سلام دوسته من شما از کجا میگی باتریش li-on هست منبعی یا عکسی از گوشی داری؟
میشه اریه یدین
سلام دوسته من شما از کجا میگی باتریش li-on هست منبعی یا عکسی از گوشی داری؟
میشه اریه یدین
اگه بخواید اینجوری فک کنید نمی تونید گوشی بخرید که الان کاربرای اپل به نظر شما اگه اینجوری فک می کردن کلا اپل فروش نداشت که
پارسا جان لیتیوم پلیمره.
که البته عمر بهتری داره،یعنی بعد مدت بیشتری نسبت به لی یون ها خراب میشه ، اما یک چیز جالب در مورد اینا اینه که ،اگر چیپ قطع کننده شارژ بعد از فول شدنش خراب بشه، امکان انفجار باتری هست![]()
خب اگه این چیپ قطع کننده قطع بشه سایر باتری ها مشکل ساز نمیشن؟
بله اشتباه از من بود.
اینطور که من گشتم دنبالش مثل اینکه برای جلوگیری از Over-charging برای هر سلول به طور مستقل شارژ اندازه گیری میشه.
برای اینکه شارژ باطری هم به طور کامل به 0% نرسه یه مقداری از باطری به صورت رزرو قرار میگیره که استفاده نمیشه.
توی آیفون و آیپد و آیپاد ها و مک بوک ها هم از این باطری ها استفاده میشه و اگه قرار بود خطر جدی باشه با وجود جمعیت به شدت زیاد این محصولات عملا صحنه ای مثل جبهه جنگ رو شاهد بودیم.
البته مثل اینکه بدجور هم آتیش میگیرن اینا.یه طوری باطری آتیش میگیره و میترکه که روی هر چیزی بیافته آتیش میزنه.
مثلا یه باطری میترکه بعد فرش آتیش میگیره بعد مبل آتیش میگیره یهو کل خونه میره هوا. :))
(فک کنم فروش Nexus 4 تو ایرانو نصف کرده باشم.)
نه بقیه مشکلی ندارند.مشکل اورشارژ فقط تو لیتیوم پلیمر ها هست
البته مثل این که ازین نظر مشکلی نیست و همینطور یک جور پروتوکل تعیین کردن که میزان شارژ از مقداری بیشتر نشه
وقتی گوشی به دست ایرانی جماعت نمیرسه مجبوره در مورد این چیزا بحث کنه !
Li-Po یه عمره رو محصولات اپله اتفاقی نیفتاده حالا شما نگران این گوشی هستین !؟
نگران پولش باشین که گوشی 300 دلاری رو معلوم نیست چند میدن !
Last edited by MOHAMMAD2010; 03-01-2013 at 19:43.
تازه باتری ای که تو این گوشی به کار رفته از همون تکنولوژی ای استفاده میکنه که تو Optimus G هست الجی کلی روش مانور داده بودو اینا که توش از یه ترکیب خاصی استفاده کردن که به هنگام گرم شدن و اور هیت شدن اون گازی که تو سلول های باتری متصاعد میشه میزانش به شدت کم شده و به همین دلیل عمر باتری بیش از 700 سایکل شده (400تا500 تو باتری های دیگه س این مقدار)
این خودش سه سال میکشه تازه اونوقت عمر باتری میشه 70 تا 80 درصد روز اولش... که فک نمیکنم کسی تو این دوره زمونه وقتی دنبال این گوشی میاد اونو بیشتر از دوسال نگه داره.
تنها مشکلی که ایجاد میکنه اونم واسه یه سری از کاربراس که باتریه زاپاس یا با ظرفیت بیشتر میخرن که میخوام اصلا نخرن![]()
البته اونم با این گارد های باتری دار حل میشه
؟!
ازونا که وصل میشه به پورت گوشی مث شارژر کار میکنه؟
یا مثلا پشتشو بکنی اینو بزاری پشتش؟! :|
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)