تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 16 از 328 اولاول ... 61213141516171819202666116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

ما بی تعارف فکر نمی کنم هیچ کجای تاریخ این مملکت به اندازه الان دخترهای "طلبکار" و "پرتوقع" و "از خودمتشکر" میشه پیدا کرد!!اگر دنبال "حقوق برابر" هستید با همون ریسکی ازدواج کنید که یه پسر باهاتون ازدواج می کنه!
    دقیقا باهاتون موافقم.کلی حرف نمیزنم.اما وقتی جامعه ما هنوز از حالت فرهنگ سنتی خارج نشد نباید بعضی اتفاقها مثل حضور گسترده خانمها در دانشگاه ها و محیطهای کاری بوجود می اومد

دختری هم نسل ما با یک لیسانس گرفتن درجه و مرتبه خودش رو چند برابر هم رده خودش در جنس مخالف میبینه و نتیجش میشه توقع بسیار بالای خانمها

من حس میکنم شعور همپسرا از جمله خودم و هم دخترای هم نسلم کمی تزلزل پیدا کرده و بیش از حد در خیالات و توهمات بی جا درگیر شدیم

واقعا مرد رویاهایی که خانمها متصور میشن وجود خارجی نداره.باید این مرد رویاها کمی با حقیقت مطابقت داشته باشه

میگه فامیلشون خیلی تنهاست دنبال یه زن هم سن و سالش می گردیم که تو پیری حداقل دستش رو بگیره. همین که از تنهایی در بیاد براش کافیه
    موافقم.اکثر دوستان که اینجا نظر میزارن احتمالا دنبال تجرد قطعی نیستن و میشه گفت از شرایط وخیم ازدواج و سدهایی که برای رسیدن به این مطلوب جلوی راهشونه گلایه دارن.ازدواج برای ما واقعا سخت شده و این سخت شدن باعث بوجود اومدن افکاری شده که فرد رو به سمت زندگی مجردی هدایت میکنه

من خودم با مجرد بودن موافق نیستم اما میبینم و میشنوم و میخونم که ازدواج حکم یه بازی سخت و خطرناک رو پیدا کرده

برای ازدواج به مشکل اصلی یعنی همون پیدا کردن دختر خوب میخورن
    خودمو نمیگم ولی کم نمیبینم ادمایی رو که از نظر مالی الان تو وضع خوبی قرار دارند ولی نتونستند یه دختر خوب رو پیدا کنند
    دوست عزیز یه فرمول ساده میگه به اندازه پسر خوب دختر خوب وجود داره.اینها شاید بهانه ای بیش نباشه.من اگه پسر خوبی باشم مطمئنا با جستجو و تحقیق میتونم هم کفو و هم رده خودم رو از هر لحاظ پیدا کنم

2. 3 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال waltz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

زن اروپایی مهریه نمیگیره اما موقع طلاق نصف داراییه مرد برای اونه

شماها که اینقدر دغدغه مهریه رو دارین بهتره اصلا ازدواج نکنین
    کی گفته زن اروپایی یا امریکایی موقع طلاق نصفه دارایی مردو میگیره ؟ در صورتی اینکار انجام میشه که زن نصفه دارایی مرد رو موقغ طلاقربگیره که موقغ ازدواج بین طرفین این مسله حل شده باشه و به توافق برسن،مرد میتونه بگه هنگام جدایی یه قرونم به زن نرسه فکر کردین چی ، همه تو خارج تایگر وودز یا تام کروزن ! بله اونا فرق دارن

4. این کاربر از waltz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال waltz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

گذشت اون موقع که پسرا دنبال دخمل خوشگل بودن،الان یه پسر در پیتی میتونه با یه ماشین معمولی خوشگلترین دخترو تور بزنه،خود دخترا مگه الان پولکی و اهن پرست نیستن یا نشدن ؟ من یه مدت پیاده بودم نگام نمیکردن دخترا،به محض اینکه اوریون انداختم زیر پام تو سوپر مارکت دختره تل میداد، موقع خرید ! کلن این حرفا رو قبول ندارم این شرایط امروز ایران مرد و زنم نداره،انتظاره خانم ها خیلی خیلی خیلی رفته بالا،دختر میشناسم پیر دختر شده برای چی واسه اینکه هی پیف میکرد هی بهونه میاورد،الان ۳۳ سالشه با پدر مادرش زندگی میکنه حساب بانکی پرو پیمون داره،ماشین خارجی داره،شغل خوبم داره،پاکی و نجابتشم از دس داده،برای اینکه ترس از بالا رفتن سنش داشت،انتظار اسب سفید و شهزاده رویاهاشو داشت که این شد نصیبش،یه پسر بو گندو که شلوار از باسنش اویزونه،پس این دختران که انتظار،توقعشون از یه مرد ایرونی بالاس نه مردا،من با tapatalk رو گوشیم میام نوشتن باهاش سخته در هر حال وری وری معذرت :(

6. 4 کاربر از waltz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

شما هم دستتون به جایی نمیرسه از شرایط شاکی هستید هی بیاید و دخترا رو بکوبید!!! بعد از اون جایی که 95% کسایی که پست میدن پسرا هستند جوابی هم بهتون داده نمیشه هی ادامه بدید هی هرچی ازتون برمیاد دخترو توقعاتش رو ببرید زیر رادیکال با فرجه 1000!
    جالب اینه دخترا هم اصلا نظراتتون رو((نه همه، چون بعضی ها به واقع شایسته و متین نظر میدن))در حدی نمیدونن که بخوان بیان باهاتون وارد بحث بشن!
    من دنبال میکنم این تاپیک رو باخوندن بعضی نظرات واقعا خندم میگیره! آقایونی که دیدگاهشون اینه چطور انتظار دارن یک دختر خوب و معقول قبولشون داشته باشه!
    از طرفی نظرات بعضی ها هم واقعا جالب و زیباست خیلی خوب شرایط و موقعیت ها رو میسنجن و نظر میدن.
    استفاده میبریم ادامه بدید!!!

8. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

بی تعارف فکر نمی کنم هیچ کجای تاریخ این مملکت به اندازه الان دخترهای "طلبکار" و "پرتوقع" و "از خودمتشکر" میشه پیدا کرد!!ا!
    با این جمله ت خیلی خیلی موافقم .

به خدا بعضی وقتها که با این دخترا ارتباط و معاشرت دارم از طرز حرف زدن و تفکر کردنشون دوست دارم سرمو بکوبم به دیوار .

10. 6 کاربر از scali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال waltz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شما هم دستتون به جایی نمیرسه از شرایط شاکی هستید هی بیاید و دخترا رو بکوبید!!! بعد از اون جایی که 95% کسایی که پست میدن پسرا هستند جوابی هم بهتون داده نمیشه هی ادامه بدید هی هرچی ازتون برمیاد دخترو توقعاتش رو ببرید زیر رادیکال با فرجه 1000!
    جالب اینه دخترا هم اصلا نظراتتون رو((نه همه، چون بعضی ها به واقع شایسته و متین نظر میدن))در حدی نمیدونن که بخوان بیان باهاتون وارد بحث بشن!
    من دنبال میکنم این تاپیک رو باخوندن بعضی نظرات واقعا خندم میگیره! آقایونی که دیدگاهشون اینه چطور انتظار دارن یک دختر خوب و معقول قبولشون داشته باشه!
    از طرفی نظرات بعضی ها هم واقعا جالب و زیباست خیلی خوب شرایط و موقعیت ها رو میسنجن و نظر میدن.
    استفاده میبریم ادامه بدید!!!
    من اصن مدافع حقوق خانم هایرمحترمم،شما انتظار داری من و امثال من که تو جامعه واقعیت رو می بینیم چشامونو ببندیم و حرفی نزنیم ؟ مث تموم اتفاقاتی که تو مملکت میافته سانسور کنیم حرفامونونو ؟ این چیزا واقعیته،درده،مشکل جامعه اس،باید عنوان بشه یا نه ؟ شما پست پسرا رو بخونین پست های دخترام بخونین اصن با یه دو دو تای ساده معلوم میشه کی درس میگه،خدایش بی انصافی میکنید یدفعه بگید همه دخترا گل،بلبل،توپ،هورا همه مردا بدن،خب بایدم خندتون بگیره چون واقعیته،شما یا کوری یا خودتو زدی به کوری،زنی که بچه یه سالشو بخاطر مهریه از دستش پرت کنه پایین و بچه بمیره خنده داره نه ؟

12. 3 کاربر از waltz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

زمستون با چن تا از بچه ها رفته بودیم بیرون مسیر برگشت تاکسی رو نبود ی ماشینه نگه داشت سوار شدن گفتم من سوار نمیشم تموم اون مسیره برگشتم در حالی که پاهام یخ زده بود بندای انگشتای دستم باز نمیشد وقتی خودم به خودم احترام میزارم طرفم هم باید به خودش احترام بزاره
    کلا مردا رو ادمای سنگدلی میدونم جامعه رو کثیف میدونم به کسی اعتماد ندارم والا تو دوستام اینقدر دیدم که واسه هفت پشتم بسه هنوز اون کسی وکه بهم حسه ارامش و امنیت بده ندیدم کسی که فهم بالایی داشته بچه هامو خوب بزرگ کنه قشنگ فکر کنه قشنگ حرف بزنه قشنگ عمل کنه مامانی نباشه شخصیتش محکم باشه برام ی دوست خوب باشه بهم اعتماد کنه اعتماد کنم مهربون باشه کسی که احترام زنش و همه جا نگه داره هر کی به پست من خورده ی ایرادی داشته هر چند منم انکار نمیکنم که ادم سخت گیری هستم شوخی هم نیست حرف ی عمره

والا من ی حساب سرانگشتی کردم اگه ماهی 500 تومان در امد داشته باشم 200 تومان بدم اجاره با 300 تومان بقیه اش راحت زندگی میکنم
    چند تا از دوستای خودم لیسانس دارن ولی کار پیدا نکردن الان دارن با ماشین شخصی مسافرکشی میکنن . شما با این طرز تفکرت که همه

مسافرکش های شخصی و مردارو رو آدم های نامطئن فرض میکنی عمرا نتونی با کسی ازدواج کنی مگه اینکه طرف 20 سال وقت داشته باشه

تا خودشو بهت ثابت کنه .

خیلی جالبه شما همه پسرهارو داری امتحان میکنی ببینی کدومش به دردت میخوره ؟

اعدادی هم که نوشتی واقع بینانه نیست . هم اجاره خونه خیلی بالاتر از این حرفاست و

هم اینکه 300 تومن واسه زنده بودن هم کمه چه برسه به راحت زندگی کردن .

14. 5 کاربر از scali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

من اصن مدافع حقوق خانم هایرمحترمم،شما انتظار داری من و امثال من که تو جامعه واقعیت رو می بینیم چشامونو ببندیم و حرفی نزنیم ؟ مث تموم اتفاقاتی که تو مملکت میافته سانسور کنیم حرفامونونو ؟ این چیزا واقعیته،درده،مشکل جامعه اس،باید عنوان بشه یا نه ؟ شما پست پسرا رو بخونین پست های دخترام بخونین اصن با یه دو دو تای ساده معلوم میشه کی درس میگه،خدایش بی انصافی میکنید یدفعه بگید همه دخترا گل،بلبل،توپ،هورا همه مردا بدن،خب بایدم خندتون بگیره چون واقعیته،شما یا کوری یا خودتو زدی به کوری،زنی که بچه یه سالشو بخاطر مهریه از دستش پرت کنه پایین و بچه بمیره خنده داره نه ؟
    اول اینکه من اشاره به شخص خاصی نکردم شما چرا فکر کردی منظور شما بودی که من میتوپی؟بعد هم درست صحبت کنید کور کیه؟یعنی چی؟
    من همچین حرفی نزدم همه گل و بلبل هستن دخترا!!! خیلی هاشون هم بد هستند از بد هم بدتر
    اما دلیل نمیشه امثال شما همه رو جمع بزنن و به یک چوب!
    یکجوری حرف میزنید که انگار همه ی اقایون مظلوم ترین های عالمن! همه پاک! همه معصوم! همه خوب و سربزیر!
    انصاف هم خوب چیزیه که متاسفانه با نظرات مغرضانه امثال شما
    چی بگم؟
    ...
    Last edited by Atghia; 12-10-2012 at 21:01.

16. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات Puneh.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    فیس آباد

پيش فرض

سلام سلام
    ببخشید پابرهنه میپرم وسط بحثاتون
    به نظرم شرایط اقتصادی ، فکری جوری شده که جوونا ترجیح می دن مجرد بمونن و از زندگی لذت ببرن
    از مسئولیت زندگی و مشکلاتش میترسن
    پسرا ترس اینو دارن که همسرشون با هر مشکلی مهریه رو اجرا بذاره یا توقعهای اقتصادی زیادی داشته باشه
    دخترا هم می ترسن آقا مرد زندگی نباشه ، اعتیاد داشته باشه یا ...........

علاوه بر اینها نوع ازدواج هم تغییر کرده اکثر اطرافیانمون با چند نفر دوستن رابطه عاطفی و ... رو با دوستاشون دارن و در نتیجه نیازی به ازدواج و قبول مشکلاتش نمی بینن

عده ای هم عاشق میشن و سودای وصال دارن که درصد کمی میتونن به خواستشون برسن

حالا این وسط می مونه اونایی که کسی رو بعنوان دوست ندارن
    وقتی نوع ازدواجها تغییر کنه و ازدواج سنتی کم باشه در نتیجه سن ازدواج این گروه هم بالا میره

به عقیده من اینکه اینجا دعوای زن و مرد راه بندازیم و تقصیر ها رو گردن یک گروه بندازیم کاملأ اشتباهه

همه مردها مشکل ندارن همه رنها هم بخاطر مهریه ازدواج نمیکنن

18. 10 کاربر از Puneh.A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال waltz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اول اینکه من اشاره به شخص خاصی نکردم شما چرا فکر کردی منظور شما بودی که من میتوپی؟بعد هم درست صحبت کنید کور کیه؟یعنی چی؟
    من همچین حرفی نزدم همه گل و بلبل هستن دخترا!!! خیلی هاشون هم بد هستند از بد هم بدتر
    اما دلیل نمیشه امثال شما همه رو جمع بزنن و به یک چوب!
    یکجوری حرف میزنید که انگار همه ی اقایون مظلوم ترین های عالمن! همه پاک! همه معصوم! همه خوب و سربزیر!
    انصاف هم خوب چیزیه که متاسفانه با نظرات مغرضانه امثال شما
    چی بگم؟
    ...

من معذرت میخوام
    اعصابم خرد شد به یاد اون اتفاق افتادم
    شرمنده واقعا تند رفتم،قبول دارم
    بازم عذر می خوام

20. 2 کاربر از waltz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •