تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 41 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 403

نام تاپيک: Microsoft Office 2013 | معرفی و دانلود کرک ها فقط در این تاپیک

داره خودمونی میشه shayanb2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Everywhere

پيش فرض

من وقتی زنگ مایکروسافت میزنم وقتی میخوام دکمه 1 رو فشار بدم هیچ عکس العملی نشون نمیده و میگه هیچ دکمه ای زده نشده...چه کنم؟
    Installation ID:
    2505771
    2783055
    8758025
    9469331
    2878326
    3079344
    5845895
    9460844
    3252642

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام به همه بچه ها.
    من خودم دو روزه که کل نت رو گشتم تا آخر امروز 11 آذر 91 تونستم کرکش کنم.
    واسه همین وقت گذاشتم و یک مقاله کامل رو براتون آماده کردم که خدایی زمان برد چون بیشتر آزمون و خطا بود که دوست نداشتم اون بلاها سر شما هم بیاد. .
    خب بریم که دخل این آفیس جدید رو بیاریممممممممممم

اول:
    کرک KMSmicro.v3.12 رو دانلود کنید. فعلا باهاش کاری نداریم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حجم کرک زیاده ولی تمام نسخه های آفیس 2010 و 2013 --- تمام نسخه های ویندوز 7 و ویندوز 8 و تمام نسخه های ویندوز سرور 2008 و 2013 رو هم کرک می کنه.
    Office 2010 Pro Plus (Volume) (Visio. Project)
    Office 2013 Pro Plus (Volume) (Visio. Project)
    Windows 7 Pro! Enterprise (Volume)
    Windows 8 Pro/ Enterprise (Volume)
    Windows Server 2003 R2 (Volume)
    Windows Server 2012 (Volume)

پس بهتره که یه کرک همه کاره داشته باشید و دانلودش کنید

و اگه کرکها رو به صورت جداگانه میخواید من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیدا کردم

دوم:

توی این بخش قصد داریم که نحوه تبدیل نصب آفیس 2013 از Retail به Volume انجام بدیم

Convert Office 2013 Pro Plus installer from Retail to Volume

1- در ابتدا Package x86/x64 را بسته به آفیس خود از لینک های زیر دانلود کنید.که حجمش هم حدود 3 مگابایته

محتویات این بسته شامل موارد زیر هستند:

اگه میخواد غیر از آفیس پلاس بقیه برنامه های آفیس رو هم کرک کنید می تونید این نسخه رو دانلود کنید که حجمش 13 مگابایته و شامل کرک مخصوص office/visio/project هستش
    محتویات این فایل شامل سه فودر زیر هستش:

2- برای تبدیل آفیس 2013 به یک نرم افزار با قابلیت ویرایش Image نیاز داریم که می توانید از لینک زیر دانلود کنید.

3- ایمیج آفیس 2013 را با نرم افزار UltraISO باز کنید و تغییرات زیر را با دقت انجام دهید.

نکته: قبل از ویرایش ، از ایمیج آفیس کپی بگیرد که در صورت اشتباه کردن ایمیج اصلی ازبین نرود.

حالا موارد زیر رو انجام بدید:

- پوشه "proplusr.ww" را به "proplus.ww" تغییر نام دهید.

- فایل داخل پوشه proplus.ww را مانند زیر تغییر نام دهید:

"proprww.cab" تغییر نام دهید به "propsww.cab"

"proprww2.cab" تغییر نام دهید به "propsww2.cab"

- فایل های "config.xml" ، "proplusrww.msi" ، "proplusrww.xml" و "setup.xml" را پاک کنید.

- Package دانلود شده را از حالت فشرده خارج کنید (Extract کنید) و فایل ها را به پوشه "proplus.ww" اضافه کنید.

4- تغییرات را ذخیره کرده و نرم افزار را نصب کنید.
    5- وقتی که کارتون تموم شد باید مثل تصویر زیر این موارد رو داشته باشید:

سوم:

حب حالا برگردیم به اولین پاراگراف این پست که گفته بودم فایل KMSmicro.v3.12 رو دانلود کردید و بازش کنید
    و فایل 1-1-Start-KMSmicro.vbs رو فعال کنید
    اما قبلش فایروال و آنتی ویروستون رو خاموش کنید
    همونطور که توی تصویر می بینید باید منتظر بمانید تا سرور فعال سازی ویندوز تحت قالب یک ماشین مجازی اجرا بشه

اینجا دکمه T رو زده و ساعت خودتون رو با ساعت جهانی سرور هماهنگ کنید. ( ساعت کامپیوترتون تغییر نمی کنه فقط این تغییر در ماشین مجازی صورت می گیره) پس نگران تغییر دوباره ساعت کامپیوتر خودتون نباشید.
    حالا دکمه Yes و یه Enter مشتی هم پشت بندش بزنید.

وقتی که اومد بالا اگه موس رو توی این صفحه آبی بردید گیر می کنه و با دو روش میتونید درش بیارید.
    یا اینکه CTRL+ALT رو با هم فشار بدید و موس رو بکشید بیرون از تصویر تا آزادش کنید.
    و یا اینکه ALT+TAB رو فشار بدید تا سویچ بشید بین پنجره ها که اینم یه راهشه.

حالا بر اساس نوع ویندوزی که نصب کردید یکی از فایلهای Activation Helper v1.5 x86 یا -Activation Helper v1.5 x64 رو بزنید- اتصال به اینترنت یادتون نره ها

به صورت پیش فرض به تب Office برید و دکمه فعال سازی رو کلیک کنید activate Office 2013 و بعد از چند ثانیه عملیات فعال سازی انجام می شه و می تونید بدون مشکل از آفیس 2013 استفاده کنید.

اینم یه اسکرین از کرک شدن آفیس 2012 که تصویر منم اون گوشه است محمود ستایش

تمووووووووووووووووووووووم شد. و مبارکه

خب بریم سراغ اونایی که ممکنه با مشکلاتی مواجه بشن.
    اگه با مشکلی که در تصویر زیر آوردم مواجه شدید باید بگم خدمت شما که یه کلکی هست که باید سوارش بشیم تا از این مسیر هم رد بشیم. (شانس رو می بینی عددش هم 13 اومده) یعنی نحس ه

و اون اینه که وصل بشیم به سرورهای KMS
    حالا برید توی تب IP List و همونطور که می بینید گزینه آی پی خاموش و نیازه که ما یه آی پی بهش بدیم که وصل بشه به سرور KMS server
    طبق تصویر انجام بدید

آی پی اینه: 91.149.135.83 و دکمه ویرایش آی پی رو بزنید و محتویات رو پاک کنید و فقط این کد رو بذارید باشه
    حالا این پنجره رو به کل ببندید و دوباره بازش کنید تا اینبار آی پی ها رو بخونه و در کادر قرار بده که می شه مثل تصویر زیر

حالا دوباره دکمه فعال سازی رو بزنید و امیدوارم که برای ما هم دعا کنید.
    یا علی مدد

با اینکه همه کار ها رو درست انجام میدم و آی پی هم همونی که شما گفتید رو میدم بازم همون پیغام خطایی که گفتید میاد چیککا رکنم؟
    ممننن

3. این کاربر از ila بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

من وقتی زنگ مایکروسافت میزنم وقتی میخوام دکمه 1 رو فشار بدم هیچ عکس العملی نشون نمیده و میگه هیچ دکمه ای زده نشده...چه کنم؟
    Installation ID:
    2505771
    2783055
    8758025
    9469331
    2878326
    3079344
    5845895
    9460844
    3252642
    شما وقتی زنگ زدید . بعد چند ثانیه میگه دکمه 1 رو بزن . بعد شما باید 1 رو فشار بدید. و بعد دکمه # رو بزنید برای ادامه . بعد به ترتیب سریال ها رو وارد کنید .

این سریال شما هم بلاک شده ...

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با اینکه همه کار ها رو درست انجام میدم و آی پی هم همونی که شما گفتید رو میدم بازم همون پیغام خطایی که گفتید میاد چیککا رکنم؟
    ممننن
    من آفیس رو روی یک درایو اکسترنال ریختم
    وقتی هر کدوم از helper ها رو اجرا میکنم میگه که نمیتونه فایل ospp رو از درایو c پیدا کنه..
    چطوری میشه بهش آدرس داد !؟ (آفیسم روی درایو E هست )

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

Microsoft Project Professional 2013 رو می شه با سریالی که Office رو فعال کردیم فعال کنیم؟؟
    آقا کسی جواب نمیده؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

این کرک رو تازه تو سایت آسان دانلود دیدم. فکر کنم جواب میده، با یه کلیک همه کارا رو انجام داد:

Last edited by saem; 06-12-2012 at 10:21.

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

این کرک رو تازه تو سایت آسان دانلود دیدم. فکر کنم جواب میده، با یه کلیک همه کارا رو انجام داد:

منم دیدم این کرک رو.کسی تست کرده این کرک رو؟جواب میده؟راحت کرک میشه؟آخه کرکی که دوستمون آقای ستایش معرفی کردن یکم دردسر داره.
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

منم دیدم این کرک رو.کسی تست کرده این کرک رو؟جواب میده؟راحت کرک میشه؟آخه کرکی که دوستمون آقای ستایش معرفی کردن یکم دردسر داره.
    با تشکر
    من تستش کردم، هیچ کاری لازم نیست انجام بدی فقط باید اجراش کنی خودش همه کارا رو میکنه. تا حالا هم که مشکلی نداشته و آفیس داره کار میکنه. البته باید Net framework 4. هم رو سیستمتون نصب باشه.

10. این کاربر از saem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

من تستش کردم، هیچ کاری لازم نیست انجام بدی فقط باید اجراش کنی خودش همه کارا رو میکنه. تا حالا هم که مشکلی نداشته و آفیس داره کار میکنه. البته باید Net framework 4. هم رو سیستمتون نصب باشه.
    باشه دوست عزیز فقط نباید مثل کرکی که دوستمون آقای ستایش معرفی کردن وصل اینترنت بشیم یا ساعت سیستم رو تنظیم کنیم و یا ......راحت و آفلاین کرک میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

باشه دوست عزیز فقط نباید مثل کرکی که دوستمون آقای ستایش معرفی کردن وصل اینترنت بشیم یا ساعت سیستم رو تنظیم کنیم و یا ......راحت و آفلاین کرک میشه؟
    خودش تنظیم ساعت و بقیه کارا رو انجام میده، در مورد وصل بودن به اینترنت دقیقاً یادم نیست که موقع اجراش به اینترنت وصل بودم یا نه

13. این کاربر از saem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •