قضیه چیه؟هیچ کس تو این تاپیک نیست یک خبر برسونه؟!27 اسفند بازی روی کنسول ریلیز میشه.خبری از Pc نیومده؟
قضیه چیه؟هیچ کس تو این تاپیک نیست یک خبر برسونه؟!27 اسفند بازی روی کنسول ریلیز میشه.خبری از Pc نیومده؟
یه دمو جدید پر از زد و خورد اومده ...
عجیبه که هیچکی هیچی نمیگه !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این شاخه چیه از توی سر بیگ باس زده بیرون ؟؟؟؟
جای سوال الان دقیقا همین شاخه است.
بیگ باس بدجوری قاتی کرده و بدجوری هم خشن و عصبانی شده، سر طرفو برعکس کردن تو اب من اینجا احساس خفگی کردم.
هر چی هست داریم با دنیای تاریک و متفاوت بیگ باس اشنا میشیم و این شاخ هم حتما نمادی میشه برای جلوه دیگری از خضوصیات شخصیتی بیگ باس.
Hideo Kojima از جزییات GTA 5 بر روی PS4 متحیّر شد.
Hideo Kojima سازنده سری بازی های Metal Gear Solid از دیدن تریلر بازی Grand Theft Auto V بر روی PS4 به حدی شگفت زده شد که موجب ناراحتی او شد.
او گفت : چیزی که Rockstar ساخته و دنیایی که توسط انها ساخته شده بسیار متحیّر کننده است و من وقتی تریلر PS4 این بازی را چند روز پیش دیدم واقعاً ناراحت شدم .
تابستان سال قبل Kojima گفته بود که بازی Rockstar open-world موجب ناراحتی او شده است از این بابت که او فکر می کند که عنوان جدید او یعنی Metal Gear Solid V: The Phantom Pain در حد این بازی نباشد .
The Phantom Pain عنوانی open-world تشریح شده است (مانند GTA V) ولی این کاملا صحیح نیست. Kojima در اینباره گفت: این تا حدی فرق دارد به خاطر اینکه راهی که Rockstar در حال طی کردنش هست بسیار با چیزی که من میخواهم
بسازم متفاوت است. او گفت : وقتی ما گفتیم میخواهیم عنوانی open-world بسازیم بسیاری فکر کردند که این بازی قرار است مانند بازی GTA V شود ولی کاری که ما در حال انجام دادنش هستیم بسیار متفاوت است .
GTA V در پاییز امسال برای PC, PS4 و Xbox One منتشر می شود و این در حالی است که Metal Gear Solid V: The Phantom Pain هنوز تاریخ مشخصی برای انتشار ندارد.
منبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Malware; 19-06-2014 at 10:43.
تو جریان E3 2013 کوجیما گفت که ممکنه که واسه PC هم بسازه ولی تصحیح کرد که منتشر کردن این عنوان برای PC جزو اولویت های اولیه نیست .
خداکنه بیاد واسه PC خیلی دوست دارم این عنوان رو بازی کنم .
سال 2010 که MGS:PW رو روی PSP بازی می کردم باورم نمیشد که یک همچین بازیی بتونه با چنین تنوع گیم پلی، داستان و کلی عناصر دیگه بتونه بر روی یک کنسول دستی کوچولو قرار بگیره.
بازی انقدر عظیم بود که پیش خودم گفتم که اگه کوجیما میتونست این ساختار رو بر روی یک کنسول HD پیاده کنه چه هیولایی تحویل جامعه میداد که در تصور هم نمیگنجه.
ویدئویی جدید از گیم پلی بازی منتشر شده که تغییرات عظیم بازی رو نشون میده.
تو این ویدئو کوجیما همون کاری رو کرده که بر روی PSP گوشه ای از هنرشو دیدیم، بازی بسیار بسیار بزرگ شده و پر از جزییات متنوع.
ویدئو رو حتما ببینید و منتظر یک شاهکار دیگر از استاد باشید.
اگه لقبی فراتر از استاد سراغ دارید بگید چون حتا استاد هم دارد در جلوی کوجیما کم میاورد.
بوی خوش مخفی کاری در فضا پیچیده، واقعا نمیتونم براش صبر کنم.
Mother Base یاد اورد Big Shell
ولی عجب نمایشی داشت تو E3و چه تریلر دراماتیکی بود و چه موسیقی زیبا و هماهنگی پس زمینش بود
کافیه تریلر پلی کنید و صدای اسپیکرو زیاد کنید و توجه کنید به قیاقه و حرکات اسنیک تا اینکه خیسی قطرات اشکو تو چشاتون احساس کنیدمثل اون صحنه ای که خاکستر یارای قدیمیش رو با افتخار میماله به صورتش یا قیافش تو اون صحنه ای که تو هلیکوپتر لیزر تفنگ رو صورتشه یا درد اورترین صحنش اون صحنه ای که خودش با صورت خونی دردی به دردای عالم میکشه
در کل این تریلر خیلی علامت سوالا تو ذهن ایجاد کرده که بارزترینش اون شاخست همچنین همراهی اسنیک با اسکال فیس و...
و اینکه عطش من یکی رو خیلی بالا برده برای ریلیز بازی و ارتقای PS3.
+
اخرش ما نفهمیدیم کوجیما از دیدن گرافیک GTA V رو PS4 ناامید شده یا شگفت زده شده!؟
تو یه جا گفته شده انتظار بیشتری داشته یه جا هم گفته شده که متحیر شده
Last edited by Karistias; 29-06-2014 at 01:22.
این ویدئو رو دانلود کنید، ادمو یاد انونس های فیلم های هالیودی میندازه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)