دقیقا باهاتون موافقم.کلی حرف نمیزنم.اما وقتی جامعه ما هنوز از حالت فرهنگ سنتی خارج نشد نباید بعضی اتفاقها مثل حضور گسترده خانمها در دانشگاه ها و محیطهای کاری بوجود می اومدما بی تعارف فکر نمی کنم هیچ کجای تاریخ این مملکت به اندازه الان دخترهای "طلبکار" و "پرتوقع" و "از خودمتشکر" میشه پیدا کرد!!اگر دنبال "حقوق برابر" هستید با همون ریسکی ازدواج کنید که یه پسر باهاتون ازدواج می کنه!
دختری هم نسل ما با یک لیسانس گرفتن درجه و مرتبه خودش رو چند برابر هم رده خودش در جنس مخالف میبینه و نتیجش میشه توقع بسیار بالای خانمها
من حس میکنم شعور همپسرا از جمله خودم و هم دخترای هم نسلم کمی تزلزل پیدا کرده و بیش از حد در خیالات و توهمات بی جا درگیر شدیم
واقعا مرد رویاهایی که خانمها متصور میشن وجود خارجی نداره.باید این مرد رویاها کمی با حقیقت مطابقت داشته باشه
موافقم.اکثر دوستان که اینجا نظر میزارن احتمالا دنبال تجرد قطعی نیستن و میشه گفت از شرایط وخیم ازدواج و سدهایی که برای رسیدن به این مطلوب جلوی راهشونه گلایه دارن.ازدواج برای ما واقعا سخت شده و این سخت شدن باعث بوجود اومدن افکاری شده که فرد رو به سمت زندگی مجردی هدایت میکنهمیگه فامیلشون خیلی تنهاست دنبال یه زن هم سن و سالش می گردیم که تو پیری حداقل دستش رو بگیره. همین که از تنهایی در بیاد براش کافیه
من خودم با مجرد بودن موافق نیستم اما میبینم و میشنوم و میخونم که ازدواج حکم یه بازی سخت و خطرناک رو پیدا کرده
دوست عزیز یه فرمول ساده میگه به اندازه پسر خوب دختر خوب وجود داره.اینها شاید بهانه ای بیش نباشه.من اگه پسر خوبی باشم مطمئنا با جستجو و تحقیق میتونم هم کفو و هم رده خودم رو از هر لحاظ پیدا کنمبرای ازدواج به مشکل اصلی یعنی همون پیدا کردن دختر خوب میخورن
خودمو نمیگم ولی کم نمیبینم ادمایی رو که از نظر مالی الان تو وضع خوبی قرار دارند ولی نتونستند یه دختر خوب رو پیدا کنند