تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 40 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 394

نام تاپيک: درد و دلهایی از نوع ویندوز 8

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام.دوستان یه 2 تا سوال دارم : 1.این که چرا من نمیتونم در Internet explorer زمانی که تایپ میکنم با اینتر یه خط بیام پایین ؟ همین الانش که دارم تایپ میکنم نمیتونم با Enter یه خط بیام پایین و واسه همینه که خطام پشته سر همه ! کسی در این ویندوز با این مشکل برخورد کرده ؟ اینم بگم که با Firefox چنین مشکلی ندارم ... یه مشکل دیگه هم این که در Explorer در بعضی سایتا نمیتونم Log in بشم.وقتی یوزر و پسمو وارد میکنم دوباره همون صفحه اول رو میاره بدون Log In شدن ! 2.به نظرتون همه ی آپدیت های ویندوز رو دانلود کنم ؟ سرعت رو کاهش نمیده ؟ دوستان آپدیت کردن ؟ یه آپدیت بود که میگفتن اکتیو ویندوز رو از بین میبره ... اون کدوم بود ؟ ببخشید زیاد شد سوالام. ممنون
    سلام
    برای مشکل اولتون باید بگم که منم همین مشکل رو با فایرفاکس داشتم البته مال من گاهی اوقات پیش میاد.ممکنه بعدا هم پیش بیاد.من فکر کنم مشکل از سایت باشه مثلا بعضی اوقات هم عکسی رو که آپلود کردم رو نمیتونم لینکش رو توی فروم بذارم.شایدم بخاطر فعال نبودن جاوا اسکریپ باشه آخه من اکثر اوقات غیر فعالش میکنم.
    آره دوست عزیز شما ویندوزت رو مرتب آپ کن چون بسیاری از مشکلاتش حل میشه و باگهاش برطرف میشه به جز یکی که اونم کرک ویندوز رو پاک میکنه و منم نمیودنم دقیقا کدومه.ولی آپ کردن ویندوز سرعت سیستم رو پایین نمیاره.

2. 2 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

سلام
    برای مشکل اولتون باید بگم که منم همین مشکل رو با فایرفاکس داشتم البته مال من گاهی اوقات پیش میاد.ممکنه بعدا هم پیش بیاد.من فکر کنم مشکل از سایت باشه مثلا بعضی اوقات هم عکسی رو که آپلود کردم رو نمیتونم لینکش رو توی فروم بذارم.شایدم بخاطر فعال نبودن جاوا اسکریپ باشه آخه من اکثر اوقات غیر فعالش میکنم.
    آره دوست عزیز شما ویندوزت رو مرتب آپ کن چون بسیاری از مشکلاتش حل میشه و باگهاش برطرف میشه به جز یکی که اونم کرک ویندوز رو پاک میکنه و منم نمیودنم دقیقا کدومه.ولی آپ کردن ویندوز سرعت سیستم رو پایین نمیاره.
    یعنی راهی نداره که این مشکل (اینتر زدن) رو حل کنم ؟!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

یعنی راهی نداره که این مشکل (اینتر زدن) رو حل کنم ؟!
    والله مال من که خودجوش خراب میشد خودجوشم درست میشد.دیگه من خودم کاری انجام نمیدادم

5. این کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

باسلام امشب Windows 8 Enterprise RTM x86 دانلود کردم.
    متاسفنه هنگام نصب همه چیز تا مرحله installing windows همون مرحله عملیات کپی و نصب ویندوز 8 بر روي سیستم به پایان میرسه سیستم بعد از ریست شدن فقط یه صفحه سیاه میاد حتی 10-15 دقیقه هم صبر کردم ولی هیچ اتفاقی نیافتاد. تا وارد مرحله تنظیمات حساب کاربري بشم .شانسی که آوردم از ویندوز7 یه بکاپ داشتم.تا بیام تو سایت و از شما دوستان کمک بگیرم. به نظر شما مشکل از کجاست.
    باتشکر
    Last edited by javad-88; 14-12-2012 at 04:03.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

باسلام امشب Windows 8 Enterprise RTM x86 دانلود کردم.
    متاسفنه هنگام نصب همه چیز تا مرحله installing windows همون مرحله عملیات کپی و نصب ویندوز 8 بر روي سیستم به پایان میرسه سیستم بعد از ریست شدن فقط یه صفحه سیاه میاد حتی 10-15 دقیقه هم صبر کردم ولی هیچ اتفاقی نیافتاد. تا وارد مرحله تنظیمات حساب کاربري بشم .شانسی که آوردم از ویندوز7 یه بکاپ داشتم.تا بیام تو سایت و از شما دوستان کمک بگیرم. به نظر شما مشکل از کجاست.
    باتشکر
    از dvd ویندوزت نیست؟با یه dvd ویندوز دیگه امتحان کن ببین چی میشه؟

8. این کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

کسی راهی برای عوض کردن فونت فارسی پیش فرض ویندوز پیدا نکرده ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

کسی راهی برای عوض کردن فونت فارسی پیش فرض ویندوز پیدا نکرده ؟
    نه متاسفانه هنوز راهی پیدا نشده

11. این کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

dvd رو هم عوض کردم حتی دیشب از یه سایت دیگه دانلود کردم ولی متاسفانه مشکل باقیه.
    همه مراحل رو درست میرم سیستم من هم از لحاظ سخت افزاری مشکلی با ویندوز8 نداره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوست عزیز من حتی نود 32 هم نصب کنم اینجوری میشه و به آنتی ویروس خود ویندوز 8 که آپدیت هم میشه اکتفا کردم
    جالب اینجاست که هیچ تغیرری نمیشه و فقط با کانکت شدن به .. اینترنت رو قطع میکنه
    من هم دقیقا همین مشکل رو دارم
    ولی از آنتی ویروس ویندوز هم نمیتونم استفاده کنم چون کرک یا پچ 90% برنامه هایی که روی هاردم دارم رو هم پاک میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوست عزیز من حتی نود 32 هم نصب کنم اینجوری میشه و به آنتی ویروس خود ویندوز 8 که آپدیت هم میشه اکتفا کردم
    جالب اینجاست که هیچ تغیرری نمیشه و فقط با کانکت شدن به .. اینترنت رو قطع میکنه
    در ضمن شما میتونید از فایر*فا$کس هم استفاده کنید من ... رو برای آپدیت آواست میخوام که آی پی های ایران رو تحریم کرده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •