تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 117 اولاول ... 61213141516171819202666116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 1165

نام تاپيک: Football Manager 2013

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بلکبول 80 میلیون بودجه؟جالبه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه princeofpersia_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تئاتر رویاها

پيش فرض

پاری سن ژرمن مالکین خسیسی داره برای تابستون بیشتر از 70 میلیون بودجه ندادند و امیدوارم برای ژانویه بتونم ازشون پول بیشتری بگیرم بودجه کم میدن بعد ازم درخواست دارند که بازیکنانی مشهور رو بگیر

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سردیت نکنه استاد...بودجه من تو لاتسیو 2میلیون هستش...شما 70 میلیون داری...6 تا بازیکن عالی میتونی بگیری...

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اوضاع واسم خوب شد يهو..در حاليكه تيمم(لاتسيو)در يك هشتم نهايي از ارسنال باخت و از يورو ليگ حدف شد ولي تو جام حذفي تا فينال رفتم و بايد با اتالانتا بازي كنم.تو ليگ هم تا هفته ٢٥ ام حتي تا رتبه هاي نازل ١٣ هم رفتم ولي يه تغيير روش تو بازي باعث شد از ٧ بازي اخير تو ليگ حدود ١٩ امتياز بگيرم و بيام تا ششم تا هفته ٣٥..اميدوارم با بقيه امتيازات به رتبه چهارم برم تا تو cl باشم

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تئاتر رویاها

پيش فرض

مسئله اینجاست که psg از نظر مالی اوضاع خوبی داره.در طول این نیم فصل همین جوری الکی مالک باشگاه 40 میلیون یورو به سرمایه باشگاه اضافه کرد.سرمایه های خارج از پول هایی که برای ترانسفر هست رو میگم.ولی این بودجه برای خرید بازیکن های بزرگ خب کمه. گرت بیل رو من تونستم با کلی بالا و پایین با 35 میلیون پوند بخرم.خب نصف بودجه اینجوری میره دیگه...اگر این قدر روی خرید بازیکن های معروف تاکید نداشتن من گلایه ای از بودجشون نداشتم . فعلا هم در جام اتحادیه شون رسیدم به فینال..لیگ رو دوم هستیم و دور نهم جام حذفیشون رو هم باید با تیم سدان بازی کنم.دوست دارم حداقل 5-4 فصلی اینجا باشم و اسم رسمی برای خودم درست کنم و بعدش از این تیم برم.اینجوری بهتره به نظرم

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خوشم مياد كه تو هم به جمع ما اضافه شدي...من طبق سنت ١٢ سالم هميشه با لاتسيو شروع كردم كه فعلا ميتونم ٥ ام تموم كنم تو اولين فصل..راستي بازيو اضل خريدي؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تئاتر رویاها

پيش فرض

بله رفیق بازی رو اصلی خریدم.و به نظرم واقعا ارزشش رو داشت.وقتی دیدم هیچ جوره نمیشه برای کرک شدنش منتظر بود دیگه هر جوری بود گرفتمش. فعلا هم توضیحات قبلیم رو باید آپدیت کنم. الان در صدر جدول لیگ هستم.فینال جام اتحادیه و دور یازدهم جام حذفی رو پیش رو دارم و در لیگ قهرمانان هم بعد از حذف کردن بروژ ، به بارسلونا خوردم از شانس خوبم .البته در نیوکمپ 3-2 باختیم و بچه‌ها غیور مندانه بازی کردن اگر شانس بیارم می تونم بارسا رو هم حذف کنم.psg بر خلاف ظاهرش تیمی هست که ساختار ضعیفی داره و باید حداقل 3-2 فصلی براش زمان گذاشت.البته از اون طرف دوست دارم یونایتد رو هم هدایت کنم و می‌ترسم این وسط فرگی یهو کس دیگه ای رو جانشینش بکنه ولی خب هدفم اینه که 5 سال در این باشگاه بمونم.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من فعلا حالا حالا ها تو لاتسیو هستم...کلا تو این چند سال فک کنم در همه دوره ها لاتسیو رو هدایت کردم..تیم های دیگه اییه که بعد ها ((2018 به بعد))هدایت کردم ارسنال،اشتوتگارت,لیون,شاخت ار,گرمیو و مادرید بوده...چند سال هم ناتینگام فاورست و فوجا ایتالیا و البته فیورنزولا از دسته 6 ایتالیا...

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستم شما با استيم جطوري پچهاي ابديتو مكيري؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تئاتر رویاها

پيش فرض

من بازی رو از خود استیم نصب کردم و خودش برام تا پچ 13.2 بازی رو نصب کرد.و چون فعلا به نظر میرسه که پچ جدیدی هم نیومده من از استیم به صورت افلاین استفاده میکنم و آپدیت نکردم بازی رو.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •