پس چرا این تعویض اتوماتیک نکرد !!!؟
فن پرسی روز اول بازی داشت که نبود، منم بین دو روز اصلا وارد سایتش نشدم، ذخیره اولم برازوویچ بود که روز دوم 4 امتیاز اورد، ولی تعویضش نکرد !
پس چرا این تعویض اتوماتیک نکرد !!!؟
فن پرسی روز اول بازی داشت که نبود، منم بین دو روز اصلا وارد سایتش نشدم، ذخیره اولم برازوویچ بود که روز دوم 4 امتیاز اورد، ولی تعویضش نکرد !
صبور باشید...
من آخرش نتونستم با این لیگ و نحوه تعویض و ... ارتباط برقرار کنم
یه موقع تعویض بسته هست یه موقع بازه نمیشه تعویض کرد
...
چه طوری میشه تیم رو حذف کرد؟
من واقعا وقت ترکیب چیدن و البته حوصلش رو ندارم
میترسم آخر لیست شم آبروم بره لول
نمیشه تیم رو حذف کرد
ادامه بده همون آخر هم بشی کلی حال داره
به وحید میگم در انتهای مسابقات باهات یه مصاحبه هم بکنه تا راز آخر شدنت رو با هممون در میون بزاری
خداییش این سایت یوفا داره در حق من و تیمم کم لطفی میکنه
اون از ندادن امتیاز پاس گل آرتتا اون از اطلاعات غلط دادن در مورد مصدومیت مارکیزیو حالا هم بیخود و بیجهت حدود 12 امتیاز کمتر از امتیازی که 11 نفر اصلیم برام آوردن بهم امتیاز داده
هی جمع میزنم هی تعجبم بیشتر میشه![]()
الان یوفا و پلاتینی منتظر نشستن تا من یک کلمه حرف بزنم و محرومم کنند البته !!!
حالا باز من از داوری بازی سیتی - رئال بگم و اینکه چگونه داور سرمون رو برید و امتیازاتمون رو پروند میان میگن اشتباهات داوری جزوی از فوتباله ؛ اما مساله اینه که در یوفای پلاتینی فوتبال جزوی از اشتباهات داوریه !
اینا همه دستهای پشت پرده ای هستن که میخوان ما رو ناکام کنند در اروپا ولی بدونن که من با 25 تا قهرمانی که آوردم عقبه و سبقه ی خدشه ناپذیری دارم !و همونطوری که در فانتزی لیگ ایران دارم خوب کار میکنم اینجا هم به حق خودم خواهم رسید .
![]()
سلام
خواستم بگم تبم من اينبار به حول و قوه الهي و دعاي مردم هميشه در صحنه! اين هفته 88 امتباز تونست بدست بياره!
بعد از كسب اين امتبازات اعضاي تيم به صورت خود جوش شادماني كردندي!![]()
این مصدومیتها داستانی شده برای خودش.من هفته سوم این بلا سرم اومد یه بازیکن مصدوم رو تعویض کردم ولی 90 دقیقه بازی کرد.
اینبار سباستین کل رو زده بود مصدوم.رفتم سایتهای خبری دیدم همه میگن چهارشنبه بازگشت "کل" به میادینه تازه به نقل از سرمربی.منم زرنگ بازی درآوردم تعویضش نکردم و توی ترکیب نگهش داشتم.بازی شروع شد دیدم حتی روی نیمکت هم نیست!!!!
امتیازها چجوری جمع میشه؟؟
رونالدو مجموع کل امتیازهاش میشه 30 ولی total score رو زده 28 بعد مسی مجموعش میشه 39 ولی total score زده 26 و خیلیهای دیگه.
25 تا قهرمانی .............................100X
اصلاحیه:دارم خوب کار میکنم
جالبه با اینکه دقیقا 6 هفته اینترنتم قطع بود به دلیل تغییر isp
الان رده 13 ام
لول
ادامه میدیم ببینیم چی میشه
دوستان به روز ششم مسابقات رسیدیم و چیدن ترکیب تیم یادتون نره
ولی هواستون باشه توی ترنسفر اشتباه نکیند که بی خودی من 4 امتیاز از دست دادم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)