یا نصفه میاد که در اینحالت ماشین روشن نمیشه.اوایل کافی بود سیمهای فیوز رو کمی تکون بدم بعد لازم شد در بیارم دوباره جابزنم و بعد به تعویض سیم فیوز و جعبه فیوز و فیوز های داخل اتاق و سنسور روی گیربکس و سنسور میل بادامک و رله دوبل و پمپ بنزین و دزد گیر و باتری و سر باتری و ....
    اوایل اگه گاز مصرف میکردم اینجوری میشد و با دوماه بنزین رفتن خودبخود درست میشد اما حالا 4 ماهه که فقط بنزین زدم و دوباره قاطی کرده.یه باز ECU رو پروگرام کردم چند ماه خوب شد اما بازم جواب نداد بعد فلش کردم که اصلا جواب نداد
    داداش من 10 تا پست دارم اگه همه رو میخوندی 1 راه حل برات داشتم حالا با توجه به اینکه خودرو شما بصورت کارخانه گازی شده اول باید رو بنزین روشن بشه بعد بیاد رو گاز خوب شما قبل استارت زدن دکمه کلید گاز رو 10 ثانیه نگه دار و استارت بزن مستقیم رو گاز روشن میشه (10 هزار هزینه اموزش بریز به حساب ) و ضمنا مشکل بنظر من از کلید گاز است شما فیشهای کلید رو بکش اگه پمپ بنزین درست کار کرد 1 اتصال برق کلید لق میزنه 2 کلید رو تعویض کن 3 با توجه به اینکه مایه داری سیستم کارخانه رو بردار دستی کن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام.
    ماشین من سمند ef7 سال 90 هست. رگلاتور ماشین غر غر صدا میکنه و به نظر نمیرسه مشکل از لقی پایه رگلاتور روی بدنه باشه. در این خصوص اگر اطلاعاتی دارین ممنون میشم راهنماییم کنین.
    با سپاس

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMI EB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

سلام.
    ماشین من سمند ef7 سال 90 هست. رگلاتور ماشین غر غر صدا میکنه و به نظر نمیرسه مشکل از لقی پایه رگلاتور روی بدنه باشه. در این خصوص اگر اطلاعاتی دارین ممنون میشم راهنماییم کنین.
    با سپاس
    سلام
    بايد پايه اتصال رگلاتور به بدنه را باز کنيد و زيرش دو لايه لاستيک بزاريد و ببنديدش همچنين باىد شىلنگ گاز که ميره به سمت انژکتور هاى گاز را هم يه لايه لاستيک بهش بپيچيد تا با بدنه ى خودرو تماس نداشته باشه با اين کار صدا تا حدودى يا حتى کامل از بين ميره

5. این کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

سلام
    سلام
    به نظر من اين ايراد ميتونه از خرابى امولاتور گاز هم باشه چون همين طور که ميدونيد کار امولاتور قطع کردن سوخت مصرفى هنگام استفاده از گاز يا بنزين هست
    که فکر تو مدل هاى شما امولاتور داخل ايسيو وجود داره و در مدل هاى کارگاهى امولاتر به صورت جدا وجود داره
    البته اون موردى که دوستمون هم گفت را بررسى کنيد

7. این کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

با عرض سلام به دوستان عزیز و گرامی
    اقا یه سوال
    میشه به سمند موتور ef7 پایه گاز سوز گاز lpg بزنم . و مشکل جدی به سیستم گازیش وارد نمیشه . و بعده یه مدت استفاده از lpg میتونم دوباره cng بزنم

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

ما سمند دوگانه کارخانه مدل 86 داریم یه مشکلی هست 1 سالی
    این که بعضی موقع ها ماشین رو گاز زور نداره و مثلا 60 میرسه سرعت بعد اون پدال تا آخر فشار میدی بزور گاز میخوره
    همه چی هم عوض کردیم باز بعضی موقع ها اینجوری میشه

یه مشکل هم اینکه بعضی موقع ها دور موتور خود به خود بالا میره موقع ایست و تا 4 میرسه و ثابت میمونه و راه میری درست میشه و ترمز میگیری باز میره بالا ،
    استپیر اینا هم عوض کردیم باز همونه

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

با عرض سلام به دوستان عزیز و گرامی
    اقا یه سوال
    میشه به سمند موتور ef7 پایه گاز سوز گاز lpg بزنم . و مشکل جدی به سیستم گازیش وارد نمیشه . و بعده یه مدت استفاده از lpg میتونم دوباره cng بزنم
    سلام خير نميشه به موتورى که به صورت فابريک گاز سوز شده اونم سوخت cng , lpgاستفاده کرد از طرفى هم فشار و هم نحوه ى سوخت گيرى اين دو با هم متفاوت هست
    همچنين رگلاتور ef7 فشار گاز را از 200 بار به 8 بار تو ليد مى کنه حالا اگه سوخت lpg زده بشه فشار چون کلا 10 بار هست ريگلاتور فشار را به پايين تر از 8 بار توليد مى کنه و ممکنه موتور کار نکنه
    ولى اگه موتور بنزينى باشه ميشه lpg سوز کرد
    از طرفى اين موتور براى سوخت فشرده ى طبيعى راحى شده

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

این که بعضی موقع ها ماشین رو گاز زور نداره و مثلا 60 میرسه سرعت بعد اون پدال تا آخر فشار میدی بزور گاز میخوره

یه مشکل هم اینکه بعضی موقع ها دور موتور خود به خود بالا میره موقع ایست و تا 4 میرسه و ثابت میمونه و راه میری درست میشه و ترمز میگیری باز میره بالا ،
    سلام
    شمع و واير ها را بررسى کنيد چون اگه شمع و واير ضعيف شده باشه رو گاز ماشين بيشترين ضعف را داره يا حتى ممکنه صافى گاز کتيف شده يا شيم ماشىن تغيير کرده و بايد شيم گيرى بشه
    در مورد دوم استپر و سنسور دريچه گاز را بررسى کنيد حالا ممکنه استپرى که خريديد خوب نبوده يا اينکه واشرش ايراد داره و خوب اببندى نميکنه

12. 2 کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

همونطور که دوستمون هم اشاره کردند عمده ی این ایراد گاز خلاص خوردن ماشینهای گاز سوز ، مربوط به سنسور دریچه ی گاز میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •