شرمنده میتونی یه خلاصه برای من پست کنی(فیلم برداری) از روش کار ببین من زیاد بارم نیست این چیزا(کار هک و دست کاریو...)نوشته شده توسط Siavash Y
میزنم گوشی رو میترکونم
شرمنده میتونی یه خلاصه برای من پست کنی(فیلم برداری) از روش کار ببین من زیاد بارم نیست این چیزا(کار هک و دست کاریو...)نوشته شده توسط Siavash Y
میزنم گوشی رو میترکونم
Last edited by metal_militia; 16-08-2006 at 22:30.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط metal_militia
صفحه سوم همین تاپیک گفتم
اگه کافی نبود و جایه خاصی مشکل داشته بگو تا بیشتر توضیح بدم
در خدمتیم متال جان
سوال: این پچ ها چین و به چه دردری می خورن؟
جواب: پایین رو بخونین!![]()
فعلا این دو تا پچ رو میگم
اول داونلودشون کنین تا روش نصب و فایده رو بگم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرایط: مهم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ورژن فیرم ور گوشی حتما باید R1BC002 و حتما EMEA (فرقی نمی کنه از EMEA-1 تا EMEA-8)
و گوشی هم باید W800 باشه
اگر مشخصات گوشی چیز دیگه ای بود به هیچ وجه اینکارو نکنین
و اما چطوری نصب کنین
این دو تا فایل رو اکسترکت کنین و تو یه مسیر مشخص بذارین و بعد گوشی رو به far متصل کنین ولی وارد بخش FLASH بشین و نه FS
وارد که شدین تو ستون شمت راست فایل هایی رو که داونلود کردین پیدا کنین و روی یکی از اونها کلیک کرده و سپس کلید F5 رو بزنین تا کپی بشه و بعدش گوشی فلش موضعی میشه و تغییرات مورد نظر تو فایل MAIN گوشی ایجاد میشه
بعد از کپی تو پنجره های ایجاد شده تغییری ایجاد نکنین و همه رو تایید کنین و آخر سر گوشی رو جدا و باتری رو در بیارین و روشنش کنین
اما این دو تا فایلی که گذاشتم به چه دردی می خورن
اولی پچ رادیو هستش که با نصب اون بدون هندزفری میتونین رادیو رو فعال کنین (البته انتظار کییفیت خوب رو نباید داشته باشین)
دومی که خیلی مورد پسند خودمه ایجاد لیست سیاه تو قسمت call manegment گوشیه (تو حالت عادی شما لیست سفید دارین یعنی میتونین مشخص کنین که کیا میتونن بهتون زنگ بزنن اما این کار این روند رو بر عکس می کنه یعنی مشخص می کنین که کی نمیتونه بهتون زنگ بزنه ) چه حالی میده![]()
فردا بقیه پچ های W800 رو میگم به اضافه پچ های K750
سلام
آقا سياوش من در برنامه w800.exe , بعد از تغيير دادن CDA و زدن Q وقتي كابل و جدا كردم error داد
اگه بازم راهنمائي كنين ممنون ميشم
ممنون آقا سیاوش شرممنده.
پس فارسی با این روش نمیشه
برای تبدیل به دبلیو 800 چه طور از این روش امکان داره؟ممنون
سلام آقا سياوش![]()
من بعد از اينكه w800.exe رو اجرا كردم ..و Q رو زدم رفتم آپگريد كردم ولي باز گوشيمو k750i شناخت آپ كرد![]()
حالا چي كار كنم![]()
گوشيمم cid36
مرسي![]()
آقا سیاوش تو این Topsony چه جوری عضو بشم ؟؟؟؟؟؟؟؟
منم همين مشكل رو دارم. فرم رجيستر رو پر كردم
اما هيچ خبري نشد. نه ايميلي نه چيزي . ..
سیاوش جان پیغام خصوصی داری یه نگاه بنداز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)